Grand Cherokee Almak İstiyorum, Yardım !...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sobalye Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 374
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 82,442
Ynt: Grand Cherokee Almak İstiyorum, Lütfen Yardım

Evet haklısın , diğer sayfalarda da jeeplerin çekiş sistemiyle ilgili bazı bilgiler okudum , dediğin gibi orjinal halinde değişiklik yapmama gerek yok. öğleden sonra görmeye gideceğim. Bambaşka bir konsept olduğunu biliyorum ama buna yakın fiyata daha yeni model ama başka marka bir 4 çeker var , dün gödüm ve kısa bir test sürüşü de yaptım. 2004 model suzuki grand vitara 2.0 otomatik vites , 35 bin kmde , 28030 bin YTL isteniyor. Bu araba da sahibinden.com da var , kaportasında biraz ezikler var , çok temiz olduğunu söyleyemem ama az kullanılmış ve 5 yaş daha genç olması cazip geliyor. 5-6 tane jeep sahibi olmuş biri olarak öyle tahmin ediyorumki aynı şeyler olmadıklarını söyleyeceksin , biri elmaysa diğeri armut mutlaka.

Selamlar

Etiketler

yakışır Mehmet......:D

sizin gibi bir durumdaydım bende 2 3 hafta kadar önce..lakin vitarayıda cherokeeyide kullandım ve arada daaaağlar kadar fark olduğunu gördüm..hem arazi hem asfalt olsun...cherokeenin lezzetini alan vaz geçemez derler ayrıca:=) şimdiden hayırlı olsun...

dronder' Alıntı:
bende 94 zj var ama vitara da yabana atılır araç değildir...

fatih te var ( metehan41 ) arkada %100 kilit ile arazide kök söktürüyor...
arazide kök söktürüyor..ama asfaltta konfor da cherokeeyle kıyas bile edilemez.

Bir şeyde ben soracağım bu ZJ kasa Grand Cherokee'lerin yıllık masraflarını sorsam (12 aylık) 10.000 km bakımı, 12 aylık vergi, kasko, tahmini bir iki süpriz harcama ve 15.000 km yıllık yakıt harcaması yaklaşık ne kadar tutar?
Benim kullandığım araç da 10.000 bakımı 100 lira, vergi yıllık toplam 230 lira, kasko 1450 lira, iki ön far 230 lira, baskı balata 400 lira, 15.000 km yakıt 1245 litre= 3735 lira
genel toplam: 6145 lita yuvarla 6500 lira yıllık.
Ya sizinki?

Periyodik bakım 170 ytl,vergi 1600 kusur,kasko 1400,bir iki surprz harcama 600 ve yakıt harcaması da yaklasık olarak 4000 ytl.toplam 7770 yuvarla

8000 ytl.bılgılerını verdıgım arac grand cherokee 5.2'dir.benim jeepim:smiley:

Özgür bey cevap için teşekkür ederim iki şey sormak istiyorum 5.2'niz kaç model ve 4000 lira yakıtı kaç km yol için kullandınız?

Rica ederim.aracım 98 model.alalı daha 6 ay oldu.fakat ben sehır ıcınde cok kullanmıyorum mesela bazen 1 haftada bırdepo bıtebılıyor(lpg/43 lıtre alıyor) bazende 10 gun bınmedıgım oluyor.verdıgım bılgı haftada harcanılan bır depo bılgısının yıla cevırımıdır.dıceksınızkı arada tatıl falan gıtmıyormusunuz onuda aracın bır haftadan fazla yattıgı gunlere saydım:smiley:

Felice' Alıntı:
yakışır Mehmet......:D
Teşekkür ederim Mesut Abi , eksik olma. Bugün öğleden sonra arabayı görmeye gittim , 10-15 dakika kadar kullanma fırsatım oldu. Evvelki gün 2004 Suzuki Grand Vitara 2.0 otm. kullanmıştım. Yukarda bahsettiğim arabayı da Serkann'ın dediği gibi arada birkaç sıradağ varmış. Cherokee daha koltuğa oturur oturmaz farkını hisseettiriyor , V8'in o tarifsiz homurtulu sesi inanılmazdı , bu tür yüksek ve büyük arabaları kullanmakta tecrübe sahibi değilim ama Cherokee'yi şehir içinde hiç yabancılık hissetmeden kullandım , buna bende çok şaşırdım aslında.. Arabaya adapte olmak çok kolay. Marka model konusu kesin olarak netleşti kafamda fakat biraz daha farklı bir araba göreceğimi umuyordum. Gördüğüm araba Amerikan versiyonu , gösterge paneli mil hesabı , 93 bin milde , sıralı sistemin markası Zavolli , park sensörü orjinalinde yokmuş sonradan takılmış , birkaç yerinde boyanan kısımları olduğunu öğrendim. Bütçeyi biraz daha arttırmaya , acele etmemeye , biraz daha araştırmaya ve yılbaşı sonrasına kadar beklemeye karar verdim. Boyası tamiri olmayan hırpalanmamış biraz daha iyi birşey bulabileceğimi umuyorum. Aslında İstanbul'da daha çok araba var ama gidip gelmek kolay olmayabiliyor , uygun arablar da çok fazla ortada kalmayıp hemen sahibini buluyor. Cherokee lerin işletme maliyetlerinin binek arabalardan yüksek olduğu muhakkak ama verdiği keyif aradaki fiyat farkına kesinlikle değiyor.

Arkadaşlar selam, Bende şu şıralar bir 5.2 alma derdindeyim... Ama çok garip fiyatlar var... Mesela şu link;

http://www.sahibinden.com/bu_modelde_63_000_milWQQaXQQ10834621WQQpXQQdisplayitem

LPG de olmamasına rağmen 27 binden aşağı inmiyor. Bir diğer ilan ise;

http://www.sahibinden.com/_orjinal_sahibinden_WQQaXQQ11067150WQQpXQQdisplayitem

16.000 Ytl ye kadar düştü...

Sizce 27 bin LPG siz ama çok temiz bir araç için verilebilecek bir rakammıdır. Yeni kasa almak ile almamak arasında kaldım bu fiyatlar yüzünden...
saygılar..

İlk ilan uygun fiyatlı duruyor tabi aracı ıyıce ıncelemenız lazım fakat ıkıncı ılan bıraz tok satıcı gıbı geldı bana yanı olsada olur olmasada gıbı cunku o fıyatlara 99 model ust kasa grandlar bulunabılıyor.ıyıce arastırmak lazım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR