Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 590,516
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Arkadaşlar selam...

Bu araçlara ve sitenize yeni ilgi duymaya başladım. Bu site bana çok yardımcı oldu. Hepinize ayrı ayrı teşekkürler. Sitede baya bir dolaşıp bilgi sahibi oldum.
Genel olarak sorunsuz motor yapıları ve şanzumanları ile tanınan fakat genede şehir de kullanılmış bir araç alma taraftarıyım.

Ortalama 18-20 Litre yakıt tükettiklerine kanaat getirdim (Yalnışım varsa düzeltiniz)

Ben size linkteki aracı tanıyıp tanımadığınızı, ayrıca fiyatı hakkında yorum yapmanızı isteyeceğim.
http://www.sahibinden.com/1995_model_tertemiz_makam_otosu_olarak_kullanilan_grand_cherokeeWQQaXQQ10419955WQQpXQQdisplayitem?tab=megafoto&photo=2

Arkadaşlar beni benzinden daha çok vergisi düşündürüyor ki 96 model olduğunu düşünürsek bu araç için 2 yıl 5.000 ytl gibi bir vergi görünüyor. Daha sonra 1.000 Ytl lere düşüyor. Bu konuda vergi indirimi diye bir duyumum oldu, bu konuda bilgisi olan var mı?

Birde çok merak ettiğim bir konu bu araçların (şehirde kullanılan tiplerin yani) Motor ve Şanzuman ömürleri kaç km dir.

Kasko değer listesinde 13.550 Ytl görünüyor. Sanırım kaskolamaya kalksak bu rakam üzerinden işlem görecek.

Şimdiden çok teşekkürler, saygılar...

Etiketler

merhaba.. 93 modeli var amcamda. V8 / 5.2 sadece motoruna 10 bin lira masraf etti. Ve hala çokta memnun değil. Elden çıkarmaya bakıyor.

aracı yetkili veya iyi bir servisde kontrol ettirdikten sonra eğer ki 0 masraf denirse o fiyatlara bundan daha iyi bir arazi aracına binemeyeceğinizi bilmelisiniz.....

Bu mesaj "Tanışma Köşesi (Off-Road)" bölümünden taşınmıştır...

moderatörler off roadta sanırım ama yarın bu sayfanın tüm mesajları silinir ;D
ve tüm mesajların yerine gelecek mustafa abimin sözleri ;D ;D ;D

MK51' Alıntı:
Arkadaşlar, bu başlık altında sadece kendimizi tanıtıyoruz...

Hoşgeldin mesajları ve sohbet kısmını, linkini aşağıda verdiğim "Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)" bölümünde yapıyoruz.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=6081.4500

cj 7 abicim affınıza sığınıyorum site şuan biraz karışık geliyor alışana kadar müsade dedimki benden daha genci varmı grupda? ve benim araç şuan standart orjinal lastiklerle peşinize takılmam mümkünüm acaba bilgilendirirsen sevinirim saygılar.

var birader ben 86 lıyım daha genç arkadaşlarda var ancak bu ofroad yaşla olmuyo yaşı küçük olup canavar gibi 4x4 kullananlar biliyorum

bu arada aracında hayırlı olsun ve aramıza hoşgeldin
lastik konusunda da bişeyler söylemek istiyorum önümüz kış ve artık geziler bol çamurlu olacak en azından biran önce 4 adet mt lastik edinmeye çaliş (uygun fiyata temiz çıkma bulabilirsin)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR