Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 905,071

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Arkadaslar yarına pazar balcilar koyünün. Yaylasında gol ve orman kenarına Offroad artı iftar planlıyorum. Öğlen taymekten hareketle çıkalım.

Etiketler
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Özelden mesajla X5 i neden sattığımı, arazi performansını soran dost a cevap:
-Evvela X5 offroad a araziye asla uygun ve mukavemetli değil, performansı zayıf
-Ayrıca zaten mukavemeti ve arazi uyumu olsa dahi ben zj hastasıyım ve cherokee seviyorum
-En önemlisi X5 benim alıp binebileceğim bir araç zaten değil.Maddi imkanlarım buna şimdilik müsait değil ,İşim nedeni ile (emlakçıyım) bir alışverişte takastan mecbur kalıp almıştım ve aldığım gün zaten sahibinden de satışa çıkarmıştım
-Sakın arazi için X5 almayınız.Ben sadece bir kere çamurda zorladığımda orling patladı.Ama şehir içi için mükemmel ötesi bir araç.Dediğim gibi benim imkanlarım o araca yada o fiyatlara bir araca binmeye uygun değil.İmkanınız varsa dahi aynı rakamlara daha mukavemetli araçlar bakın.İnşallah iyi bir karar verirsiniz:smiley:))

TEKNIKISLEM' Alıntı:
CJ deki
çeki demiri
kurt ağzı
nato kancası
adı her ne ise, ruhsata işli değil
muayeneden geçtim.

CJ nin orijinal parçası olarak mı görülüyor da muayeneden geçtim.
gözden kaçmaz, eşşek kadar,
hem de muayenede, standart olarak baktıkları bir kaç detaydan biri bu tarz ekipmanlar, görmemiş, atlamış olma ihtimalleri çok zayıf ya da hiç yok.

şimdi bu malzeme ruhsata işli değil, ama araçta var, muayene de var.

taksam 750kg altı römork u sorun olmayacak mı?
Selamlar, ben biraz rahatsizlandim, bazi bazi da sorunlar yasiyorum... Nete vakit ayiramiyoruum, uzak kaldigim ve gec cevap icin pardon.... Yeniden selamlar, Hayirli Ramazanlar....

Metin abi, o kancaya 750kg alti romork baglasanda, kanca isli olmadigi icin problem cikaracaktir. Muayeneden o sekilde gectigini memura kanitlayamazsin. Kanitlasanda bişi farketmeyeceği gibi, adam taktimi takar.
Sonucta ruhsata isli degil....
"Ya fenni muayeneden sonra taktirdiysan" dusuncesiyle islem yaparmı yapar...
Bence hic risk alma, isletiver gitsin....
Selamlar yeniden....

outlaw06' Alıntı:
Beyler BIM de kafa lambası 7,5 tl.Ben öveçlerde bulamadım, kapış kapış gitmiş.Ama insaniyet namına buraya yazıyorum ki ihtiyacı olan alsın:smiley:
savaş o kafa lambasını en az iki adet bulundurman lazım yanında... şak diye bozuluyor... gece kalıyorsun ortada...

Gc almışsın, haberim oldu, diri makine... kazasız belasız inşallah...

Ben hiç bişeyden anlamam ama :smiley: sıkıntı olursa ulaş bana :smiley: Eyvallah birader...

outlaw06' Alıntı:
Özelden mesajla X5 i neden sattığımı, arazi performansını soran dost a cevap:
-Evvela X5 offroad a araziye asla uygun ve mukavemetli değil, performansı zayıf
-Ayrıca zaten mukavemeti ve arazi uyumu olsa dahi ben zj hastasıyım ve cherokee seviyorum
-En önemlisi X5 benim alıp binebileceğim bir araç zaten değil.Maddi imkanlarım buna şimdilik müsait değil ,İşim nedeni ile (emlakçıyım) bir alışverişte takastan mecbur kalıp almıştım ve aldığım gün zaten sahibinden de satışa çıkarmıştım
-Sakın arazi için X5 almayınız.Ben sadece bir kere çamurda zorladığımda orling patladı.Ama şehir içi için mükemmel ötesi bir araç.Dediğim gibi benim imkanlarım o araca yada o fiyatlara bir araca binmeye uygun değil.İmkanınız varsa dahi aynı rakamlara daha mukavemetli araçlar bakın.İnşallah iyi bir karar verirsiniz:smiley:))

orling ne savaş...?

Alfonse' Alıntı:
savaş o kafa lambasını en az iki adet bulundurman lazım yanında... şak diye bozuluyor... gece kalıyorsun ortada...

Gc almışsın, haberim oldu, diri makine... kazasız belasız inşallah...

Ben hiç bişeyden anlamam ama :smiley: sıkıntı olursa ulaş bana :smiley: Eyvallah birader...
Alp seni görmek çok güzel.Kafa lambasının dandik olduğunu fiyatından tahmin etmek zor değil.Fakat önemli olmayan durumlarda kısa süreli işler görürdü evde elektrik kesintisinde falan.
Aracı alırken seni aradım.2 telinde cevap vermedi.Bu aslında güzel değil...
Orling sorusuna da sn. mydarlıng cevap vermiş
Ben seni her zaman soruyorum Murattan da Çiğdem den de soruyorum.Tele çıkmıyorsun.Geçen hafta kurtboğazına gitmiştik orda da aklıma geldin sordum falan neyse.Jeep ini satmışsın herhalde.
Zaten benimde bu sayfaya son girişlerim.Selamlar saygılar.

outlaw06' Alıntı:
Alp seni görmek çok güzel.
Teşekkür Ederim. Çok bunaldım kendi şeysilerimden ;) internette bana fayda sağlayacağına çok yoruyor beni, uzak duruyorum biraz... O yüzden yokum sanalda bi süredir, arada bi hangin' araund :smiley: yani

outlaw06' Alıntı:
Kafa lambasının dandik olduğunu fiyatından tahmin etmek zor değil.Fakat önemli olmayan durumlarda kısa süreli işler görürdü evde elektrik kesintisinde falan.
Dandirik olduğu için 2adet veya 4adet veya 6adet al diye tavsiye ettim... Çift adetler bulundur yani her nerede olacaklarsa. İhtiyacın olduğunda su koyveriyor dandirikler. Yedek şart oluyor...
( :smiley: Fener Pilsiz Olsada Gündüz Yanar, Pilli Fenerin İse Karanlıkta Yananı İşe Yarar :smiley: )

outlaw06' Alıntı:
Aracı alırken seni aradım.2 telinde cevap vermedi.Bu aslında güzel değil...
Bahsetmiştim galiba. Çalışma saniyelerimizin bile takip edildiği bi el işinde çalışıyorum.
İso bilmem kaç Bilgi Güvenliği v.s. fişman :smiley: 8.5 saat boyunca telefonlarımızı masa üstüne çıkarmamız dahi yasak.
Bazı birimlerde vardiyan başlarken telefonun pilini teslim ediyorsun.

İş saati dışınada da gerginlikten kendini yorgan altına fer atıyorsun.

Mesala :smiley: :
":smiley: Washington' dan Çumra' ya Neden direk uçuşun olmadığını" anlatmak için çok uğraşıyoruz :smiley:
& & &
Amerika>İst>Tanzania 1400USD lik parkura 2.5 aylık bebeği için 150USD para ödemiş Hindistanlı yolcuya,
bebeği için ayrı koltuk verilemeyeceğini,
ayrıca bunun bebek içinde ölümcül tehlike olduğunu,
ayrıca 1.5aylık bebeği için "deniz mahsülleri menüsü" talebi yapamayacağımızı,
yapsakta onaylanmayacağını :mad: anlatmakta çok zorlanıyoruz.

Dolayısı ile iş satti dışında da telefonlara bakmak çok ağrılaşıyor bazen...

Güzel değil demişsin... Haklısın... Kusura bakmazsan sevinirim, emin ol cevap verEmediğim anlara denk gelmiştir.
Emin ol, 2 yıl önceki bi mesajımdan numaramı bulup taa Muş' tan Grand Cherokee'sinin neden kick down yapmadığını soranlara bile canla başla yardımcı oluyorum.
Sana niye cevap vermeyeyim. Yeniden pardon.

Benden yanada... Güzel Olmamış.

outlaw06' Alıntı:
Ben seni her zaman soruyorum Murattan da Çiğdem den de soruyorum.Tele çıkmıyorsun.Geçen hafta kurtboğazına gitmiştik orda da aklıma geldin sordum falan neyse.
Sağol. Söylüyorlar.
Sorandan da Sormayandan da, Usuna Gelenden de Gelmeyenden de Allah Razı Olsun.

outlaw06' Alıntı:
Jeep ini satmışsın herhalde.
Satılık değildi, pek niyetimde yoktu. Ama o makine benim için misyonunu tamamladığı için biraz sıkılmıştım, aklımdan ince ince geçiyordu okutmak. Aniden, tahminimden fazla rakama pazarlık olunca verdim gitti...
Yeni limanlara yelken açacak başka makinalar beni bekler :smiley: Biraz sağlığım toparlanınca inşallah.
Bakalım Mevlam Ne Eyler. Ne Eylerse Güzel Eyler...

outlaw06' Alıntı:
Zaten benimde bu sayfaya son girişlerim.Selamlar saygılar.
Bunu niye yazdın, anlamadım... ??? ??? Tüm kalbimle bi sıkıntın olmadığını umarım kardeşim...

Yakında görüşmek üzere. Sanada Saygılar Sevgiler Selamlar...

Alfonse' Alıntı:
Herkese İyi Haftalar....
Alp sanada iyi haftalar.Avatarımda yazıyor zaten; baktın olmuyor bakma diye:smiley: Bu sayfa olmaz başka sayfa olur, sayfamı yok:smiley:))Herkesin kendi sayfası güzel herhalde:smiley:Gülüyorum artık! İnşallah güzel bir makine alırsın.Sen güzelsin makinende güzelleşir senle.Görüşmek üzere.

outlaw06' Alıntı:
Alp sanada iyi haftalar.Avatarımda yazıyor zaten; baktın olmuyor bakma diye:smiley: Bu sayfa olmaz başka sayfa olur, sayfamı yok:smiley:))Herkesin kendi sayfası güzel herhalde:smiley:Gülüyorum artık! İnşallah güzel bir makine alırsın.Sen güzelsin makinende güzelleşir senle.Görüşmek üzere.

Valla pek bişi anlamadım... Niye ne olmuyorki ??? Kim neyine baktı, ve veya sen neye baktın ne gördün veya göremedin... ???
Bişi vaaa ama anlayamadım... (heralde anlamam gerekse anlatırdın, bilmece bulmaca sudoku labirenti yapmazdın...üstüme vazife değil heralde)
kurcalamaim mi? peki kurcalamaim... ;)

In other words; :smiley: I'm little bit confused bro :smiley:
Nearby; Baby on board elizabeth george bush titanic micanic :smiley:

Neyse, gülmen güzel ama... Allah hepimizin neşesini daim etsin...

İyi temennin için teşekkür ederim...

( :smiley: sen güzelsin derken... :smiley: sağol :smiley: ne kafası bu? ;D )

Görüşelim... Sayfalar kurban olsun sana....

Ha, unutmadaN... BatMaN... ;D

Görüşelim...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR