80 ton basanı geldi benimkine beceremedi..
sünnet degil..enjektörleri dibinden hadım edip cıkarıp kapagı kurtarmıştım..4 ejnektörü 1 aydan fazla bekledim..sonrası..
bindigin arac fiyat albeya,reno killiyosa 10 dakikada bulunuyo enjektörü ,yenisi,revizyonlusu,cıkması,tırla gelmişi falan filan..
arac az bulunan sayıda trafik de ise benimki gibi cins olursa çilesi var..
konu sahibinin aracıda mersedes motorlu olduğuna mersedes den yana önüne çeşit cıkıp fazla cile cekmiyecegini düşünüyorum..
kapaga hasar verir de cıkarırlar sada maliyeti fena olur..onun da bilinçinde elletmemek en hayırlısı..
enjektör yanından fren hidrolik yagı filan döktük 15 gün yag için de yüzdü benim enjektörler..sanki argonla kaynak olmuş gibim yerinden cıkması mümkün olmadı..
aliminyum malzemeye celik nasıl sıcaktan pas yapıp kaynıyor anlaşılması zor..?
motor kapagına üstten su giderse oluyor bu iş..genelde kaputunda delik olan kaput altında incoolere sahip aracların hastalıgı bu genelde..sang yong bu işde 1 numara 0 alıp 10 bin km sonrası bile kaynayanı var..xl-7 ise 2 numara diye duymuştum bu işi yapanlardan..ama yeni nesil mazotluda enjektörü kaynamayanı yok gibi..
az yakan mazotlu tamire girince edilen tasarrufları toptan geri istiyor..
düşük devirdeki muhteşem torku da yabana atılmaz..mazotlunun ..2000 devirde koltuga yaslıyor..
her güzelin de bi çilvesi oluyo illakii