Arama sonuçlarınız

1. mertakbaş

Duster alayımmı?

Ynt: Duster alayımmı? Tıpkı bizdeki Duster gibi. Yazın terleteceği ve av dönüşü aşırı kirleneceği, çok koku yapacağı ve köpeklerin en ufak bir pati darbesiyle yırtılabileceği izlenimini verdiği için tercih etmedik. Dediğim gibi civar illerdeki Renault bayiilerine de sormak bedava :) En kısa...

2. mertakbaş

Duster alayımmı?

Ynt: Duster alayımmı? Nerede olduğunuzu şunun için sordum; cuma günü Tekirdağ-Keşan-Gelibolu-Çanakkale-Biga-Bandırma gezdim. Yol üstündeki her renault bayiisinde 4x4 Duster mevcuttu. O yüzden sordum. Full + Full istemediğiniz sürece bence 15 Gün gayet ideal. Biz alırken Edirne 3 ay bekleyin...
  3. mertakbaş

Duster alayımmı?

Ynt: Duster alayımmı? Neredesiniz acaba? Civardaki illere de sorabilirsiniz, sadece bulunduğunuz il ile sınırla kalmayın ;)

4. mertakbaş

Ledli American Park Çamurluk Sinyali

Ynt: Ledli American Park Çamurluk Sinyali Eski Duster'ınız+10000 TL getirin, Yeni Duster'ı götürün! Son derece mantıklı değil mi ama :D Hele bir de o kilitli dif. de eklenmiş olursa hatta hatta bayan sürücülerimiz ve İstanbul'da yaşayanlar adına konuşursak otomatik vites de olacaksa.. İşte o...
  5. mertakbaş

Ynt: Ledli American Park Çamurluk Sinyali Makyajlı kasa Duster'ın fotoğraflarını görünce babam, geldiyse bayiiye götür ver, al yenisini gel dedi :D o derece net yani :D Haliyle daha 5000 km. de olan arabayı bile yeni hali için gözden çıkarabiliyoruz. Hem zaten şu an sahibinden'e koyup 43000...

6. mertakbaş

Duster'ler de Gündüz Farı

Ynt: Duster'ler de Gündüz Farı bu mudur? ;D Uploaded with ImageShack.us

7. mertakbaş

Ynt: Duster'ler de Gündüz Farı benim de aklıma C Class Led'ler geldi, şu an üzerinde uğraşıyorum.. Acele ettiriyosun bak :D * 5 dakikaya ekliyorum ;)
  8. mertakbaş

Ynt: Ledli American Park Çamurluk Sinyali çift taraflı bantla da olur diyolar.. Böylece tüv'e girerken cebimize koyar geçeriz :D *Gerçi makyajlı kasa Duster geldiği gün, takasa verileceği için, Tüv'e bile girmeye gerek kalmayabilir bizim karaşimşek için :D
  9. mertakbaş

Ynt: Duster'ler de Gündüz Farı Fotoğraflardan şöyle bir baktım da araca önden; yok yok bizim araçlara gündüz farı uygulanacak yakışıklı bi yer yok :D

10. mertakbaş

Ynt: Duster'ler de Gündüz Farı Karşıdan gelenleri fazla rahatsız edecektir. Öyle değil mi? Hem bir audi kadar albeni de katmıyor aracımıza, kendine has çekli bile yok.

11. mertakbaş

Ynt: Ledli American Park Çamurluk Sinyali Photoshopta yaptım. Hayran kaldım, çok da hoşuma gitti :) Uploaded with ImageShack.us
  12. mertakbaş

Merkezi Kilit-Yedek Anahtar Sorunu

Ynt: Merkezi Kilit-Yedek Anahtar Sorunu kullanım kitapçığına bakarak yapmıştım ben de zaten, olmamıştı. O yüzden servis yolu gözüktü anlaşılan :) Hem gidince paçalık da taktırmayı düşünüyorum, mazeret olmuş olur :D

13. mertakbaş

Merkezi Kilit-Yedek Anahtar Sorunu

Ynt: Merkezi Kilit-Yedek Anahtar Sorunu Aracınız çalışır vaziyette iken "bip" sesi duyana kadar orta konsoldaki kapıları kilitleme düğmesine basılı tutun. Eğer olmuyorsa, öncelikle bu özelliği servise gidip aktif ettirmeniz gerekmektedir.
  14. mertakbaş

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Eski kasa bir radyo,tek dokunuşu bile olmayan cam açma butonları, symbollerde bile varken dusterda olmayan otomatik klima vs.. Bunlar bence eski kasayı satıp,makyajlı kasa Duster almak için yeterli bir mazeret olarak görülebilir :D Bence "o kadar kötü." Ama...
  15. mertakbaş

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Yeni iç tasarıma "dibim düştü!!" Harika olmuş.

16. mertakbaş

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Şahsi fikrim, "city" denilen paketin bizdeki "macera paketi" olduğudur. Reklamdaki araca ambiance donanım seviyesine ek olarak macera paketi eklenmesi, beni böyle düşünmeye itti. Fakat ön tamponda koruma barı mı var, boyalı mı, resim mi parlamış emin olamadım...
  17. mertakbaş

duster'a xenon far

Ynt: duster'a xenon far Arka sis farı vardır ya, nasıl olmaz :D Bu arada Duster, yüksekte olduğu için bizim arka sis farımız arkamdaki sürücünün gözünün "içine içine" parlıyor ve bu da uyarmaya yetiyor. Biliyorum önünde ben seyir halinde oluyorum o esnada ama, bu furyaya bir şekilde dur denilmeli.
  18. mertakbaş

duster'a xenon far

Ynt: duster'a xenon far Öncelikle arka sis farını açıp kapatarak tepkimi belli ediyorum o arkadaşlara, gerekirse de dörtlüleri yakarak; belki baştan tedirgin oluyorlar ama bizimkiler de göz sonuçta, birilerinin zevki için ben üç aynadan yansıyan o gereksiz ışığı çekmek zorunda değilim; önümü...

19. mertakbaş

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Bu arada dün yapmış olduğum denemeyi burada paylaşmak isterim. Araçta 5 kişi, bagajda yük varken araç çok uzun bir bayırdan aşağıya doğru inişte dahi 180 km/h den daha hızlı gitmiyor. Devirde yeterli fakat gitmiyor işte :D Bu arada astra'dan sonra çok...
  20. mertakbaş

duster'a xenon far

Ynt: duster'a xenon far Benim fikrim kesinlikle yaptırmayınız. Yağışlı havalarda görüş mesafeniz kısalacak, karşıdan gelen ya da önünüzde giden aracın sürücüsünün gözlerini alacak ve yoracaksınız. Eğer ki "xenon"dan kastınız çeşitli markaların yüksek kelvinli ampullerini takmaksa tabi. Yok ben...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri