Arama sonuçlarınız

1. oglak

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu ben gurbet'deyim (dogma buyume hollanda) vatanimin dagina tasina topragina ve insanina hayranim....ve benim icin kutsal olan vatana her zaman ozlem duymusumdur.... vatana ve vatandasa selam ve saygi :)

2. oglak

Sigarayı Bırakanlar Listesi

Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi tamamen katiliyorum ekinoks.....ne savas ama ;) ve kararliyim, bu konuda kendimi terk etmiyecegim
  3. oglak

Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi Masallah iyi gidiyoruz :)

4. oglak

Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi Gururlandim ve sevincliyim, hepimize Masallah diyorum!! :)
  5. oglak

Türk Erkeği Çekicidir!...

Ynt: Türk Erkeği Çekicidir!... :D :D

6. oglak

Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi eveeetttt biraktim artik kotu aliskanligimi!!!! arada hic ve hic kolay degil, (eski) dengem bozuldu, ve bu haliyle normal arti kesin kararliyim bu defa! bugun 10 gun oluyor birakali :) selam, coook iyi gidiyoruz ekinoks :-*

7. oglak

Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi evet bugun 4uncu gun ve zorluklarla ??? birlikte kararliyim ;D ....umarim sizde oylesinizdir Serkan bey...
  8. oglak

Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi Desteginiz icin tesekkurler Fatos hanim ve bende sizleri tebrik ediyorum :) Serkan bey kutluyorum sizi, bende kesin karar biraktim ve bugun 3uncu gunum...ve arada cok zorluk cekiyorum, bu cok normal bence, bu arada resmen basim donuyor. Disari cikip yuruyup...
  9. oglak

Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi Amin amin, tesekkur ederim......evet arada bayagi zorluk cekiyorum....resmen piskolojim bozuldu :( ??? ve kararliyim....

10. oglak

Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi merhaba arkadaslar.....evet biraktim sigarayi, bugun gun 2, arada SIKINTILAR cekiyorum evet.....o kadar olacak....devam....nefessssssssss

11. oglak

Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi :) yalan yok, gelin birlikte birakalim
  12. oglak

Tipik Türkish Yalanlar

Ynt: Tipik Türkish Yalanlar bilsem soylemezmiyim?! :D

13. oglak

Tipik Türkish Yalanlar

Ynt: Tipik Türkish Yalanlar iyiki aradin, bende seni ariyacaktim :D
  14. oglak

Tipik Türkish Yalanlar

Ynt: Tipik Türkish Yalanlar tabiiki inandim :D
  15. oglak

Tipik Türkish Yalanlar

Ynt: Tipik Türkish Yalanlar yok hayir olurmu hic problem degil :D

16. oglak

Tipik Türkish Yalanlar

Ynt: Tipik Turkish Yalanlar hemen dönücem :)
  17. oglak

Biraz da Gülelim

Ynt: Biraz da Gülelim :D
  18. oglak

Biraz da Gülelim

Ynt: Biraz da Gülelim Buyrun ;) bol gulmeler ve hepinize keyifli bir haftasonu diliyorum. Ben ise cadirimi bohcami alip kamp'a yol almaya basliyacagim, hevesliyim :)

19. oglak

Biraz da Gülelim

Ynt: Biraz da Gülelim Bayanların bir dedigi iki olmasın sakın !!! :) Kahvede sohbet eden adama arkadaşları: ''Senin aile yaşantına hayranız, eşin ve çocuklarınla çok mutlu bir yaşantın var. Karının bir dediğini iki etmiyorsun. Bu mutluluğunun sırrını bize de anlat yoksa pısırık olduğunu...
  20. oglak

Kızılderili Burçları

Ynt: Kızılderili Burçları kaziya kaziya cozuyorum Hawa hanim ;)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri