Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 604,505
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ben Ferdane Gül

Uzun süredir forumda olmama rağmen geleceğin offroadcusu olarak kendimi tanıtmadığımı farkettim.Ben Ankara'da yaşıyorum;doğa sporlarından treeking,dağcılık,dalış,amatör denizcilik,kampcılıkla ilgileniyorum.Fotoğraf,halk oyunları,kültür turları,sanat müziği ilgi alanlarım içinde...Bolu kış kampında ilk kez offroad ve araba dünyası ile tanıştım.Binek aracı olarak kullandığım terosum var ;) .
Aramıza yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz ,forumdan tanıdığım arkadaşlara da buradan tekrar merhaba demek istiyorum...

Etiketler

Bu başlık altında sadece kendimizi tanıtıyoruz arkadaşlar...

Hoşgeldin mesajları ve serbest muhabbetinizi aşağıda linkini verdiğim başlık altında yapabilirsiniz.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=6081.0

Forumumuzda keyifli geziler ve paylaşımlar...

selam arekadaşlar bursa lıyım artmak makina ve tekstil firmasının hissedarıyım şu anda arcım yok istedigim gibi bir araç bulana kadar pikapla idare ediyorum son aracımı 18 mart 2009da bursa koça su deresinde kaybetim

Herkeze çok çok selamlar ben Ömer Faruk Sivrikaya bende sitede yeni sayılırım
Kendimi bildim bileli otomotiv işindeyim :D jeep tutkusu ve off-road bende 2 senedir tutku oldu spor otomobillerden daha yeni sırası geldi daha doğrusu ;D
İstanbulda ikamet ediyorum Giresunluyum halen otomotiv işiyle meşkulüm bostancıda Garden Car samandıradada ticari araç lojistik destek araçları (TIR DORSE)(GEZER TIR) satışı yapıyorum yaşım 27 etkinliklere elimden geldiği kadar katılıp sizlerle en kısa sürede tanışmak isterim tam bir doğa hastasıyım
Buda benim ufaklık 91 GMC Sierra 6.2 V8 Dizel şimdilik sıtandart ama şimdilik

[attachment=1]
[attachment=4]
[attachment=3]
[attachment=2]

100_6016.jpg

100_6022.jpg

Albüm1273.jpg

Albüm1278.jpg

Merhabalar;
Ben Murat 23 yaşındayım Kadir Has üniversitesi grafik tasarım öğrencisiyim inşallah son dönemim
off-road da deneyimim hiç yok ama en kısa zamanda ufaktan ufaktan bişeyler yapmak istiyorum şu anki aracım honda civic, bide şirketin olan bir nissan hardbody kullanıyorum 4*4 değil ama az birazda olsa arazide sürüş denemelerim var. Gezme konusundada elimden geldiğince bütçem yettikçe zamanım oldukça gezebildiğim kadar gezmeyi seven biriyim.
İnşallah hepinizle yakın tanışma fırsatım olur bir gün.
Bu arada aslen ofluyum. :smiley:

merhabalar ben Nedret 38 yaşındayım istanbulda yaşıyorum 2009 jeep limited aracım var şimdilik standart ilerde ne olur kim bilebirki?

Merhaba ! amatör denizcilikle ilgilenmeme rağmen tüm doğa sporlarına ve aktivitelerine ilgim var, siz off- roadçıların ayrı bi önemi var benim için, hepinize hayranım gezilerinizi yorumlarınızı okuyorum, botumu sırtında, teknemi de arkasında tasıyabilecek bir yol arkadaşı edinicem kısmetse sayenizde, bu arada Maşukiye de oturuyorum bilen bilir Maşukiyeliyiz yani ;D gezenbilir off roadcuları sık sık ziyaret ediyor zaten, nacizane bir faydamız olursa yada bilgi ihtiyacı herşekilde yardımıcı olmaya çalışırım herkese saygılar.
Kerem Öztürk /24/Beşiktaş/Maşukiye[attachment=1]

bb.jpg

Selam İsmim Atalay 19 Yaşındayım Ögrenciyim Siteyi Google Sayesinde Buldum. Ve Bi Dolu Sorularım Var. :smiley:

Selamlar,

Uzun zamandır forumunuzu sadece okuyordum. İsmim Gürkan. 1977 doğumluyum ve eczacıyım. Uzun zamandır off-road tutkunuyum. Hayallerimden bir tanesi off road için uygun bir araç almak ve yavaş yavaş zevk alarak onu modifiye etmek. Eşimin ısrarı nedeni ile bu hayalimi birkaç sene erteledim. Fakat ileride hayranı olduğum eski bir Discovery, FJ40 veya pajero alacağım. Şimdilik jip görünümlü ve gerçek bir off road aracı olmayan captivamız var eşimle. :smiley:

Eskiden sık sık kamp yapar ve fotograf cekerdim. Şimdi bu sıklık azaldı fakat bu yaz batı Akdeniz ile güney Ege arasında yaptığımız gibi kampçılığı yine yapacağız. Gezmeyi seven bir aileyiz ve yakında babamdan bana kalan araba üzeri çadırı tamir ederek size yaptığımız geziler ile ilgili yorumlar ve fotograflar sunarım...

selamlar ben sedat menge çiçeği burnunda veteriner hekimim bende de inanılmaz bir tutkudur off road... fakat üniversite hayatımdan beridir. iş hayatından dolayı pek bi uzak kaldım Hatay M.K.Ü. de master yapmaktayım en kısa sürede tekrar dönmek istiyorum... katıldıpınız yada yapmayı düşündüğünüz off-road turları olursa haber verirseniz sevinirim:smiley: tek bir sorunum var benim bi aracım yok... umarım ilerleyen zamanda hayalimde CJ7 veya CJ5 tarzı bi bebeğim olur:smiley:

Merhabalar..

Okan Zengin, 1979 İstanbul..
9 yıldır Sinema ve Reklam filmlerinde
kamera asistanı olarak çalışıyorum..
Anadolu yakasında oturuyorum..

Güçlü araba ve doğa tutkum, anlatılanlarla birleşince beni Gezenbilir ile tanıştırdı..
Forum da yazılan bilgileri okumak, resim ve videoları takip etmek benim için büyük bir keyif..
Burada ki üyelerin bilgi ve tecrübelerini, bitip tükenmek bilmeyen bir paylaşma arzusu ile anlatmaları beni çok etkiledi..

Şu sıralar tek yapmak istediğim binek aracımı satıp onun yerine bir xj almak oldu..
umarım en kısa zamanda gerçekleştiririm..

merhabalar ben Nedret 38 yaşındayım istanbulda yaşıyorum 2009 jeep limited aracım var şimdilik standart ilerde ne olur kim bilebirki?

Merhabalar
Ben İbrahim Şen 28 yaşındayım Kocaeli-Gebze'de yaşıyorum. Yapı bakım onarım işi ile ilgileniyorum
Bu güzel siteye yeni üye oldum.
Çocukluğumdan beri dağ, taş, toprak, tepe, çukur ve göller en büyük hobilerim olmuştur.
Ancak şimdilik sadece bir binek aracım var.
Hedefim Land Rover Defender...

Merhaba, ben Mirhan Tosun. Genel Cerrahi Uzmanıyım. İstanbul'da oturuyorum. Bu yaz tatilinde benim Honda Civic'in altı her yerde sürtünce, karar verdim pic up tarzı bir dörtçeker almaya.2008 model L200 Magnum 4x4 aldım. Çok bildiğim bir araç olduğundan değil.Araba ararken içim ona ısındı.Alırkn amacım onunla hafta sonları gezmek,piknik yapmak,canımın istediğ yerlere çıkabilmek.Gidilecek gezilerden haberim olursa veya tavsiyeleriniz olursa sevinirim

merhaba arkadaşlar ben Beyşehir bey off road üyesi mustafa klübümüzü bu güzel site ile yani gezenbilir ile tanıtmak ıstedim.
klübümüz 1 sene önce kuruldu ilk aylar 4,5 arkadaş ile başladık ve şu anda klubumüze uye 30 a yakın aracımız var. Beyşehir'in o esziz dogası, zorlu dağ ve camurlu göl kıyısı, sıkca karşılasılan dere yatakları ile keyif veren bir araziye sahibiz. klüp sitemiz (www.beyoffroad.com) (pek sık güncellenmesede :smiley: )
tüm off road severlere selam ve sevgiler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri