Sigarayı Bırakanlar Listesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gatto Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 965
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 151,525

Sigara kullanıyormusunuz?

• Evet kullanıyorum

Kullanılan: 64 33.3%
  • Hayır kullanmıyorum

Kullanılan: 128 66.7%

• Kullanılan toplam oy
    192

Etiketler
Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi

fatoş hanım konu açılmıştır dedi ama linki unuttu onuda ben tamamlıyorum buyrun , sayın sigaraya veda edenler sizde bir sigara daha söndürülmesine katkıda bulunun.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=40394.msg414437#msg414437

1. ekiNoks,
2. cenkcc
3-kemal seyyah-34 içme yılı :1978 yaş : 18 içilen sigara sayısı : 3-veya -5 tek tane amacı :(hava atmak :D) bırakma yılı : 1978 , bir kaç gün sonra :D

Up8453 gel gel ne olursan ol yine gel bu forum karamsarların , kötümserlerin , hayata küsenlerin formu değil sizde gelin herkes gelsin burada oksijen ,ve ,tatlı bir hayat, güzel bir yaşam var , hem biz komşuyuz s.n up8453 siz her ne kadar haritada benim yazlık semtimi görsenizde. ;)

ahh ah sayın seyyah bey bı gelebılsem tam yola cıkıyorum bı sorunla karsılasıyorum her seferınde bı aksılık oluyor ama kısmetse en yakın zamanda cozecegım butun sorunları ve bol oksıjenlı hayata gececegım sızler gıbı ayrıca nerede ıkamet edıyorsunuz

olur olur yılmak yok devam herkes tek seferde bırakacak değilya denemekten zarar gelmez.
inan ekmeğin suyun karpuzun peynirin rakının kavunun hatta havanın bile tadı kokusu değişti 20 yıldır içiyordum amma salakmısım diye duşunuyorum şimdi..
canım istemiyormu kesinlikle istiyor içenleri görünce hatta kokusunu alınca yanan sıgarayı hatta paketıyle beraber hepsını yemek ıstıyorum hepsını yakıp hepbırlıkte ıcmek ıstıyorum bazen ama içmeden daha mutluyum saglıklıyım hatta zaman zaman kokusu bile rahatsız ediyor.
hayatımdaki tek duman kamp ateşimin dumanı olsun bundan sonra ;D

1. ekiNoks,
2. cenkcc
3.feroza34

Malesef 10 ay önce sigarayı bıraktım..
Bana hiç bir faydası olmayan bu illeti 20 yıl önce neden bırakmadım diye kendime kızıyorum..

s.n ferudun bey kardeşim sıra hakkımı elimden almaya kalkmışsın gördüğüm kadar ile , bak bir dahaki karşılaşmamızda seni korna ile selamlamam hatta çizerim ona göre hatırladın değilmi ;)

1. ekiNoks,
2. cenkcc
3.feroza34
4. byseyyah

Ayrıca herkesi " DUMANSIZ HAVA SAHASI'NA DAVET EDİYORUM ". Selamlar

eveeetttt biraktim artik kotu aliskanligimi!!!! arada hic ve hic kolay degil, (eski) dengem bozuldu, ve bu haliyle normal arti kesin kararliyim bu defa! bugun 10 gun oluyor birakali :smiley:

selam,

coook iyi gidiyoruz ekinoks :-*

1. ekiNoks
2. cenkcc
3. seyyah-34
4. feroza34
5. byseyyah
6. oğlak [/b]
7. zigana78
8. felice

bırakma sebebim babamı sigara yüzünden kaybetmemdir, yani akıbetim aynı olmasın diye korkudan bıraktım
dolayısıyla böyle bir sebep yokken bırakabilmiş arkadaşlarımı tebrik ederim,
henüz bırakamamış arkadaşlarım da başlarına bir kaza gelmeden bırakırlar inşallah.

1. ekiNoks
2. cenkcc
3. seyyah-34
4. feroza34
5. byseyyah
6. oğlak [/b]
7. zigana78
8. felice
9. Kasif

Bende Ekliyeyim Kendimi 10 ay oldu hiç aramıyorum artık.. Ama sanki ufaktan ufaktan göbeğimiz çıktı :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri