Arama sonuçlarınız

1. H

Grand Cherokee Almak İstiyorum, Yardım !...

Ynt: Grand Cherokee Almak İstiyorum, Lütfen Yardım Sizin aracınızda LPG dahil sanırım o fiyata... Km si kaçtı acaba aracınızın... ki 98 model olduğunu da düşünürsek 1700 vergiden 2 yıl daha ödeyeceksiniz yanılmıyorsam...

2. H

Ynt: Grand Cherokee Almak İstiyorum, Lütfen Yardım 24 LPG li olsa gene bir derece ama bence 24 bile bu yaşta ve modelde bir araç için çok sanki...
  3. H

Ynt: Grand Cherokee Almak İstiyorum, Lütfen Yardım aslında bana ZJ daha uyuyor, vergi avantajı olarak. Tipi de fena değil. Ben temiz sağlam masrafsız birşey buldum mu en az 6-7 sene rahat binerim. O yüzden düşük Km li kafama göre temiz birşey arıyorum ama, 27 de baya çok geldi o zaman gidip 99...

4. H

Ynt: Grand Cherokee Almak İstiyorum, Lütfen Yardım Arkadaşlar selam, Bende şu şıralar bir 5.2 alma derdindeyim... Ama çok garip fiyatlar var... Mesela şu link; http://www.sahibinden.com/bu_modelde_63_000_milWQQaXQQ10834621WQQpXQQdisplayitem LPG de olmamasına rağmen 27 binden aşağı inmiyor...
  5. H

Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 Motor Ömrü

Ynt: Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 Motor Ömrü Peki arkadaşlar aldığım bir duyuma göre bu araçların motorlarının düzgün ve bakımlı bir motor ise 800.000 Km. - 1.000.000 Km arası rahatlıkla yapabildikleri yönünde. Sizce gerçeklik payı varmıdır. MPI teknolojisine sahip olduğunu ve toplamda 16 Valfli...

6. H

Jeep Cherokee Owners Manuals

Ynt: Jeep Cherokee Owners Manuals Çok güzel bilgilendirme olmuş. 96-98 arası ZJ 5.2 V8 için olanı var mı acaba?

7. H

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Selamlar. Ben Hüsamettin HEKİMOĞLU. Teknoloji sektöründa distribütör bir firmada satış şefliği ve iş geliştirme sorumlusu olarak çalışmaktayım. Off Road diye bahsedilen şeyi hiç yapmadım. Ama o illetin bana bulaşmasından çok korkuyorum. :) Benim merakım 96-98...
  8. H

Maliyenin Hatası

Ynt: Maliyenin Hatası Peki aracınız kaç model 90 Ytl kazanç az değil mi ?
  9. H

Ynt: Grand Cherokee Almak İstiyorum, Lütfen Yardım Arkadaşlar selamlar, bende yaklaşık 2 aydır 96-98 arası Grand Cherokee 5.2 Limited düşünüyorum. Başlarda bende çok tedirgin bakıyordum bu araçlara fakat bu forumdan epey faydalandığımı söyleyebilirim. Detaylı bilgi vermeye çalışan herkeze ayrı...

10. H

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Peki arkadaşlar benim aslında derdim çok fazla arazi ile değil. Hatta hiçe yakın. Sadece güvenli, geniş ve özellikle Konforlu bir araca sahip olmak istiyorum. Bu araçlar gerçekten konforlumudur yoksa, içinde bolca takırtı tukurtu sağından solundan vıcık...

11. H

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Arkadaşlar selam... Bu araçlara ve sitenize yeni ilgi duymaya başladım. Bu site bana çok yardımcı oldu. Hepinize ayrı ayrı teşekkürler. Sitede baya bir dolaşıp bilgi sahibi oldum. Genel olarak sorunsuz motor yapıları ve şanzumanları ile tanınan fakat...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri