Arama sonuçlarınız

1. S

FRONTERA SPORT ARAZİ VİTESİNE ALINCA DÖNÜŞLERDE KASMA ŞİKAYETİ İÇİN YARDIM

frontera hiç kullanmadım, yine de bilinenleri yazayım. burdaki açıklamalara göre normal olduğu anlaşılıyor: Opel all wheel drive explained All Wheel Drive Explained sebebi araçta orta diferansiyel yok, sürekli 4x4 değil yani. kimi araçlardaki gibi otomatik aktarım yapan bir tür mekanizma da...

2. S

2000 Pathfınder Otm. Şanzımanda Sorun...

bende birzamanlar bir rav4 vardı, servis kayıtlarına göre o takozlar değiştirilmiş. sonuç? hiç. hiç olunca boşuna masraf yapıyorum deyip eski sahibi arabayı satmış tabi. ben de bir 5 sene kadar öyle kullandım. 5 sene sonunda vuruntuya ilave bir de çok hafif bir şanzıman ya da diferansiyel (artık...
  3. S

Wj De Hangi Yağ

Kusura bakmayin yanlis anladim:(( Boşverin biz de her anlama çekilebilecek cümleleri ulu orta yazıyoruz zaten bu da çok iyi olmamış, ama herhangi bir kişinin yazdığı birşeyden bahsediyorsam alıntı yaparım genelde, ortaya birşey yazdıysam şu veya bu kişiden değil genel bir durumdan...

4. S

Wj De Hangi Yağ

``bu durum hosuma gitmedi`` demenize takildim yoksa bir sorun yok hersey paylasim icin... 1.5 sene önce kendi yazdığım mesajdaki yanlış cümlelerden bahsediyordum, sizinkinden değil.
  5. S

Wj De Hangi Yağ

:) Zaten forumda 1-2 günde bir yanlış anlama olmazsa olmaz. İyi yapmışsınız hüseyin bey eski konuyu hortlatmakla, size birşey demedik ki zaten, en azından ben demedim. Diyen varsa da sizin mesajdan bahsedildiğinden haberim bile yok.

6. S

Wj 2.7 Beşinci Enjektör.

Alüminyum paslanmaz diye bilinir ama pas başka şey korozyon başka şeymiş. O yüzden adamı böyle şaşırtıyor. Pas= demir oksit (içten içe metali yemeye devam eden maddenin adı.) Alüminyum oksit = korozyon (yüzeyde kalıp metali yemeye devam etmiyor,farkı bu, "paslanmaz" iddiasının sebebi burdan)...

7. S

Wj 2.7 Beşinci Enjektör.

35 ton basabilen bir alet var onunla söküyorlarmış, sökülebilme garantisi de yok tabi.
  8. S

Wj De Hangi Yağ

4x4 camper yapmak için yaklaşık 2 seneyi dolduracağız araç seçmek için kanunlar bir yerden sıkıştırıyor ülkemiz araç çeşitliliği bir yerden ama araştırmaya devam bulacağız isteklerimizi karşılayacak araç Ben kolayını buldum iş gören en ucuz aracı aldım, devletin mevzuatının tavsiye ettiği...
  9. S

Wj De Hangi Yağ

ayrıca bir yağ kullanıp nasıl memnun kalınır bu tamamen psikolojik nedeni motorun için görmediğimizden yorum yapmak imkansız bana göre Ona benzer başka şeyler de var, adam arabaya chip taktırıyor (yada yeni moda deyimiyle 'yazılım yaptırıyor' (hayatında yazılım yapmak nedir görmüş mü biliyor...

10. S

Wj Kasa 3.1 Td 2.7 Ve 4.7

Amerika,arazi taşıtlarını öncelikle kendi yurttaşlarını düşünerek üretti.Zira ABD eyaletlerinin 69-70%'i kırsala tekamül ediyor. Daha doğrusu kendi fabrikalarını düşünerek üretti, çünkü sanayiye bir gaz verdin mi ayağını gazdan çekemiyorsun, aksi halde sonuç iflas, işten çıkarmalar, üzüntü...

11. S

Wj De Hangi Yağ

Hüseyin bey sayesinde bu eski konuyu yeniden okumuş olduk, aradan 1.5 sene geçmiş, bu 1.5 sene içinde de birşeyler öğrenmişiz, kendi kendimizi düzeltelim, sakyuz der ki 1.5 sene önce: eski araçların fazla ince yağları daha kolay yakabildiği de bilinen bir gerçektir, mesela 0w-40 kullandınız yağ...
  12. S

Yag Azaltma & Ace Sistemi

Araciniz yag yakiyorsa bir yada iki kalin viskoziteye gecmek sorunu cozebilir yada azaltabilir.10w40 kullaniyorsaniz 15w40,10w50,15w50,10w60 gibi 10w60 yaglar tam sentetiktir ayrica 10w40'tan 15w40'a geçine bir kalın viskoziteye geçmiş olmazsınız, sadece soğuk havalarda ilk çalıştırmada...

13. S

Honda Crv Tekne Atıp Çekme

crv den vazgectim diyebilirim yorumlar ile. suv olarak arazi kabiliyeti yüksek ne olabilir Bol dertli ve masraflı bir araç olsa da cherokee bu işe uygun gözüküyor. Neden mi? Tekne çekmeseniz de şanzımanı arıza yapacak zaten otobüs motoru boyunda motoru yüzünden... bari bir işe yaramış olur.
  14. S

Yag Azaltma & Ace Sistemi

Yağ yakan aracınız 10 yaş üzerindeyse normalden biraz daha kalın bir yağ kullanabilirsiniz 10W-50 gibi (duruma göre bir ihtimal çözüm olabilir). Tabi en güzeli problemin sebebini bulup düzeltmektir...
  15. S

Wj 2.7 Beşinci Enjektör.

Yeni ile eskisinin tamiri arasında ciddi fiyat farkı yok, ve bilinenler aslında dizel enjektör temizliğinin "masal" olduğu yönünde. Yani bosch onu tamir edebilmeyi başardıysa muhtemelen enjektörün bir kısmını söküp o kısmını yenisiyle değiştirmiştir. Yani her halükarda enjektörün bir kısmının ya...

16. S

4x4 bir yana koca tekne çekilecek, 2.0 motor kasanın kendisi için ancak yeterli zaten, nasıl bir tekne o onu da bir görmek lazım tabi ama, bunu da düşünmek lazım. Ben olsam düz vitesli bir kamyonet bakardım.
  17. S

Falken Wildpeak A/t

Ben bu beyaz yazılara gıcık oluyorum, kimisi de seviyor. Zevk renk meselesi işte. Yani anlamadım lastiğin markası 100 metre öteden okunabilse ne olur okunamasa ne olur.
  18. S

Wj 2.7 Beşinci Enjektör.

Bu "enejektör bakımı" işinin gerçekten etkili olduğuna emin misiniz? Benim bildiğim turbo dizel motor yüksek basınçta çalıştığı için enjektörleri kirlenmez, "bakım" gerektirecek hale geldiyse de zaten enjektörün ömrü dolmuş, aşınmıştır, kimyasallarla temizlemek te durumu düzeltmez, değiştirmek...

19. S

Böyle şeyler denemeden bilinmez ancak önce patinaj çekip sonra 4x4 moduna geçtiğini yazabiliriz sadece, tabi bu da kumlu yerde 4x4 moduna ihtiyaç bile duymadan bir ihtimal sorunsuz geçme ihtimali olduğu için pek birşey ifade etmez muhtemelen.
  20. S

Kyron Lastik Tavsiyesi

Bu arada.. bu ekteki benim kış resimlerinden. Böyle biryere at lastiklerle kesinlikle gitmem, hangisi olursa olsun:)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,536
Kaydolan Son Üyemiz
süvariemin

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR