Arama sonuçlarınız

1. red-bull

Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler?

Ynt: Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler? Hoş bulduk ben ataköy 11 deyim yakınız görüşmek dileğiyle.

2. red-bull

Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler?

Ynt: Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler? merhabalar ataköy tarafındayım hafif arazi etkinliklerinize katılmak isterim Nedret
  3. red-bull

Pirelli Scorpion ATR'mi yosa BF Goodrich T/A'mı?

Ynt: Pirelli Scorpion ATR'mi yosa BF Goodrich T/A'mı? merhabalar at ile at/r arasında sanırım at/r ler daha çok asfalt için ve daha sessiz olması lazım. Bence daha çok asfaltta kullanıcaksanız ar/t sizin için daha iyi bir seçenek olacaktır. Sizi karda ve kışta da yolda bırakmayacaktır.Bence...

4. red-bull

Pirelli Scorpion ATR'mi yosa BF Goodrich T/A'mı?

Ynt: Pirelli Scorpion ATR'mi yosa BF Goodrich T/A'mı? iki sezondur yaz kış scorpion a/t kullanıyorum (at/r değil) ve çok memnunum asfaltta bf lere göre daha sessiz gibi bana göre ve hafif arazide de gayet başarılı tavsiye ederim
  5. red-bull

2010 jeep liberty

Ynt: 2010 jeep liberty 2009 liberty kullanıyorum ,memnunum ,fakat biraz fazla yakıyor ama freelander mi liberty mi derseniz bence ikisinlede test sürüşü yapın derim kararı ondan sonra verirsiniz.

6. red-bull

Çatalca köylerine CJ ile keşif gezim

Ynt: Çatalca köylerine CJ ile keşif gezim Çatalca bana çok yakın standart A\T lastikli aracımla kabul ederseniz bende gelmek isterim.

7. red-bull

2008 Model Cherokee (XJ) (Made in China)

Ynt: 2008 Model Cherokee (XJ) (Made in China) Tabiiki fark var, Ben sadece çin malını alana kadar Türkiyede olan ve kasa olarak ta xj ye benzeyen kk yı almanın daha iyi olacağını söylemeye çalıştım.
  8. red-bull

2008 Model Cherokee (XJ) (Made in China)

Ynt: 2008 Model Cherokee (XJ) (Made in China) TR de
  9. red-bull

10. İsoff Off-Road Oyunları - Tekirdağ, Kartaltepe (23-24-25 Ekim 2009)

Ynt: 10. İsoff Off-Road Oyunları - Tekirdağ, Kartaltepe (23-24-25 Ekim 2009) Gezenbilir Doğa Sporları Grubu Katılımcı Listesi : 01- Yüksel Uysal ( yuysal) +1 İstanbul Cuma 02- Sevtap Dilek Çimen ( SDC) İstanbul Cumartesi 03-...

10. red-bull

4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009)

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009) Günübirlik: Nedret Güller (red-bull)

11. red-bull

2009 Cherokee Ltd Modifikasyonu ?..

Ynt: 2009 Cherokee Ltd Modifikasyonu ?.. Valla ikisindede 18" A/T lastik yok tek bulabildiğim 235/60/18 Pirelli Scorpion A/T.
  12. red-bull

Ynt: 2009 Cherokee Ltd Modifikasyonu ?.. Bana tavsiyede bulunan arkadaşların benden daha tecrübeli olduğu araç,lastik,doğa konusunda aşikar.Ne demişler ulu sözü dinlemeyen ulurmuş :D Bende sizlerin tavsiyelerinizi dinleyip aracı kurcalamadan A/T lastik takıp yoluma devam edeceğim...Şimdilik...

13. red-bull

Ynt: 2009 Cherokee Ltd Modifikasyonu ?.. Jeep34: 16 " jantlar zaten ithalatçının elinde değil henüz. Bu hafta gelecekmiş.O zaman bi bakıcaz bakalım uymazsa 17" dönücez.Ben sadece eğer uyarsa hemen lastiklerinide almak için ne takmam gerektiğini sormak istemiştim.Bu arada ne zormuş be jant...
  14. red-bull

Ynt: 2009 Cherokee Ltd Modifikasyonu ?.. Tekrar merhabalar. 18" lastikler uymadı..16" Jant ve lastik almam lazım.Acaba aracı yükseltmeden maximum kaça kaç m/t lastik tavsiye edersiniz?
  15. red-bull

Şeker (Ramazan) Bayramı Kutlamaları

Ynt: Şeker (Ramazan) Bayramı Kutlamaları Herkese hayırlı bayramlar kazasız sürüşler.

16. red-bull

2011 Jeep Grand Cherokee Tanıtıldı

Ynt: 2011 Jeep Grand Cherokee Tanıtıldı bunu satın alan kişi 2. araç olarak ta rubicon alır ::)
  17. red-bull

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) merhabalar ben Nedret 38 yaşındayım istanbulda yaşıyorum 2009 jeep limited aracım var şimdilik standart ilerde ne olur kim bilebirki?
  18. red-bull

Ynt: 2009 Cherokee Ltd Modifikasyonu ?.. Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim 18" lastikleri bir deniyeceğim.

19. red-bull

Ynt: 2009 Cherokee Ltd Modifikasyonu ?.. Merhabalar, şu anda aracımın üzerinde standart good year 235/60/18 lastikler var.Servisinde orj 17" jant var da tane fiyatına 380 euro+kdv diyorlar :P
  20. red-bull

Ynt: 2009 Cherokee Ltd Modifikasyonu ?.. 16" jant arıyorum ama bulamıyorum ve bu benim tek aracım olduğundan zaten şimdilik yapacağım lastikler olmalı.Cooper daki 275/65/18 lere ne dersiniz? Yükseltme kiti gerekirmi? Teşekkürler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri