Suzuki Samurai Önerisi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan _ismail_ Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,745

_ismail_

Ana Kamp
Yer
İSTANBUL ARNAVUTKÖY
hepsı bırbırnde guzellerr

_suzuki_samurai+offroad_samurai.jpg

Etiketler
Ynt: 3kuruslk araba alıcagına wer 5lıra al bı samuraii!!!

bu resimdekinine yapılan masrafla 0 suzuki alırsınız, aklınızda bulunsun

3kuruşluk 5kuruşluk neler ola ki ?

Ynt: 3kuruslk araba alıcagına wer 5lıra al bı samuraii!!!

Nejat' Alıntı:
bu resimdekinine yapılan masrafla 0 suzuki alırsınız, aklınızda bulunsun

3kuruşluk 5kuruşluk neler ola ki ?

nejat hocam biz yerlisini üretmeye calışı yoruz ama resimdeki gibi olana kadar baya emek ve duygusallık eklemek gerekiyor

Ynt: 3 Kuruşluk Araba Alacağına Ver 5 Lira Al Bir Samurai

isteğini ve çabalarını biliyorum
amma üç beş kuruşa mal olmayacak göznurun ;)
sonuçta değer mi değer...

suzikiye basit bir şekilde yükselterek dahi iş görür, sizi yolda bırakmaz ,japon herzaman daha saglamdır

Nejat' Alıntı:
isteğini ve çabalarını biliyorum
amma üç beş kuruşa mal olmayacak göznurun ;)
sonuçta değer mi değer...

memlekette kuruşla artık benzin bile alamıyorsunuz fakat şunuda söylemeden gecemiycem bence onbindolara bir atv alınacagına canavar gibi gırtlagına kadar dolu bir samurayi yapmak daha eylendirici ve tatminkar olur kanısındayım ederide atv ler kadar bile degil :D :D

İsmail kardeşim kulanım amacına bağlı sen genç olduğun için öyle düşünüyorsun adamın 5 kişilik ailesi olursa sürekli şehir içinde ise suzikiyi yarı fiyatınada versen beğenmez, işine yaramaz.
Araç tercihlerinde önceliği kullanım amacı oluşturur, sonra maddiyat sonrada zevk

Mete Bey size sonuna kadar katılıyorum ,bende üç kapı vardı tek araç olduğu için 5Kapı vitaraya döndüm çok memnunum Ailemle beraber Şehirde ,arkadşlarla beraber Doğada .Araca yaptığınız hertürlü masrafa değiyor Samurai de çok iyi bir araç ama tek araç ise birde kalabalık bir ailen var ise sorun yaşanıyor.

üç kuruşluk beş kuruşluk arac diye bir kıstas yok bencede itiyaca ve şart lara göre arac var yokluk zamanımda insanların hurdaya bedava verecegi bir aracı 3 sene depedepe kulandım ve beni her yere ayliemle taşıdı o arac benim için o dönemlerde ferariden bile kıymetliydi samurayı bir arazi aracı metin beyin degindigi gibi insanı aylesiyle şehirde taşıması cok sıkıntılı olur

Bunlara rot balans yapılabiliyo mu? :smiley:

4 teker olsun, ne olursa olsun.Ama sizin olsun :smiley:

ama aıle ıle olmıcagın ıcn sorun yok kkı sadce manitanlla beraber olucann wercen 3bın tl sahhın hurdaya werıcen bırazdahaa fazla wer ama ıyı olsun dımee:::...

İsmail kardeşim öncelikle foruma hoş geldiniz.
Forum kurallarını bir gözden geçirin derim. Daha düzgün cümle kurun lütfen.
Yukarıdaki mesajlara bir bakın, sizin gibi MSN usulü yazan var mı ? Yazmayı yeni sökmüş tarzda yazmayın lütfen !

bazılarının 3 kuruşlukta devamı daha iyi bence... 5 kuruşluk fazla gelebilir... masrafı taşıması felan :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,766
Kayıtlı Üye Sayımız
166,580
Kaydolan Son Üyemiz
mmehmet

SON MESAJLAR

SON KONULAR