Dacia Duster Krom Aksesuar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yusuf1990 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,785

Etiketler
Ynt: Dacia Duster Krom Aksesuar

Dacia Duster aksesuarları diye arattığımda konyadaki bir firmanın siştesi cıkıyordu beyaz duster a siyah plastikten ortası krom kaplamalı duster yazısı bulunan cok tatli bir ön koruma çıkıyordu. 1 haftadan beri yok site nette :(

basrail' Alıntı:
Dacia Duster aksesuarları diye arattığımda konyadaki bir firmanın siştesi cıkıyordu beyaz duster a siyah plastikten ortası krom kaplamalı duster yazısı bulunan cok tatli bir ön koruma çıkıyordu. 1 haftadan beri yok site nette :(

evet aynen bende biliyorum onu güzeldi

basrail' Alıntı:

http://www.ergunotomotiv.com/images/dacia_duster2.JPG

bu mudur araç ve resim?

Dostlar, firma Ankara da burdan da bakabilirsiniz.Ben kendileri ile görüşmüştüm(ANTALYA) buraya kadar kargo ile gönderebileceklerini söylemişlerdi.Aracım Ocak 2012 ilk haftası geleceğinden beklemedeyim...

SERKANEFE' Alıntı:
istanbuldaysan yenikapıda bir adres veriyim ordan git yaptır aracına yada beraber gidelim ;)

45 tl çıtalar
45 tl kapı kolları.

Merhabalar..Ben rizeden nasıl alabilirim bu parçaları?kargolama yapabiliyolarmı acaba nasıl iletişime geçeriz?yardımcı olabilirmsiiniz?

yasinaltay' Alıntı:
Merhabalar..Ben rizeden nasıl alabilirim bu parçaları?kargolama yapabiliyolarmı acaba nasıl iletişime geçeriz?yardımcı olabilirmsiiniz?

internette satılıyor artık üstat, oralardan alabilirsin olmadı gene numara veririm.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR