Dacia Duster 4x4 chip tuning / Dinamometre ölçümü

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kaneruslu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 37
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,317

Etiketler
Ynt: Dacia Duster 4x4 chip tuning / Dinamometre ölçümü

Kaner Bey videodaki aracın size ait olduğunu daha önce bilseydik videolar kısmında paylaşmadan önce sizi davet ederdik buraya. :D Duster için yapacağınız yeni uygulamaların takipçisiyiz. Bu arada yaptığınız chip ile ilgili performans ve fiyat bilgilerini de paylaşırsanız çok seviniriz. Doğrusu ben de chip düşünüyorum ileride. Ama tereddütlerim var. Araca ileride yükseltme ve büyük lastik takacağım için aracın gücünün arttırılması şart gibi, onun için değerlendirmelerinizi ve tecrübelerinizi bekliyoruz

Saygılar

Aracınız hayırlı olsun kaner bey,

Videoyu izledim. Bir şey olmuş/yapılmış ve ölçülüyor da, hiçbir şey anlayamadım. Biraz açıklarsanız sevinirim.

Umit bey merhaba , performansi su anda cok basarili , dacianin sanziman oranlarinin cok kisa olmasiyla ivmelenmesi mukemmel , imkaniniz varsa pendige gelip aracimla test yapabilirsiniz sizin icin daha saglikli olur.yapilan uygulama kendi aracima yaptigim gibi asiriya kacinilmaz ise motor omrunu etkilemez , su andaki yakit tuketimim cok agresif kullanimda bile bilgisayarda 7 litreyi gecmiyor.

kaneruslu' Alıntı:
Umit bey merhaba , performansi su anda cok basarili , dacianin sanziman oranlarinin cok kisa olmasiyla ivmelenmesi mukemmel , imkaniniz varsa pendige gelip aracimla test yapabilirsiniz sizin icin daha saglikli olur.yapilan uygulama kendi aracima yaptigim gibi asiriya kacinilmaz ise motor omrunu etkilemez , su andaki yakit tuketimim cok agresif kullanimda bile bilgisayarda 7 litreyi gecmiyor.

Selamlar kaner bey uygulama takribi ne kadar tutuyor ve nerde yapılıyor
bilgi verirseniz sevinirim

teşekkürler

recepgulseven' Alıntı:
Selamlar kaner bey uygulama takribi ne kadar tutuyor ve nerde yapılıyor
bilgi verirseniz sevinirim

teşekkürler

Recep bey merhaba

Uygulamayı bayisi olduğum pschip tuning yazılımı ile istanbul pendikte uygulamaktayım , standart ve yazılım sonrası güç artışını dinamometremde görme imkanınız var.

kaner bey merhabalar, ben de bu uygulama yaptırdım ama tatminkar değilim bayi iseniz size uğrayıp sizin gözünüzle bir kontrol etmemiz mümkün mü ? hem de tanışmış oluruz.

teşekkürler...

kaner bey merhabalar, size uğrayacağımı söylmiştim nasıl ulaşabilirim acaba, bir de sizin araç tuning uygulaması yaptıktan sonra yine 180km hızı geçmiyormu?
teşekkürler...

ertansahin' Alıntı:
kaner bey merhabalar, size uğrayacağımı söylmiştim nasıl ulaşabilirim acaba, bir de sizin araç tuning uygulaması yaptıktan sonra yine 180km hızı geçmiyormu?
teşekkürler...
180 km/h Dacia'nın koymuş olduğu bir sınırlandırma diye biliyorum. Mercedeslerin, BMW lerin "250 km/h elektronik sınırlandırması" gibi bir şey :D Onu ortadan kaldırmak için ayrıca bir yazılım gerekecektir.

ertanşahin, 180 km/s Duster için kanatlanmak gibi bir şey olur. Aman ha... 150-160 bile tehlikeli. Sanki araba kontrolden çıkmış gibi oluyor (tabii benim gibi sağlamcılar için)

ertansahin' Alıntı:
teşekkürler...

ertan bey merhaba , 180 km h denemedim , 0532 523 27 04 nolu numaramdan ulaşabilirsiniz , saygılarımla

kaner bey teşekkürler en kısa zamanda yanınızdayım... bir de şu dustercı arkadaşlar dan istanbul dakilerle gezenbilir olarak neden bir buluşma falan düzenlenmiyor onu sorarım site sakinlerine? iyi olmaz mı?

kaner bey merhaba konuda epey süre geçmiş oyüzden soruyorum chip'ten sonra 180i geçmeyi geçen süre zarfında denedinizmi? 2.olarak bilek gibi kara duman atma problemi yaşadınızmı kaner bey? 3.olarak bu duster'da sid305 ecu mu sid 306mı var bunu öğrenebilirmiyim? ve benim istediğim güç 150ps civarlarında bunu enjektör değiştirmeden yada chip'ten başka herangi bir işlem yapmadan elde edebilirmiyiz? teşekkürler

DuSTeRo' Alıntı:
kaner bey merhaba konuda epey süre geçmiş oyüzden soruyorum chip'ten sonra 180i geçmeyi geçen süre zarfında denedinizmi? 2.olarak bilek gibi kara duman atma problemi yaşadınızmı kaner bey? 3.olarak bu duster'da sid305 ecu mu sid 306mı var bunu öğrenebilirmiyim? ve benim istediğim güç 150ps civarlarında bunu enjektör değiştirmeden yada chip'ten başka herangi bir işlem yapmadan elde edebilirmiyiz? teşekkürler

Merhaba

duster yazılımdan sonra 180 km sabitinde kalır , duman atma problemi uyguladığımıız yazılımda asla olmaz , farklı markalar içi birşey diyemem , 150 hp gücü sağlıklı bir şekilde alınması için turbo ve intercooler değişimi ile sağlıklı olur.Standart olarakda bu güç alınabilir fakat mekanik parçalara zararı olur.Yapılan işin garantisi olmaz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR