Jeep34' Alıntı:.......................... ........ Bu kadar yeni model aracı kurcalamanın bir mantığı yok
Selamlar.
discovery-V8' Alıntı:Başlığı Görünce ilk aklıma Uğur sen geldin , nedense artık : Senin yazdığını görüncede bu kelimeye çok güldüm ;D ;D ;D
Uğur a da bir kaç yıl önce aynı şeyi söylemiştim yine tekrarlama gereği hissettim ;D ;D Bence sadece AT bir lastik dışında hiçbirşey yapmayın, aracı hırpalamadan bir iki gezi sonunda mutlaka çok daha sert birşey arzulayacaksınız, Bu araca yapacağınız modifiye masraflarına ikinci bir işi sadece arazi olan bir canavar toplasınız yada alırsınız, vurdukça sürttükçe içiniz cız etmez.
Selamlar
Bu kararınıza en uygun lastik Cooper ST (sadece ST) kanaatindeyim.....red-bull' Alıntı:Bana tavsiyede bulunan arkadaşların benden daha tecrübeli olduğu araç,lastik,doğa konusunda aşikar.Ne demişler ulu sözü dinlemeyen ulurmuş Bende sizlerin tavsiyelerinizi dinleyip aracı kurcalamadan A/T lastik takıp yoluma devam edeceğim...Şimdilik...
Etkinliklerde görüşmek dileğiyle.
Alfonse' Alıntı:Bu kararınıza en uygun lastik Cooper ST (sadece ST) kanaatindeyim.....
Valla ikisindede 18" A/T lastik yok tek bulabildiğim 235/60/18 Pirelli Scorpion A/T.discovery-V8' Alıntı:Ben BFG AT diyorum.
Selamlar