Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SERKANEFE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,463
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 464,034

Etiketler
Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

mertakbaş' Alıntı:
photoshopta kısa sürede böyle bir çalışma yapayım dedim. Belki bir fikir verir. :D LED de ekledim.

Süper olmuş ;) Duster'a mercek farın yakışacağı kesin :smiley:

mert bey teşekkürederim,artık orjinal fotoda bana ait ;)

Merak ettim bak şimdi ya, durun ben birkaç farklı mercek ekleyip koyayım resimlerini ara ara :D

Photoshop değildir ;)

fnoiruwu.jpg

Ayrıntılar burada var: http://duster.forum-dacia.com/viewtopic.php?t=2623

çok yakışmış
ilk araçtaki gibi birazda koyu olsa çok daha şık olur

Sonradan yapılan mercek far veya zenon uygulaması vizede sorun çıkartıyor diye biliyorum. Naçizane...

basrail' Alıntı:
Sonradan yapılan mercek far veya zenon uygulaması vizede sorun çıkartıyor diye biliyorum. Naçizane...

sanırım merceği takmak için farı yarıp koydukları için sonradan buharlaşma ve toz oluyormuş içi diye biliyorum bende.

SERKANEFE' Alıntı:
sanırım merceği takmak için farı yarıp koydukları için sonradan buharlaşma ve toz oluyormuş içi diye biliyorum bende.
sahibinden'de olan ilanda, öyle bir şeyin olmayacağının garantisini veriyor ama ne kadar güvenilir bilinmez tabiki. 400 TL az bir ücret değil sonuçta.

arkadaşlar arabam gelmeden led sis farlarım geldi ;D

P4265504.jpg

saolasın, hepsiburada.com'dan aldım 63tl.ye mal oldu.. umarım araca uyar..

P4265514.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR