Arama sonuçlarınız

1. mertakbaş

Dacia Duster Resimleri

Ynt: Dacia Duster Resimleri İtfaiyeye ait kırmızı renkli olana hayran kaldım. Kırmızı mı kaplattırmalı :D

2. mertakbaş

Dacia Duster Far Değişim Rehberi

Ynt: Dacia Duster Far Değişim Rehberi Kesinlikle haklısınız. Hele akşam karanlığında karşıdan gelenin gözünü almaları da cabası. Aynı şekilde ampulleri değiştirilen araçlar da..
  3. mertakbaş

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi İyi günler. Aralarında sadece 4x2-4x4 farkı olmayıp,bagaj hacimleri, ESP ve en büyük fark olarak 4x4 lerin arka süspansiyonu da farklıdır. İlgili büyüklerim sizleri daha iyi bilgilendirebilir fakat ben deneyimlerimi söyleyeyim. 4x2 ile 4x4 arasında arka...

4. mertakbaş

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi İyi pazarlar Bülent Bey. Belirttiğiniz üzere dağ bayırla işiniz yoksa 4x2 değil, doğrudan Duster almayın diyebilirim. Emekli olunca yük taşırım, pikniğe giderim, uzun yol yaparım,az yaksın derseniz evet, doblo,transit connect tarzı araçlar yerine tercih...
  5. mertakbaş

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Bu resimdeki photoshop ama :) orjinali de bu hatta ;) http://www.automotorblog.com/wp-content/uploads/2010/04/Dacia-Logo.jpg Bence Dacia ambleminin üstünde "Renault" yazması hoş değil. Araç "Renault" olsun istiyorsak ızgarayı, bagajdaki ve direksiyondaki...

6. mertakbaş

Dacia Duster 4x4 chip tuning / Dinamometre ölçümü

Ynt: Dacia Duster 4x4 chip tuning / Dinamometre ölçümü 180 km/h Dacia'nın koymuş olduğu bir sınırlandırma diye biliyorum. Mercedeslerin, BMW lerin "250 km/h elektronik sınırlandırması" gibi bir şey :D Onu ortadan kaldırmak için ayrıca bir yazılım gerekecektir.

7. mertakbaş

Merkezi Kilit-Yedek Anahtar Sorunu

Ynt: Merkezi Kilit-Yedek Anahtar Sorunu Teşekkürler. :)
  8. mertakbaş

Ynt: Merkezi Kilit-Yedek Anahtar Sorunu Araç çalışırken de denedim, sadece kontak açıkken de denedim, hiçbir şekilde otomatik kilitlenme aktif olmadı. Kitapçıkta yazmasına rağmen araçta olmayışı bir defa daha üzdü tabi. Servis yazılımla çözecektir sanırım.
  9. mertakbaş

Ynt: Merkezi Kilit-Yedek Anahtar Sorunu Kitapçık arabada şu an bakamayacağım ama yanlış hatırlamıyorsam araç çalışır vaziyette iken kilit düğmesine "bip" sesi duyulana kadar basılı tutunca aktif edebiliyordum bu özelliği. Öyle değil mi? Servise gidenler, bu şekilde yapmalarına rağmen...

10. mertakbaş

Bugün aracı yedek anahtar ile kullanmak zorunda kaldım. Bildiğiniz üzere yedek anahtarın üzerinde uzaktan kumanda tuşları mevcut değil. Bu nedenle ilk defa eski usül kullanacaktım. Anahtarı sokup çevirdiğimde ne göreyim, sadece şoför kapısı açıldı. :o Neyse bindim aracın içine, bastım orta...

11. mertakbaş

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Jantlar da ilginçmiş. Orjinalleri değil, değil mi?
  12. mertakbaş

Dacia Duster Sahipleri Listesi

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi Bir defaya mahsus, kalkışını denemek için asr ve haliyle esp yi kapatıp denemiştim, evet; duster patinaj çekiyor ;D Zaten çamura veya kara battığında asr yi kapatıp; patinaj ile toprağa tutunup çıkıyor araç. Fakat evet, diğer zamanlarda hızlı kalktığınızda...

13. mertakbaş

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? sahibinden'de olan ilanda, öyle bir şeyin olmayacağının garantisini veriyor ama ne kadar güvenilir bilinmez tabiki. 400 TL az bir ücret değil sonuçta.
  14. mertakbaş

Dacia Duster Krom Aksesuar

Ynt: Dacia Duster Krom Aksesuar http://www.ergunotomotiv.com/images/dacia_duster2.JPG bu mudur araç ve resim?
  15. mertakbaş

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Böyle bir şeye benzer herhalde. :D

16. mertakbaş

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Merak ettim bak şimdi ya, durun ben birkaç farklı mercek ekleyip koyayım resimlerini ara ara :D
  17. mertakbaş

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Uploaded with ImageShack.us photoshopta kısa sürede böyle bir çalışma yapayım dedim. Belki bir fikir verir. :D LED de ekledim.
  18. mertakbaş

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Dizel değil mi zaten aracınız yol masrafını düşünmemelisiniz; 2 saate bahçelievlerdesiniz :D Bizim araçlarımıza mercekli far uygulaması tamamen cesaret ve finansman meselesi şu an ;D Bulabilirseniz çıkmacılardan iki tane far alın, onlara...

19. mertakbaş

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Hep dikkatimi çeken bir ilandır; fakat Duster'a uygulanmış halini görmeden 400 TL. yi vermek çok zor bir karar :) LED sis farı almanızdaki amacınız araca görsellik katmak mı yoksa siste daha iyi görüş mesafesi elde etmek mi buna karar...
  20. mertakbaş

Dacia Duster Sahipleri Listesi

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi Bize bayide söylenen buydu. Benzinlisini alalım dediğimizde, "Şu an Türkiye'ye getirilmiyo istediğiniz özellikteki benzinli araçlardan." denildi. Niye öyle bir şey dediler acaba :D Canları satmak istemedi her halde. Gerçi işimize geldi benzinli olmayışı ya :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri