Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 604,479
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ben muğla/datça'dan Seçkin 24 temmuzda 1994 model vitara 1,6 jlx aldım
henüz off-Road konusuna çok uzağım ama burada forumları okudukça yakınlaşıyorum
aslında doğa gezileri yapmak için almıştım ama bilmem her an engebeli ve çamurlu yerlere
doğru gidebilirim biraz daha araştırmam gerekli

Etiketler

Ben 18 yaşındayım üniversiteye başlayacağım arazi araçları tutkunuyum hem birşeyler öğrenmek hemde arazi araçlarını tanımak için üye oldum.Şu an babamın bir kapalı kasa kamyoneti var onu kullanıyorum ama ilerdeki amacım 4*4 minibüs alıp modifiye etmek tam alınacak bir araç buldum ama daha şarlar el vermiyo saygılar..

merhaba, ben göksel, ikamet bursa yaş 30. doğa, gezi, macera ve arazi araçları tutkunuyum, 2009 suzuki grand vitara 1.6 araç sahibiyim. aracımı hafif arazi koşullarında kullanabilmek için aldım, off-road konusuna şimdilik uzak gibiyim.

merhaba,
ben Günay.
37 yaşındayım. banka bilgi işlem sektöründe çalışıyorum.
off road ve doğanın yanısıra otomobillere olan ilgim nedeniyle gezenbilirdeyim.
bunun yanısıra fırsat bulabildikçe hobi olarak fotoğrafçılıkla da uğraşıyorum.
en kısa süre de bir 4*4 alarak, muhtemelen 97-99 mitsubishi pajero 3 kapı, off road aktivitelere de katılmayı umuyorum.
herkese selamlar.

herkese selamlar,ben Emre Yıldırım 31 yaşındayım Kocaelinde ikamet etmekteyim aslen Rize/Çayelindenim.aslen mimar omama karşın baba meslegi fırıncılık ve toptan gıda çaykur bayiligi ile ugrasıyorum..memleketimizden olsa gerek bende buradaki çogu arkadas gibi bir doga tutkunuyum,doganın herhalini severim ve ilgiyle takip ederim,araca gelince hem performansı hemde bana göre cekiciligi ve cazibesiyle XJ tutkunuyum,şu aralar bu arçtan alamak üzereyim insallah alır ve siz arkadaslara gezilerde eşlik etmek dilegiyle kalın saglıcakla...

Tekrar merhabalar.. ben İlker çalışkan .. yaklaşık 12 senedir Bodrumda yaşıyorum ..8 sene önce bir vitara ile yoldan çıktım..o günden bu güne CJ 5,CJ 8,Defender derken 3.5 sene önce hayalerimi süsleyen aracıma net te rastgeldim ..oldukça uygun bir fiyatla sahibi oldum ..kaportası bir hayli yıpranmış,yürüyeni ilgi istiyordu..hepsi halloldu,motor 4.2 benzinli..haliyle benden önceki kullanıcısı LPG yi tercih etmiş bende aynı sekilde kullanıyorum..yol dışı kullanımda yakıttan ötürü herhangi bir performans kaybı hissedilmiyor....uzatmayayım, araç hakkında oturup uzun uzun konuşabileceğim kimseye şimdiye dek rastlamadım.Bu portta bunu yapabileceğime inanıyorum ..

Merhaba,
İsmim Onur Baykara, nickim TDV6, 31 yaşındayım. Kendimi bildim bileli arabalara, motorlara, tekerlekli olan herşeye karşı inanılmaz ilgim vardı. Doğa sporlarının neredeyse tümünü denedim, hala da yapıyorum, arabalar ve doğa birleşince off road tadından yenmez birşey oluyor zaten. Bir Discovery 3'üm var, nickim de oradan zaten. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde öğretim üye yardımcısı olarak çalışıyorum. Doktoramı bitirdim. Aranıza katıldığım için de mutluyum:smiley:

herkese merhaba.
tekirdağ çerkezköyde özel bir firmada teknik bölüm sorumlusuyum.
mesleğim gereği elim modifiye işlerine epey yatkın.
offroad olayına firma sahibimiz Kemal Bey sayesinde girdim.
o günden bu güne kadarda çamur bataktan çıkamadım.
modifiyeli 1996 model suzuki samuraim var.o benim beter böceğim.
zamanla offroad olayının tek başına tehlike ve can sıkıntısı vermeye başladığını hissettim.arayışlar sonunda benim gibi doğayı ve offroad'ı seven insanlarla trakoff (trakya offroad kulübünü) kurduk.artık arazide tek başıma değilim.
şuanda tek isteğim yağmurun düşmeye başlaması ve çamur deryasına tekrar dalmak ;D ;D ;D.

keşfedilmeyi bekleyen bir yer mutlaka var diyerek bol çamurlu günler diliyorum.

merhaba adım ömer 1979 doğumluyum adanada yasıyoruz demırcelık sektorunde calısıyorum daha once 93 model pajero kullanıcısıydım suan toyota hıllux ve 68 mustang sahıbıyım bu aralar yıne 4*4 lere takıldı aklım:smiley: hastalık gırdımı cıkmıyor:smiley:)

herkese merhaba,
ben de yeni katılanlardanım,bursada serbest mimarlık yapıyorum 2004 land rover freelander td4 kullanıyorum henüz hiç offroad yapmadım ama ilk geziye ben de gelmek istiyorum,fotograf cekmeyi ve dalıs yapmayı seviyorum.gorusmek uzere

değerli abilerim ben7 yıldır bi fiil doğa sporları ile uğraşıorum ama off road deneyimim olmadı böyle yarışlara çok güzel görünmesine rağmen katılacağımı sanmıyorum arabama zarar vermek istemem..ama ben seneye okulumdan mezun olcam ve 8 yaşımdan beri hayalim olan bir jeep cj 5 almak istiyorum...bundan dolayı sizin gibi abilerle tanışıp görüşüp bilgi alışverişinde bulunup bu konuda neredeyse uzman olmak istiyorummm yardımlarınızlaaa...şimdiden çok teşekkür ederimmm...

merhaba,
ben emre coşkun, 1979 doğumluyum, istanbul bahçelievler'deyim.
yazılım ve web tasarım ile uğraşmaktayım,
off-road tutkunuyum, fotoğrafçılık ve doğa sporları ilgi alanlarım,
henüz bir off-road aracım ve deneyimim yok,
hayalim ise Land Cruiser VX 100 ...

Merhaba yaklaşık 2 senedir üyeyim siteye ve yeni oyuncağımla daha aktif olabilmek umduyla tekrar [attachment=1]merhaba b

ALX_1949.jpg

Merhabalar, ismim Serden. Akademisyenim. Yıllarca Eskrim yaptıktan sonra, paraşüte ve daha sonra da dalışa merak saldım. Dünyayı ve Türkiye'yi gezmeyi çok seviyorum fırsatım oldukça. Görevim gereği yurtdışında da yaşadım. Fotoğraf çekmek ve motosiklet kullanmak en büyük hobilerim arasında. İnşallah yıllardır hayal ettiğim bir 4x4'te alarak daha çok gezmek istiyorum. Karate, sualtı rugbysi, voleybol gibi başka kulüpler de yaptığm sporlar da oldu. Bu forumu geçte olsa bulduğum için çok mutluyum ;D

Merhaba ben Harun Yelsel.Böyle muhteşem bir sitenin kurulmasına önderlik eden tüm arkadaşlara teşekkür ederim.Başka hiçbir yerden öğrenemeyeceğim suzıki hakkındaki bilgilerden dolayı emeği geçen herkese teşekkür ederim.Adana'dan iştirak etmekteyim.Öğretmenim.Hem avcı hem de balıkçı olunca off road kaçınılmaz bir tutku oluyor.Vitara v6 kullanıcısıyım.Gezenbilirin daimi üyesi olmayı istiyorum.

merhaba ben ılkay 1979 dogumluyum ıstanbul kucukcekmecede oturuyorum fırınım var 2008 l200 kullanıcısıyım sıtemızı l200 aracıma parca ararken buldum hobılerım otomobıllerle ılgılı bır cok sey.offroad rallı bıde kayak yapanları seyretmeyı cok sevıyorum (uludaga her gıttıgımde sadece seyredıyorum ::smiley: ;D) rızelıyım mumkun oldukca rızeye gıdıp yaylaları gezmeyı sevıyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR