Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...
Kendisini hep Sarı Toyotasıyla hatırlayacağım. Mekanı cennet olur inşallah. Allah ailesine sabırlar versin. :(
Ynt: Uzun Soluklu Gezil ve Kamplar için Hazırlanmış Discovery 1 V8i Estate
İsmi tabelada geçtiği için öyle dedim. :) Tam da tahmin ettiğim gibi. Komşu sayılırız Sedat Bey. Biz de yaklaşık bir yıldır, oradaki TOKİ konutlarında oturuyoruz. Yoldan geçerken bir kez bir evin önünde parkedili...
Maalesef kısmet olmadı. Kaydediyorum numaranızı.
Sedat Bey, eviniz de hayırlı olsun. Size bir sorum daha olacak. Acaba bu aldığınız ev Eymir Villarından olabilir mi?
(Yalnız dedektif gibiyim ha resmen sorguya...
Hayırlı olsun Sedat Hocam. Birkaç kez Gölbaşı Çağdaş marketin önünde görmüştüm aracı. Tam bir kamp aracı yapmışsın.
Ynt: Klonlanmış Olan Telefonum
Gayet basit. Alacaksınız hakem heyeti kararını doğru icra dairesine. Takip başlatacaksınız. Mağazaya ödeme emri gönderilecek. Yine ödemezlerse haciz talep edeceksiniz. Hacze gidip, diğer müşterilerin gözü önünde mağazayı rezil ede ede alacağınızı alacaksınız.
Ynt: İngiltere (Manchester, York, Oxford, Londra, Stratford, Liverpool)
Üç saatten biraz fazla sürüyor. Otoyoldan gittiğiniz için rahat bir yol. Oxford'a yakalışırken çıkıyorsunuz otoyoldan. Manchester'dan Oxford'a tren var. National Express'ten bakabilirsiniz. Trenine göre iki buçuk saatle üç...
Ynt: Arkadaşımız Meral'in (dağlarkızı) Doğum Günü Kutlu olsun
Sibel'in de çok selamı var, o da doğum gününü kutluyor. En kısa zamanda görüşmek dileğiyle. :)
Ynt: Arkadaşımız Meral'in (dağlarkızı) Doğum Günü Kutlu olsun
Aaa, Meral sen hayatta mısın? :) Göremiyoruz artık güzel fotoğraflarını.
Doğum günün kutlu olsun, nice senelere.
Ynt: Nikon Coolpix L100 ve Fujifilm Finepix S1800
Eğer slr bir makineniz varsa bu ikisine para vermektense güzel bir lens alın daha iyi olur sizin için. Fuji'nin s1800'ünü aldım geçenlerde. Benim için açıkçası bir hayalkırıklığı oldu. D200'den sonra, attan inip eşeğe binmek gibi bir şey. :)...
BAŞIMIZ SAĞOLSUN
Hepimiz derin üzüntü içindeyiz. Böyle bir olayın kendi başımıza gelebileceğini düşünmek dahi dehşete düşmeye yetiyor. Ancak bu olayı bu kadar basite indirgememiz gerekir. Bu canice işlenmiş kazayı size dilim döndüğünce anlatmaya çalışacagım. Fakat öncelikle size ÇAĞATAY'ı biraz...
Ynt: Yolunacak Kaz mıyız? Tüm Detaylarıyla Pasaport
PASAPORT KANDIRMACASI VARAN-2
Pasaport fiyatlarındaki adaletsizliğin az bilinen bir boyutunu daha gözler önüne seriyoruz. Eğer pasaport sahibiyseniz ve 5 yıl süre uzatmak istiyorsanız Türkiye’de bunun için 616,30 TL ödemeniz gerekiyor. Eğer...
CNN Türk'ün sitesinde iki gündür Sercan Tezcanoğlu'nun ülkemizde pasaport alırken vatandaşın ödemesi gereken
ücretlerle Avrupa vatandaşlarının ödemesi gereken ücretleri karşılaştırdığı çok güzel bir yazısı var. Sizinle paylaşmak istedim.
TÜM DETAYLARIYLA PASAPORT KANDIRMACASI
Türkiye yeni...
Ynt: 50mm Lens Seçimi
Ben 50 mm için o kadar çok para vermek yerine, nikonun 1.2, 50 mm'lik eski lenslerinden almıştım 50 liraya. Usta bir fotoğrafçı tavsiye etmişti. Otofokus değil tabiki, ama d200'ün üzerinde çok da iyi iş görüyordu.