Öncelikle arka sis farını açıp kapatarak tepkimi belli ediyorum o arkadaşlara, gerekirse de dörtlüleri yakarak; belki baştan tedirgin oluyorlar ama bizimkiler de göz sonuçta, birilerinin zevki için ben üç aynadan yansıyan o gereksiz ışığı çekmek zorunda değilim; önümü göremiyorum..bulnes' Alıntı:Ama işte güvenli sürüş yapabilmem için mecburen yol veriyorum onlara
mertakbaş' Alıntı:Öncelikle arka sis farını açıp kapatarak tepkimi belli ediyorum o arkadaşlara, gerekirse de dörtlüleri yakarak; belki baştan tedirgin oluyorlar ama bizimkiler de göz sonuçta, birilerinin zevki için ben üç aynadan yansıyan o gereksiz ışığı çekmek zorunda değilim; önümü göremiyorum..
Son olarak da solladıklarına uzunları yakarak tepkimi son safhaya taşıyorum.
Özetle: Takmayın şu "xenon" ampulleri araçlarınıza lütfen!
Arka sis farı vardır ya, nasıl olmazbulnes' Alıntı:Kendince çözüm bulmuşsunuz tebrikler. Benim aracımda sis lambası yok ama açıkcası dörtlü olabilir pekala mantıklı geldi bu. En azından o da çekinir biraz
mertakbaş' Alıntı:Arka sis farı vardır ya, nasıl olmaz
Bu arada Duster, yüksekte olduğu için bizim arka sis farımız arkamdaki sürücünün gözünün "içine içine" parlıyor ve bu da uyarmaya yetiyor. Biliyorum önünde ben seyir halinde oluyorum o esnada ama, bu furyaya bir şekilde dur denilmeli.