Arama sonuçlarınız

1. Jeep34

Yeni Telefon Nokia'dan

Ynt: Yeni Telefon Nokia'dan Yurki, bu sıradan bir telefon. Bize CJ'de el freninin yerini tutacak bir takoz lazım :D

2. Jeep34

Mesaj Yazdığım Her Yerden Gelen Mesajlar

Ynt: Mesaj Yazdığım Her Yerden Gelen Mesajlar Haklısınız. Bu detayı, teknik işlerde bilgili Sedat arkadaşımızın dikkatine çekerim.
  3. Jeep34

Off-Road Modifiyeli XJ Satış İlanlarındaki Artış ?..

Ynt: Off-Road Modifiyeli XJ Satış İlanlarındaki Artış ?.. Arz ve talep kendini dengeler diyorum. Piyasa ne olursa olsun satılabilirlik önemli. 1 yıla kalmaz fiyatlar otomatikman oturur diye düşünüyorum. Araç hazırlamak isteyenler bilgilendikçe, hazırlanmış olan 2. ellerde fiyatlar daha oturur...

4. Jeep34

Apple Iphone da GPS, Navigasyon Uygulaması

Ynt: Apple Iphone da GPS, Navigasyon Uygulaması Diğer tüm navigasyon cihazlarında olduğu gibi bunda da rota kaydı yok. Yani gezdiğiniz yerleri trek olarak kaydetmiyor. Topoğrafik harita yüklü Gps cihazlarında ise, boş boş gezdiğiniz zaman bile, siz isterseniz gezdiğiniz yerleri kayıt ediyor...
  5. Jeep34

Ynt: Apple Iphone da GPS, Navigasyon Uygulaması .

6. Jeep34

Ynt: Apple Iphone da GPS, Navigasyon Uygulaması Uğur arkadaşımızın önerisi ile benimde satın aldığım iGO navigasyon programından çok memnun kaldım. Daha öncede belirttiğim gibi, yeri tamamen farklı olan ve kırsal için detaylandırılmış Magellan XL GPS ve aynı firmanın ithal etmiş olduğu 7"...

7. Jeep34

Satılık Tertemiz BMW 316i

Ynt: Satılık Tertemiz BMW 316i Bmw sever ve sahibi olarak modelini tahmin edebiliyorum ama siz yinede belirtin :)
  8. Jeep34

Arkadaşımız Adem'in (clandraz ) Doğum Günü Kutlu Olsun

Ynt: Arkadaşımız Adem'in (clandraz ) Doğum Günü Kutlu Olsun Doğum günün kutlu olsun abi. Yeni yaşında bol çamurlu günler dilerim :)
  9. Jeep34

Suzuki Samurai Önerisi

Ynt: 3 Kuruşluk Araba Alacağına Ver 5 Lira Al Bir Samurai İsmail kardeşim öncelikle foruma hoş geldiniz. Forum kurallarını bir gözden geçirin derim. Daha düzgün cümle kurun lütfen. Yukarıdaki mesajlara bir bakın, sizin gibi MSN usulü yazan var mı ? Yazmayı yeni sökmüş tarzda yazmayın lütfen !

10. Jeep34

Otobüslerde Yaşanan Diyaloglar

Ynt: Otobüslerde Yaşanan Diyaloglar Bence tüm sektör çalışanlarına saygılı olmalıyız ve kibar davranmalıyız. Alışveriş yerlerinde, satış personeline nazik davranıldığı bir yerde (genelde), garsona bilmem ne muamelesi yapıldığına hep şahit olurum. Ben, garsondan suyu bile rica ile isteyen ve...

11. Jeep34

Kayseri Grubunun Tanışması ve Erciyes Krater Gölüne Gezi Duyurusu

Ynt: Kayseri Grubunun Tanışması ve Erciyes Krater Gölüne Gezi Duyurusu Kayseri büyük il dir dostlar. Sabır gerekir. ;)
  12. Jeep34

4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009)

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009) Karavan grubu etkinlikten haberdarlar. Fakat kendi aralarında buluşup, tanışıp bir gezi pek düzenlemedikleri için, sanırım sadece kendilerine özel bir gezi aktivitesi yapmak üzereler.

13. Jeep34

10. İsoff Off-Road Oyunları - Tekirdağ, Kartaltepe (23-24-25 Ekim 2009)

Ynt: 10. İsoff Off-Road Oyunları - Tekirdağ, Kartaltepe (23-24-25 Ekim 2009) Eeee..Sonunda korkulan olmaya başlıyor. Yakında asfaltta buluşuruz artık. Çayları koyarız vinçin üstüne, veririrz sohbetin dibine :D
  14. Jeep34

Niva'ya Warn Vinç Montajı

Ynt: Niva'ya Warn Vinç Montajı Hayırlı olsun. Warn çok iyi bir tercih. Vinç tablasının altının boş olması sanki güven vermiyor. Tabii ki bunu siz yakından daha iyi etüt edebilirsiniz. Vinçi kullanırken, sabit noktanın tam karşınızda olmadığı durumlarda aşağıya veya yukarıya olabilecek yüksek...
  15. Jeep34

Suzuki Vitara Tavan Spot Lambası Uygulaması

Ynt: Sıkça Sorulan Sis Lambası Seti Tuv sis farları ile uğraşmaz. Rahat olun.

16. Jeep34

10. İsoff Off-Road Oyunları - Tekirdağ, Kartaltepe (23-24-25 Ekim 2009)

Ynt: 10. İsoff Off-Road Oyunları - Tekirdağ, Kartaltepe (23-24-25 Ekim 2009) Gezenbilir Doğa Sporları Grubu Katılımcı Listesi 1- Yüksel Uysal (yuysal) +1 İstanbul Cuma 2- Sevtap Dilek Çimen (SDC) İstanbul Cumartesi 3- Cihan Ülker...
  17. Jeep34

Böyle İş mi Olur?

Ynt: Böyle iş mi olur ? Zaten tek seferde aynı gün işleminiz gerçekleşseydi, bir tuhaflık o zaman olurdu. :D Geçmiş olsun.
  18. Jeep34

Jeep CJ Serisinin Periyodik Bakımı ?..

Ynt: Jeep CJ Serisinin Periyodik Bakımı ?.. Ben km.si gelince yetkili servise manueline göre bakımını yaptırıyorum. ;D Tabiiki şaka :D Adamı döverler. Hiç bir problem yoksa bile motor yağının inceliğine ve rengine bakıyorum. Uzun yol yapmışsam ve eksilen yağı bir kaç kez tamamlamışsam ilk...

19. Jeep34

Ynt: Apple Iphone da GPS, Navigasyon Uygulaması Daha önceki 2 denememde, IPhone'u modem olarak (bağlantı kablosu ile) kullanmıştım. Şimdi evde ADSL ile deniyorum. Bu arada 3 Gb ta yakın I Phone internet bağlantı hakkım gitti tabiiki :( 3G bilgisayarda tatmin edici hızda :) IPhone da ise pek...
  20. Jeep34

Ynt: Apple Iphone da GPS, Navigasyon Uygulaması Haklısınız. Aynı ID için kısıtlıma mantıksız. Örneğin 2. seferi tam olarak indirdi. Yani %100 indirdi ve tekrar dondu. :( İlk kez karşılaşıyorum bu tür bir problemle. Şimdi 3. yü deniyorum. Vay halimize. :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR