Arama sonuçlarınız

1. mydarling

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Hayirli cumalar

2. mydarling

Nihayet Temiz Bir ZJ Buldum

Hayirli olsun savas bey guzel oldumu ses kukruyordur eminim. Allah agiz tadiyla binmeyi nasip etsin
  3. mydarling

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Evet savas bey dogrudur o benim aracim. Evet o grubun sarkilari cok guzel bende tavsiye ederim

4. mydarling

Bende etlikteyim. İnsallah etkinlikte gorusebiliriz. Bu arada aracinizinda masallahi var resimdekinden daha iyi kondisyonda. Benimkide ayni renk :)
  5. mydarling

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Evet Bmw bu adi kullanmakta. 94 yilinin 2. Yarisindan sonra bu teknoloji kullanilmistir

6. mydarling

Yaptıklarım - Ettiklerim ve Maliyetleri

Ynt: Yaptıklarım - Ettiklerim ve Maliyetleri umarım yakışır. malzemeler güzel görünüyor. heyecanla son durumu bekliyoruz. selamlar.

7. mydarling

ZJ ÖN LASTİK PORYA AYIRICI İLE DEVRE DIŞI KALIR MI?

Ynt: ZJ ÖN LASTİK PORYA AYIRICI İLE DEVRE DIŞI KALIR MI? zj'lerde 80 yada 90 km hızdan sonra önleri devre dışı bırakıp sadece arkadan itişli hale getiren bir sistemin var olduğunu duydum. bunun haricindede ön şaftı söküp aracı 2 çeker hale getirebilirsiniz.
  8. mydarling

savaş bey merhaba bugun akşam 22 saatlerinde hamamönünde etkinliklerin orada aracımla geçerken gördüm aracınızı.karşılaşırız ümidiyle durdum ama olmadı. az öncede p. sefada gördüm ama saat biraz ileriydi :) görüşmek dileğiyle esen kalın.
  9. mydarling

zj hakkında yardımcı olurmusunuz

Ynt: zj hakkında yardımcı olurmusunuz tofaş grubu bir araca göre bakım maliyeti var tabikide :) ama araca hiç lpg uygulanmamışsa sahibide muhtemelen titizdir ve araçta temizdir diyebilirim. ama üstünü çizerek söyleyeyim bu sadece benim düşüncem. vergi olarakta ahım şahım bişey değil. 6 aylık...

10. mydarling

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Vanos BMW motorlarinda kullanilan bir teknolojidir. Motora verdiginiz gaza gore ekzantrik milinin acisini ayarlayarak uzun devir araliklarinda ozellikle tork saglayan yag tahrikli mekanik bir sistemdir

11. mydarling

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Vanos'un icerisinde bulunan yuvarlak bir parca.
  12. mydarling

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 12. Bölüm Duyurusu (Hanımeli)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 12. Bölüm Duyurusu (Hanımeli) Heyecanla bekliyoruz. Ankara'dan selamlar.

13. mydarling

Yeni Yasal Düzenlemeler - Çekme Tertibatları ve Çamurluklarla İlgili

Ynt: Yeni Yasal Düzenlemeler - Çekme Tertibatları ve Çamurluklarla İlgili takip...
  14. mydarling

Presiden Jackson Marka Telsizler

Ynt: Presiden Jackson Marka Telsizler takip...
  15. mydarling

SİTENİN EN GENÇ ÜYESİ

Ynt: SİTENİN EN GENÇ ÜYESİ allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. maşallah :)

16. mydarling

Grand Cherokee 5.2 V8 Ses Gelmeme Problemi

Ynt: Grand Cherokee 5.2 V8 Ses Gelmeme Problemi ikiside olabilir. öğrenciysen zj'ye binilmez derdim ama aylık gelirin olunca sorun olacağını sanmıyorum.ayda yaptığın km'de azmış. al bin derim.hayatın tadını çıkarmakta geç kalma. ömür çünkü çok kısa. ama şunuda söylemeden edemeyeceğim fusionda...
  17. mydarling

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 12. Bölüm Duyurusu (Hanımeli)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 12. Bölüm Duyurusu (Hanımeli) Yeni bölümleri büyük heyecanla bekliyoruz. Başarılarından dolayı da Sedat AÇIL ve Mert KIĞILI'ya tebriklerimi sunarım.
  18. mydarling

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Bütün müslüman kardeşlerimize hayırlı ramazanlar.

19. mydarling

1995 KİA ROCKSTAR 2.2 DİZEL HAKKINDA YARDIM

Ynt: 1995 KİA ROCKSTAR 2.2 DİZEL HAKKINDA YARDIM Cok gecmis olsun
  20. mydarling

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. hayırlı olsun savaş bey. güle güle iyi günlerde kullanın.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri