Ynt: OPEL FRONTERA CLUB KIYAFETİ
ARKADAŞLAR....
enson yayınladığım resimlerdeki kıyafetleri 20 takım (mont+pantolan+yelek+kazak+bere+t-sort+şapka) üretim için, türkiyede ki offroad cluplerine kıyafet yapan bir firmadan, takım başına 650tl ve en az 100 takım yaparım, logolrı ve yazıları örgü işleme değil, ploter baskı yaparım ( ki ploter baskı ,logoyu printerden çıkartıp, sıcak baskı ile yapıştırma. ilk 5-10 yıkamada çatlamaya 20-30 yıkamada pul pul dökülmeye başlar) cevabını aldım. tavana vurdum, bütçemi ve aklımı zorlayınca bu firmadan ve komple takımdan vazgeçtim. sizlerinde aynı düşüncede olacağınızı biliyorum. bu rakamları hırs yapıp, bugün frontime atlayıp 60km giderek, zaman zaman offroad cluplerine işler yapan ve sitemiz üyesi bir işletme sahibinin üretim atölyesine gittim. hazırladığım kıyafet resimlerini göstererek fiyat istedim. logoların hepsi işleme örgü sadece sırtlardaki gergedan-çitalı frontare işlemesi çok iç içe farklı renklerde olduğu için, iyi sonuç vermez demesine rağmen, ayrıca 20 takım dan aşağısı size çok maliyetli olur 20 takım yapalım sözüne rağmen aldığım fiyat takım başına 360tl. buda bana fazla geldi ve üretici arkadaşın bir teklifi oldu. bu teklif, biz pazartesi günü iyi bilinen bir offroad clubune mont üretimine gireceğiz, istersen bu montun kalıbı ve kumaş kalitesi aynı olur renklerinde oynar sizede üretiriz, 20 takım için hem ayrıca kalıp çıkarma ve makina bant parası ödememiş olursunuz, ama sırttaki karışık logoyu çıkartalım çünkü karışık renkler yüzünden örgü işleme montun görselini bozacak, ve bu logoyu sonrası iyi olmayacağı içinploter baskı yapmak istemiyorum. teklifi üzerine 2 saat içinde kıyafetlerde eksilmeye ve değişikliğe giderek mont ( ki montun içi çıkartılabilir polarlı üstelik polar üzerinde de bize özel olarak monttaki logolarımız örgü işlemelerinin aynısı içteki polara da işlenmiş olarak, yani 1-hem mont, 2-poları çıkar yağmurluk, 3-poları ayrıca logolu polar kazak gibi kullan. yani 1 malzeme 3 farklı fonsiyon ayrıca montta yağmurluk kapşonu var. bu kapşonu işter çıkar, ister katla yakalığın içine koy.) içi polarlı mont+ pantolon+ şapka=260tl fiyat aldım. montun kumaşı hepimizce bilinen ve popüler olan bir offroad clubüne ( bu clubü reklam olmasın diye yazmadım isteyene özelden mesaj atarım. ki montun 1. seri üretimini sarper16 ve damast arkadaşlar biliyor) üretimi pazartesi günü başlanacak monttan olacak.
arkadaşlar ne kadar fazla işleme logo o kadar fazla para, ne kadar az logo işleme o kadar az para.
buna göre kararımızı, adetimizi, beden numaralarını en geç pazartesi öğle sonuna kadar bildirmemiz gerekiyor. yeniden tasarlanan kıyafetlerin resimleri aşağıdadır. bu fırsatı kaçırmayalım derim. karar hepimizin.