Satılık Tertemiz BMW 316i

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan doktoribrahim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,643

doktoribrahim

Kamp I
Yer
KahramanMaraş
Aracımı bir yıl önce ilk sahibinden aldım ve kapalı garajda muhafaza ettim bütün kış kar suyu görmedi. Yazları da güneşten etkilenmemiştir. Sadece uzun yolda kullanıldı. Şehir içinde bin km yapmamıştır. Şu an 37000kmdedir. Aldığımda sol arka çamurlukta çizikten dolayı lokal boya vardı. Kullanım ve uzun yola bağlı ufak tefek bir iki çizik mevcuttur. Bunun dışında en ufak bir darbesi veya mekanik hatası yoktur. Tüm bakımları yeni yapılmıştır. Herhangi bir masrafı yoktur.
Fiyat 45000TLdir
Aile içinde tabi ki indirim olacaktır.
Saygılarımla

Güncel fiyat 40.000'e inmiştir!.

Etiketler
Ynt: Satılık Tertemiz BMW 316i

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

PICT0191 (WinCE).jpg

PICT0192 (WinCE).jpg

PICT0193 (WinCE).jpg

PICT0194 (WinCE).jpg

PICT0197 (WinCE).jpg

Araçta olanlardan bahsetmeye gerek yoktur
Ancak olmayanlar şunlardır:

Deri koltuk
Sunroof
Direksiyondan kumanda
Xenon far
Jantları 16" hafif alaşım(17-19" değildir. Zaten bunlarla ülkemiz şartlarında kolay kolay yola gitmek de mümkün değildir)

Saygılarımla

İyi günler.Takas düşünür müsünüz?
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=30341.msg264654#msg264654

Teşekkür ederim Gökhan Bey Mercedes bölümünü takip ediyorsanız biliyorsunuzdur MB G serisi düşünüyordum
Ama paraya şu sıralar ihtiyacım var
O nedenle takas düşünmüyorum
Bu araç çok temiz bir araçtır satmak hayli zor ancak satıyorum
İlginiz için teşekkür ederim
Size de iyi satışlar...

Fiyat 40000'e indi arkadaşlar
Bu aracı grmeye gelip aa bunun sunroofu yokmuş ben bunu almam diyorlar
gidip sunroofu olan 150000km'lik araçlara 37-38000 veriyorlar
Araç temizdir gelip bakarsanız göreceksiniz
Biraz seri şekilde satışa ihtiyacım var

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri