Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.
outlaw06' Alıntı:
Alp seni görmek çok güzel.
Teşekkür Ederim. Çok bunaldım kendi şeysilerimden
internette bana fayda sağlayacağına çok yoruyor beni, uzak duruyorum biraz... O yüzden yokum sanalda bi süredir, arada bi hangin' araund
yani
outlaw06' Alıntı:
Kafa lambasının dandik olduğunu fiyatından tahmin etmek zor değil.Fakat önemli olmayan durumlarda kısa süreli işler görürdü evde elektrik kesintisinde falan.
Dandirik olduğu için 2adet veya 4adet veya 6adet al diye tavsiye ettim... Çift adetler bulundur yani her nerede olacaklarsa. İhtiyacın olduğunda su koyveriyor dandirikler. Yedek şart oluyor...
(
Fener Pilsiz Olsada Gündüz Yanar, Pilli Fenerin İse Karanlıkta Yananı İşe Yarar
)
outlaw06' Alıntı:
Aracı alırken seni aradım.2 telinde cevap vermedi.Bu aslında güzel değil...
Bahsetmiştim galiba. Çalışma saniyelerimizin bile takip edildiği bi el işinde çalışıyorum.
İso bilmem kaç Bilgi Güvenliği v.s. fişman
8.5 saat boyunca telefonlarımızı masa üstüne çıkarmamız dahi yasak.
Bazı birimlerde vardiyan başlarken telefonun pilini teslim ediyorsun.
İş saati dışınada da gerginlikten kendini yorgan altına fer atıyorsun.
Mesala
:
"
Washington' dan Çumra' ya Neden direk uçuşun olmadığını" anlatmak için çok uğraşıyoruz
& & &
Amerika>İst>Tanzania 1400USD lik parkura 2.5 aylık bebeği için 150USD para ödemiş Hindistanlı yolcuya,
bebeği için ayrı koltuk verilemeyeceğini,
ayrıca bunun bebek içinde ölümcül tehlike olduğunu,
ayrıca 1.5aylık bebeği için "deniz mahsülleri menüsü" talebi yapamayacağımızı,
yapsakta onaylanmayacağını
anlatmakta çok zorlanıyoruz.
Dolayısı ile iş satti dışında da telefonlara bakmak çok ağrılaşıyor bazen...
Güzel değil demişsin... Haklısın... Kusura bakmazsan sevinirim, emin ol cevap verEmediğim anlara denk gelmiştir.
Emin ol, 2 yıl önceki bi mesajımdan numaramı bulup taa Muş' tan Grand Cherokee'sinin neden kick down yapmadığını soranlara bile canla başla yardımcı oluyorum.
Sana niye cevap vermeyeyim. Yeniden pardon.
Benden yanada... Güzel Olmamış.
outlaw06' Alıntı:
Ben seni her zaman soruyorum Murattan da Çiğdem den de soruyorum.Tele çıkmıyorsun.Geçen hafta kurtboğazına gitmiştik orda da aklıma geldin sordum falan neyse.
Sağol. Söylüyorlar.
Sorandan da Sormayandan da, Usuna Gelenden de Gelmeyenden de Allah Razı Olsun.
outlaw06' Alıntı:
Jeep ini satmışsın herhalde.
Satılık değildi, pek niyetimde yoktu. Ama o makine benim için misyonunu tamamladığı için biraz sıkılmıştım, aklımdan ince ince geçiyordu okutmak. Aniden, tahminimden fazla rakama pazarlık olunca verdim gitti...
Yeni limanlara yelken açacak başka makinalar beni bekler
Biraz sağlığım toparlanınca inşallah.
Bakalım Mevlam Ne Eyler. Ne Eylerse Güzel Eyler...
outlaw06' Alıntı:
Zaten benimde bu sayfaya son girişlerim.Selamlar saygılar.
Bunu niye yazdın, anlamadım... ??? ??? Tüm kalbimle bi sıkıntın olmadığını umarım kardeşim...
Yakında görüşmek üzere. Sanada Saygılar Sevgiler Selamlar...