Sigarayı Bırakanlar Listesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gatto Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 965
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 151,513

Sigara kullanıyormusunuz?

• Evet kullanıyorum

Kullanılan: 64 33.3%
  • Hayır kullanmıyorum

Kullanılan: 128 66.7%

• Kullanılan toplam oy
    192

Etiketler
Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi

ahh ahh burnumda tütüyor oralar memleketimin denizi ve misafirperverliği ile bir başkadır ama az kaldı 1 yıl sonra bende çıkıyorum tc turuna inşaallah.

1. ekiNoks
2. cenkcc
3. seyyah-34
4. feroza34
5. byseyyah
6. oğlak
7. zigana78
8. felice
9. Kasif
10. melinda
11. reis28
12. 2fast4u
13. züğürt gezençi
14. eftaLYa (14-34 yaş arası net 20 sene :D )

superiz superrr
ne gızlı cevherler varmıs aramızda ne ıradesı saglamlarda haberımız yokmus..

bu arada ben yirmi sene ictikten sonra 15-35 yaş arası ilk defa bıraktım daha oncelerı en ufak bir teşebbüsüm bile olmamıstı acaba aramızda bırakıp baslayan tekrar bırakanlar varmı neler yapmak lazım baslamamak için biraz tecrube kazansak olmazmı????

cenkcc' Alıntı:
bu arada ben yirmi sene ictikten sonra 15-35 yaş arası ilk defa bıraktım daha oncelerı en ufak bir teşebbüsüm bile olmamıstı acaba aramızda bırakıp baslayan tekrar bırakanlar varmı neler yapmak lazım baslamamak için biraz tecrube kazansak olmazmı????

İlk iki bırakışım denemeydi, bu seferki kesin terk ;D ;D ;D

Cenk Bey, siz ki sigarayla ilgili başka bir konuda "yakarım, içerim, kız arkadaşımdan vazgeçerim, sigaradan vazgeçmem v.s. ( ;D, :p )" diyor iken bir kaç gün sonra sigarayı bırakmışsınız. Gerçekten kutluyorum sizi. Ola ki arkadaşlarınız, yakınlarınız v.b. size sigara ikram ederlerse, "bir taneden bir şey olmaz, yak hadi" derlerse sakın yakmayınız, yaktığınız anda tekrar başlamış ve biz bırakanları da hayal kırıklığına uğratmış olursunuz ;D...

Olur da ben sözümden döner, tekrar başlarsam hep beraber benim kulaklarımı çekiniz lütfen ;D...

Şaka bir yana, zor bir savaş ama imkansız değil. Ben bu sefer kesinlikle kararlıyım :smiley:...

ekiNoks' Alıntı:
Olur da ben sözümden döner, tekrar başlarsam hep beraber benim kulaklarımı çekiniz lütfen ;D...

Şaka bir yana, zor bir savaş ama imkansız değil. Ben bu sefer kesinlikle kararlıyım :smiley:...
Fatoş abla ben geçen seneden beri okadar azimli sabrediyorumki 6 aydan fazla içememişken aman nolcak içen görünce bir tek içiyim dedim ama allhtan çok fazla hızlı dönüş yapmadan tekrar kac aydır içmiyorum
yoksunma arada oluyor ama nisbeten eskiye göre çok istemıyorum
başardım sanırıom nerdeyse bir sene olcak bırakalı kurban bayramında ama teşvik eden deil destekleyen olması çok mühim..

Fatoş hanım inanın bende şaşırdım nasıl olduğuna 15 agustos aksamı kırklarelı pınarhisar köyü yakınlarında çadırın önünde kamp ateşi ısıtırken bizi bir arkadaşımla muhabbet edıyorduk 15 gun olmustu sigarayı bırakalı ve bana içtiği kahvenin tadını anlatıyordu ballandıra ballandıra bende içiyordum aynı kahveden simsiyah olmuş çelik mataradaki kaynayan su ile hazırlanan bildiğimiz hazır kahve işte ne varki extrem bir tad olarak düşünüyordum kendimce derken bende merak ettim sigarasız hayatı ve kendime 1 eylülde bırakacagım diye soz verdim vede bıraktım.
Derken şimdi ben anlatıyorum arkadaslarıma herşeyin tadının nasıl değiştiğini önceden yuruyerek bir yere gitmek istemeyen ben şimdi aman ne ugrasıcam trafıkte yuruyerek gidelim hadi demeye başladım 38 gün oldu bırakalı halen dumanı burnumda tutuyor fakat inanın hiç içesim yok herkes bırakmama saygısından yanımda ıcmıyor ama ben için diyorum çünkü kokusundan ve dumanından tiksinmeye başladım buda hoşuma gidiyor nefret etmemi sağlıyor...

inanın ben bile kendime hayret ediyorum biranda nasıl bu kadar fikirlerim değişti diye ama oluyormus demek ben bu saatten sonra değişemem demek gereksiz bir cumleymiş isteyince insan değişebilirmiş...

birde zamanında sigara için ayrıldığım kız arkadaşım acaba bu satırları okuyorsa bana dönermi acaba beni affedermi diye düşünmüyorda değilim bu arada ;D ;D ;D

Meltemcim, bak 14 kişi olduk bile, 15. ci kişi olmasa bile biz bize yeteriz :smiley:. Destek sağlam bence ;)...

sigarayı bırakan arkadaşlar eger bu meretten gercekten kurtulmak istiyorsanız ki bu sigarayı yılarca bırakıp tekrar başlayan bir sürü insan tanıyorum her seferinde aklınıza vurdugunda sisden neleri götürdügünü bir düşünün ve sürekli kendinizi bilinc altı şartlandırın devamlı kin duyun sigaraya bu sisi engeliyecektir ve kesinlikle bir taneden bir şey olmaz demeyin cok daraldıgınız bunaldıgınız anlarda ortamı degiştirin kafanızı başka yere yogunlaştırın sigara bagımlılıgı beyinde bittimi bedendende uzallaşıyor herkese dumansız bir yaşam dili yorum

cenkcc' Alıntı:
birde zamanında sigara için ayrıldığım kız arkadaşım acaba bu satırları okuyorsa bana dönermi acaba beni affedermi diye düşünmüyorda değilim bu arada ;D ;D ;D

Bıraktığınız yerdeyse neden olmasın? ;) :smiley:

cenkcc' Alıntı:
superiz superrr
ne gızlı cevherler varmıs aramızda ne ıradesı saglamlarda haberımız yokmus..
sizde yapabilrsiniz ben sigaraya geçen sene ankaraya yeni taşınmışken ;çevre ve zorluklarla mücadele ederken bırakacam die inat ederken bi baktım oluyor ama teşvik edici arkadşlar içen asonrada 6 ay içmemek azdeil gene insanın canı çekince çekiyor mühim olan pes etmemek artık kesin bıraktım da die ipleride gevşetmemeliyim ..en olmaz dediğin anda içen dost dediklerin eline tutuşturabiliyor ozman yardım et fatoşcuum:smiley:)

reis28' Alıntı:
sigarayı bırakan arkadaşlar eger bu meretten gercekten kurtulmak istiyorsanız ki bu sigarayı yılarca bırakıp tekrar başlayan bir sürü insan tanıyorum her seferinde aklınıza vurdugunda sisden neleri götürdügünü bir düşünün ve sürekli kendinizi bilinc altı şartlandırın devamlı kin duyun sigaraya bu sisi engeliyecektir ve kesinlikle bir taneden bir şey olmaz demeyin cok daraldıgınız bunaldıgınız anlarda ortamı degiştirin kafanızı başka yere yogunlaştırın sigara bagımlılıgı beyinde bittimi bedendende uzallaşıyor herkese dumansız bir yaşam dili yorum
çok doğru dediniz bu savaşım bitmeyecek hiiç .bir taneden bişey olmaz diyen caydırıcı arkadaşlara rastlıyorum hep ben gene bayağı iyiyim bir sene olcak bir kaçamak :smiley:)

Birde şu sorun var ben sigarayı bıraktım ama fena halde şekersiz sakıza başladım gunde 10 taneye yakın tuketıyorum aksam yatana kadar ve ınanın yattıgımda çenem ağrıyor sigarayı bıraktıkta bu sakızı nasıl bırakacagım onu bilemiyorum buda illet bişey toplantıya giriyorum sakız işte sakız evde sakız valla sıkıldım bu sakızdan sakız çiğnemesen abur cubur yiyiyorum çikolata şeker oda kötü göbek yapacağım diye korkuyorum ne olacak bilmiyorum yardım lütfennn

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri