Falken Wildpeak A/t

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan blacklotus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 78
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,806
falken kışlık lastik aldım binek araç için. onlar da gayet sessizmiş. tavsiye ederim.

Etiketler

Ben de tam o ölçüyü istiyorum. 330 TL civarlarında. Ama dediğim gibi beyaz yazılı olması lazım. Bunu nasıl bulurum bilmiyorum.
Falken beyaz yazılı üretilmiyor sanırım bu modelde.yabancı sitelerdede görmedim.Ya başka marka ya da sonradan siz boyatacaksınız.Sonradan boyatılınca nasıl olur bilmiyorum.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Var hocam. Ama Turkiye'deki sitelerde gorsel siyah.

Sonradan boyama cok kotu olur.

391dadb4df6d56b0d75aaf2ebcd00a5e.jpg

Kumho Road Venture, Lassa Competus ve Maxxis Bravo 980 beyaz yazili A/T lastikler, ancak bunlar hakkinda fikrim yok. Yurt disindaki sitelerde review okuyorum. Herkes farkli bir sey soyluyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Daha önce aldığım ze914 aldığım yere sordum cevap bekliyorum beyaz yazılı siyah yazılımı diye hatta eklediğiniz resmide gönderdim örnek olarak.

Ben bu beyaz yazılara gıcık oluyorum, kimisi de seviyor. Zevk renk meselesi işte. Yani anlamadım lastiğin markası 100 metre öteden okunabilse ne olur okunamasa ne olur.

Ben bu beyaz yazılara gıcık oluyorum, kimisi de seviyor. Zevk renk meselesi işte. Yani anlamadım lastiğin markası 100 metre öteden okunabilse ne olur okunamasa ne olur.

Olay lastigin markasi degil hocam. Offroad araclarinda gorsel olarak beyaz yazi guzel duruyor bence. İyi durup durmadigi araca gore de degisir bence.

Valla cocukluk zamanlarımızda lastik cevirirdik beyaz kusaklı lastikler o zamanlar cok ayrıcalıklıydı.Beyaz kusagı olan lastiğe sahip olan kişi havalı olurdu:smiley:

Merhaba,
Bu aralar lastik konusu yeniden gündeme geldi. Yazlıkların kullanım tarihi doluyor. (Pirelli Scorpion) Dişlerinde sıkıntı yok ama hem sertleşti hem de jantın denk geldiği yerlerden kauçuk dökülmeleri başlamış. Kışlıkları (Dunlop Grandtrek) kullandığımdan sorun değildi ama onların da kullanım tarihleri doluyor artık. İlginç olan eskime belirtisi yok lastiklerde.

- Şimdi bir A/T lastik alıp yaz kış kullanayım diyorum, bu şekilde tavsiye eder misiniz?
- Falken Wildpeak için uzun kullanımlar sonucu görüşleriniz nelerdir, tavsiye eder misiniz?
Bir de bu siteyi buldum Ankara'da sanırım..
245/65R17 WILDPEAK A/T01 107H FALKEN Falken

-Farklı bir görüş olarak ne tavsiye edersiniz?

Merhaba,
Bu aralar lastik konusu yeniden gündeme geldi. Yazlıkların kullanım tarihi doluyor. (Pirelli Scorpion) Dişlerinde sıkıntı yok ama hem sertleşti hem de jantın denk geldiği yerlerden kauçuk dökülmeleri başlamış. Kışlıkları (Dunlop Grandtrek) kullandığımdan sorun değildi ama onların da kullanım tarihleri doluyor artık. İlginç olan eskime belirtisi yok lastiklerde.

- Şimdi bir A/T lastik alıp yaz kış kullanayım diyorum, bu şekilde tavsiye eder misiniz?
- Falken Wildpeak için uzun kullanımlar sonucu görüşleriniz nelerdir, tavsiye eder misiniz?
Bir de bu siteyi buldum Ankara'da sanırım..
245/65R17 WILDPEAK A/T01 107H FALKEN Falken

-Farklı bir görüş olarak ne tavsiye edersiniz?
Hankook a/t M kullanıyorum müthiş bi lastik ses yok balans yok çamurda kayada ıslak zeminde tam not aldı sadece yoğun kar ve buzda deneme fırsatım olmadı ama yarı vakumlu ve kar olukları mevcut şiddetle tavsiye ederim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,538
Kaydolan Son Üyemiz
sors

SON KONULAR

Geri