hekimoglu' Alıntı:Uğur Bey selamlar. Foruma yeni üye oldum sayılır. Yaşım 30 Şu sıralar bir 5,2 ZJ alma yolundayım. Hem birkaç sene sonra vergisinin makul olması, hem de konforlu ve güvenli bir araç olduğu düşüncesi ile bu yola çıktım. Hiç kullanmadım fakat, içersinde sürüş anında yarım saat kadar bulundum. Genel olarak keyifli bir alete benziyor. Daha önce BMW 3.20 Alfa romeo 2.0 Golf 4 gibi araçların sahibi oldum. Yakıt konusunu hiç sorun etmiyorum. Sizden ricam genel bilgilendirme amaçlı birkaç cümle duymak ve alacağım Jeep i kesinlikle bu araçları çok iyi tanıyan ve devamın da da serviis hizmeti alabileceğim bir check up hizmeti alabileceğim bir telefon ve isim verebileceğinizi sormaktır.
Başta 50-100 lira verip gönül rahatlığı ile alma derdindeyim. 10-12 bin dolara alacağım aracın bana bir o kadar masraf açmasını istemiyorum açıkcası. En önemli sorularımdan bir tanesi de bu araçların Mil olarak motor ömrünün kaç olduğu dur. 150 - 200 bin milde kronik sorunları başlar mı. Benim şahsi fikrim zaten zevk için genellikle %99,9 asfaltta kullanacağım aracımı gene asfaltta kullanılmış bir araç bulmak ve km si 100-120 bin km yi geçmemişini bulmaktan yana ama, fiyatlarda epey uçuyorlar. Motor ömrü konusunda bildiklerinizi paylaşırsanız memnun olurum.
msn: husamettin_hekimoglu@hotmail.com
Saygılar, Teşekkürler.
Hüsamettin arkadaşımızın bana özelden gönderdiği mesajı, yine onun izni ile foruma taşıdım. Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlarımız cevap verecektir.
Özelden mesajdan ziyade bu şekilde paylaşım hem kalıcı oluyor, hemde herkes faydalanabiliyor.