Sigarayı Bırakanlar Listesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gatto Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 965
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 151,599

Sigara kullanıyormusunuz?

• Evet kullanıyorum

Kullanılan: 64 33.3%
  • Hayır kullanmıyorum

Kullanılan: 128 66.7%

• Kullanılan toplam oy
    192
Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi

1. ekiNoks
2. cenkcc
3. seyyah-34
4. feroza34
5. byseyyah
6. oğlak
7. zigana78
8. Felice
9. Kasif
10. melinda
11. reis28
12. 2fast4u
13. züğürt gezençi
14. eftaLYa
15. mirkan ( deeeermişim ;D Fatoş abla sende yeeermişin ;D )

Etiketler

mirkan' Alıntı:
15. mirkan ( deeeermişim ;D Fatoş abla sende yeeermişin ;D )

Neden olmasın :smiley:?... Türk kahvesi içiyorum, sen de ister misin? :p

1. ekiNoks
2. cenkcc
3. seyyah-34
4. feroza34
5. byseyyah
6. oğlak
7. zigana78
8. Felice
9. Kasif
10. melinda
11. reis28
12. 2fast4u
13. züğürt gezençi
14. eftaLYa

16-36 yaşlarım arası , 20 yıl tutkuyla içtikten sonra Kasım 2007 de ayrıldık , 2 yıl dolmak üzere. Hiç kolay olmadı ayrılık , ilk zamanlar hep ağlamaklı baktık birbirimize. Aklıma geliyor hala eski arkadaşım , yeniden başlamaya korkmuyor da değilim. Ama onsuz geçen hergün biraz daha kuvvetlendiriyor iradeyi. Ben oğlum için bıraktım , erken ayrılmayalım diye :smiley: 15. ekinox

1. ekiNoks
2. cenkcc
3. seyyah-34
4. feroza34
5. byseyyah
6. oğlak
7. zigana78
8. Felice
9. Kasif
10. melinda
11. reis28
12. 2fast4u
13. züğürt gezençi
14. eftaLYa
15. ekinox

Ana"aa biri bayan biri bay ne ilginç bir manzara ekiNoks - ekinox bazı yabancı dillerde olduğu gibi bay da kalın bayanda ince hitap edilmesi gibi bu bir tesadüfmü yoksa bir akrabalıkmı söz konusu ilgililer sanırım bu konuya bir açıklama getirirler :D :D

seyyah-34' Alıntı:
Ana"aa biri bayan biri bay ne ilginç bir manzara ekiNoks - ekinox bazı yabancı dillerde olduğu gibi bay da kalın bayanda ince hitap edilmesi gibi bu bir tesadüfmü yoksa bir akrabalıkmı söz konusu ilgililer sanırım bu konuya bir açıklama getirirler :D :D

EKİNOKS;

Ekinoks ya da gün tün eşitliği, güneş ışınlarının ekvatora dik vurması sonucunda aydınlanma çemberinin kutuplardan geçtiği an. Gündüz ile gecenin eşit olması durumudur. Yılda iki kez tekrarlanır.

Kuzey Yarıkürede yaklaşık olarak 21 Mart İlkbahar Ekinoksu - 23 Eylül Sonbahar Ekinoksudur.
Güney Yarıkürede yaklaşık olarak 21 Mart Sonbahar Ekinoksu - 23 Eylül İlkbahar Ekinoksudur.

:smiley:

Kemal abi tamamen tesadüf. Hepimiz Gezenbilir ailesinden olduğumuza göre akraba da sayılabiliriz tabii..... ;D ;D ;D

Çok teşekkür ederim açıklamalarınız için s.n ekiNoks fatoş hanım.

burada diğer ekinox sizden kıdemli imiş :D :D

Evet , ben aileye Fatoş Hanım'dan 1 yıl kadar önce katılmışım.

Mehmet Ali Bey abimle yaşıt, dolayısıyla öncelik onun :D...

Yalnız bu arada, bay ekinox' a göre sigarayı ben daha erken yaşta bırakmış oluyorum... ::smiley: ;)

1. ekiNoks
2. cenkcc
3. seyyah-34
4. feroza34
5. byseyyah
6. oğlak
7. zigana78
8. Felice
9. Kasif
10. melinda
11. reis28
12. 2fast4u
13. züğürt gezençi
14. eftaLYa
15. ekinox

Şükür hiç başlamadım bir tane bile ağzıma sürmedim arkadaşlar devamlı diyor sigara iç kilo problemin olmaz. ;D

emre_ozk' Alıntı:
Şükür hiç başlamadım bir tane bile ağzıma sürmedim arkadaşlar devamlı diyor sigara iç kilo problemin olmaz. ;D

Arkadaşların çok doğru söylemiş ;D
Sigaraya verdiğin parayla oooooo boğazından kısmak zorunda kalırsın ;D

Adamın biri günde bir paket sigara içiyormuş.
Arkadaşlarına da sigara çok faydalı bir şeymiş, ben daha önce niye içmemişim diye dert yanıyormuş.
Tabi arkadaşları şaşkın şaşkın dalgamı geçiyor diye dinliyorlarmış.
Adam bu sigara beni, eşim ve 3 çocuğumu 5 yıldızlı otelde bir hafta, 10 gün krallar gibi yaşatıyor demiş.
Meger adam sıgarayı bırakmış, bir yılda biriktirdiği para bütün masraflarını karşılıyormuş :eek: :eek: :eek:

emre_ozk' Alıntı:

Şuna inanın size bu teklifi yapanlar sizin arkadaşınız , dostunuz olamaz. Kusura bakmayın, belki ağır ama gerçek. Selamlar

byseyyah' Alıntı:
Şuna inanın size bu teklifi yapanlar sizin arkadaşınız , dostunuz olamaz. Kusura bakmayın, belki ağır ama gerçek. Selamlar

Emre kardeşim uymaz şeytana, ben güveniyorum ona ;D ;D ;D...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR