Arama sonuçlarınız

1. F

Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...

Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik... Kendisini hep Sarı Toyotasıyla hatırlayacağım. Mekanı cennet olur inşallah. Allah ailesine sabırlar versin. :(

2. F

Gezenbilir Sadece Bende mi Yavaş?

Ynt: Gezenbilir Sadece Bende mi Yavaş? Aynı sorun bende de var.
  3. F

Uzun Soluklu Gezil ve Kamplar için Hazırlanmış Discovery 1 V8i Estate

Ynt: Uzun Soluklu Gezil ve Kamplar için Hazırlanmış Discovery 1 V8i Estate İsmi tabelada geçtiği için öyle dedim. :) Tam da tahmin ettiğim gibi. Komşu sayılırız Sedat Bey. Biz de yaklaşık bir yıldır, oradaki TOKİ konutlarında oturuyoruz. Yoldan geçerken bir kez bir evin önünde parkedili...

4. F

Ynt: Uzun Soluklu Gezil ve Kamplar için Hazırlanmış Discovery 1 V8i Estate Maalesef kısmet olmadı. Kaydediyorum numaranızı. Sedat Bey, eviniz de hayırlı olsun. Size bir sorum daha olacak. Acaba bu aldığınız ev Eymir Villarından olabilir mi? (Yalnız dedektif gibiyim ha resmen sorguya...
  5. F

Ynt: Uzun Soluklu Gezil ve Kamplar için Hazırlanmış Discovery 1 V8i Estate Hayırlı olsun Sedat Hocam. Birkaç kez Gölbaşı Çağdaş marketin önünde görmüştüm aracı. Tam bir kamp aracı yapmışsın.

6. F

Klonlanmış Olan Telefonum

Ynt: Klonlanmış Olan Telefonum Gayet basit. Alacaksınız hakem heyeti kararını doğru icra dairesine. Takip başlatacaksınız. Mağazaya ödeme emri gönderilecek. Yine ödemezlerse haciz talep edeceksiniz. Hacze gidip, diğer müşterilerin gözü önünde mağazayı rezil ede ede alacağınızı alacaksınız.

7. F

İngiltere (Manchester, York, Oxford, Londra, Stratford, Liverpool)

Ynt: İngiltere (Manchester, York, Oxford, Londra, Stratford, Liverpool) Üç saatten biraz fazla sürüyor. Otoyoldan gittiğiniz için rahat bir yol. Oxford'a yakalışırken çıkıyorsunuz otoyoldan. Manchester'dan Oxford'a tren var. National Express'ten bakabilirsiniz. Trenine göre iki buçuk saatle üç...
  8. F

Arkadaşımız Meral'in (dağlarkızı) Doğum Günü Kutlu olsun

Ynt: Arkadaşımız Meral'in (dağlarkızı) Doğum Günü Kutlu olsun Sibel'in de çok selamı var, o da doğum gününü kutluyor. En kısa zamanda görüşmek dileğiyle. :)
  9. F

Arkadaşımız Meral'in (dağlarkızı) Doğum Günü Kutlu olsun

Ynt: Arkadaşımız Meral'in (dağlarkızı) Doğum Günü Kutlu olsun Aaa, Meral sen hayatta mısın? :) Göremiyoruz artık güzel fotoğraflarını. Doğum günün kutlu olsun, nice senelere.

10. F

Gitti Gidiyor'daki Vergi Borcu ?

Ynt: Gitti Gidiyor'daki Vergi Borcu ? Bu sözleriniz sıkıntı yaratabilir. Yorum yazarken lütfen biraz daha dikkat.

11. F

Mersin'de Gezilecek Yerler

Ynt: Mersin'de Gezilecek Yerler http://www.gezenbilir.com/index.php?board=143.0 Bu konuya bir gözatın isterseniz.
  12. F

Türkiye'nin İlk ve Tek Yerli Üretim Uçağı

Ynt: Türkiye'nin İlk ve Tek Yerli Üretim Uçağı www.nuridemirag.com

13. F

Zerrin Yiğiter'in (ceranus) Halası Vefat Etmiştir

Ynt: Zerrin Yiğiter'in (ceranus) Halası Vefat Etmiştir Başın sağolsun Zerrinciğim. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
  14. F

Nikon Coolpix L100 ve Fujifilm Finepix S1800

Ynt: Nikon Coolpix L100 ve Fujifilm Finepix S1800 Eğer slr bir makineniz varsa bu ikisine para vermektense güzel bir lens alın daha iyi olur sizin için. Fuji'nin s1800'ünü aldım geçenlerde. Benim için açıkçası bir hayalkırıklığı oldu. D200'den sonra, attan inip eşeğe binmek gibi bir şey. :)...
  15. F

Çağatay Avşar İçin Bu Çağrıya Kulak Verin!

BAŞIMIZ SAĞOLSUN Hepimiz derin üzüntü içindeyiz. Böyle bir olayın kendi başımıza gelebileceğini düşünmek dahi dehşete düşmeye yetiyor. Ancak bu olayı bu kadar basite indirgememiz gerekir. Bu canice işlenmiş kazayı size dilim döndüğünce anlatmaya çalışacagım. Fakat öncelikle size ÇAĞATAY'ı biraz...

16. F

Yolunacak Kaz mıyız? Tüm Detaylarıyla Pasaport

Ynt: Yolunacak Kaz mıyız? Tüm Detaylarıyla Pasaport PASAPORT KANDIRMACASI VARAN-2 Pasaport fiyatlarındaki adaletsizliğin az bilinen bir boyutunu daha gözler önüne seriyoruz. Eğer pasaport sahibiyseniz ve 5 yıl süre uzatmak istiyorsanız Türkiye’de bunun için 616,30 TL ödemeniz gerekiyor. Eğer...
  17. F

Yolunacak Kaz mıyız? Tüm Detaylarıyla Pasaport

CNN Türk'ün sitesinde iki gündür Sercan Tezcanoğlu'nun ülkemizde pasaport alırken vatandaşın ödemesi gereken ücretlerle Avrupa vatandaşlarının ödemesi gereken ücretleri karşılaştırdığı çok güzel bir yazısı var. Sizinle paylaşmak istedim. TÜM DETAYLARIYLA PASAPORT KANDIRMACASI Türkiye yeni...
  18. F

50mm Lens Seçimi

Ynt: 50mm Lens Seçimi Ben 50 mm için o kadar çok para vermek yerine, nikonun 1.2, 50 mm'lik eski lenslerinden almıştım 50 liraya. Usta bir fotoğrafçı tavsiye etmişti. Otofokus değil tabiki, ama d200'ün üzerinde çok da iyi iş görüyordu.

19. F

Sedat Açıl, National Geographic'in "90 Fotoğrafçı, 90 İstanbul" Ekinde Yer Aldı

Ynt: Sedat Açıl, National Geographic'in "90 Fotoğrafçı, 90 İstanbul" Ekinde Yer Aldı Vay Paşam. Gurur duydum vallahi. Tebrik ederim. :)
  20. F

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Alakasız fotoğraf kaldırılmıştır.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR