2008 Model Cherokee (XJ) (Made in China)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 4WD Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,369

4WD

Kamp II
Yer
Irak\Kerkük
Web
www.4x4typ.ru
bu araç çinde beijing firması tarafından üretiliyor
ne dersiniz belki ülkemize ital edilir
;)

bj2003_009.jpg

bj2003_008.jpg

bj2003_007.jpg

bj2003_006.jpg

bj2003_005.jpg

bj2003_004.jpg

bj2003_003.jpg

bj2003_002.jpg

bj2003_001.jpg

PaSieRCnUAb3Tehy.v.jpg

dTMlP8IJD1aqlItW.v.jpg

Etiketler
Ynt: 2008 Model Cherokee (XJ) (Made in China)

Aynı şekilde Audi A6 larda var... binlerce yol denedim vaktiyle Dubai üstünde, ordan burdan getirmek için... yok yemez... Hepsi ana şirketlerin kontrolunde olduğu için ihracat fiyatları çok yuksek, Amerikadan yada Almanyadan almakla aynı fiyata geliyor.....

Çinlilerin yapmayacagı yok arkadaşlar yeterki yapmak istediklerini görsünler kafi. Sonra piyasaya sürerler tabiki kalite aramak hata olur :smiley:

yan profilin goruntusune bakınca stop lambaları bana biraz range rover'ı anımsattı ???

Stoplar KJ'den.. Bu araç kopya değil, Chrysler'in Çin pazarı için tasarlayıp Çin'de ürettiği araç.. Çin dünyanın en büyük oto pazarı ;D 100 tane üretici var...

dandik bişe olduğu far kenarlarının kaput bitiş ve ön panjur kenarlarının birbirlerini tutmadığından belli zaten

Orkun hocamın dediği gibi jeep lisansıyla üretilen araçlar zaten . Tabi malzemeden kısmışlar mıdır ? Yoksa ABD kalitesinde mi üretmişlerdir incelemek lazım . Jeep in bu araçların Türkiye piyasasına girmesine izin vereceğini sanmıyorum ama belli olmaz tabi belkide denemesini yaparlar .

çin tarafındanda olsa XJ modelinin guncel tutulması sevindirici. ancak bu aracın turkiyeye getirileceğini hiç ihtimal vermiyorum. çünkü jeep firması bu aracı sadece çin pazarında daha etkili olmak için kullanıyor

TR de [attachment=1][attachment=2] cherokee ltd var çin'e ne gerek var.

jeep.jpg

jeep2.jpg

Biri KK biri XJ . Fark var :D

KK bildiğim kadarıyla Patriot la aynı platformda üretiliyor . XJ gerçekten sevilen ve sevilmesi gereken bir makina , böyle sıfır üretimlerini görünce merak uyandırıyor tabi ki ...

Tabiiki fark var,
Ben sadece çin malını alana kadar Türkiyede olan ve kasa olarak ta xj ye benzeyen kk yı almanın daha iyi olacağını söylemeye çalıştım.

Çin'de XJ aramanın nedeni, KK ya da KJ değil, XJ olması ;) XJ, CJ kadar olmasada modifiye konusunda çok iyi bir araç, sıfır alıp gönlünüzce yapma düşüncesi insanı heyecanlandırıyor :smiley: Bakınız CJ.nin sıfır olsa neler olur ;D

Sıfır Cj'ler geldi ama forum kullanıcılarımız pek beğenmedi çünkü onuda hindistanlı bir firma üretti :smiley: eee ne olacak chrysler yıllar önce ürettiği bu araçları geriye dönüp üretecek değil ya çinliler hindistanlılar üretecek

ilgili link http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=33769.msg309732

ilgili fotoğraf
mahindra-thar-concept_1.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri