Sigarayı Bırakanlar Listesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gatto Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 965
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 151,599

Sigara kullanıyormusunuz?

• Evet kullanıyorum

Kullanılan: 64 33.3%
  • Hayır kullanmıyorum

Kullanılan: 128 66.7%

• Kullanılan toplam oy
    192
Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi

Benimde tek korkum tövbelerini her an bozmasınlar ellerinden bıraktıkları attıkları paketleri özlemesinler hatırlasınlar diye ,birde aramıza girebilecek tiryakilere atfen ,ama isterseniz derhal silerim.
orada da yayınlarım ama her an her şey olabilir forumlar arası duman savaşı çıkabilir ;D ;D

Etiketler

Sigara için bir gazi şöyle demiş''Ben cephelerde yıllarca savaştım,savaşlar kazandım ama sigara düşmanını alt edemedim,yenildim''...Bence nedeni düşmanı hafife almak...Arkadaşlar gazanız mübarek olsun ;) ...Savaşın en büyük ganimeti bence kazanacağınız sağlığınız....

Kemal abi, şaka yaptım ::smiley:... Tartışılmaz paylaşımın çok etkileyici, teşekkür ediyorum :smiley:...

Bizden, dönen olmaz. Biz bu sigarayı bırakma konularını birbirimize destek olmak için açtık :smiley:...

En azından ben dönmem :smiley:...

ferdane gül' Alıntı:
Sigara için bir gazi şöyle demiş''Ben cephelerde yıllarca savaştım,savaşlar kazandım ama sigara düşmanını alt edemedim,yenildim''...Bence nedeni düşmanı hafife almak...Arkadaşlar gazanız mübarek olsun ;) ...Savaşın en büyük ganimeti bence kazanacağınız sağlığınız....
Savaşın en büyük ganimeti bence kazanacağınız sağlığınız....
ve sevdiğimiz dostlarımız ;) :D

Fatoş Hanım kahveniz çok güzel elinize sağlık.Yanında ikram olarak lokum görünüyor galiba.Bir anımı hatırladım.Düzce de bir llokantada yemekten sonra kahve
ikram etmişlerdi,yanında da likör vardı.Likörü kahveden öncemi yoksa sonramı içeceğimizi guruptan kimse bilememişti. ;D Şimdi biz bu lokumu ne zaman yiyeceğiz?? ;D ;D
Çok cahil kalmışız çook. :D

Sami abi,

Lokumu görür görmez yerim ben, öncesini sonrasını beklemem ;D,

Likörü de ne öncesi ne de sonrası içmem, Likör yerine su tercih ederim. Suyu da kahveden sonra içerim ;D...

1. ekiNoks
2. cenkcc
3. seyyah-34
4. feroza34
5. byseyyah
6. oğlak
7. zigana78
8. Felice
9. Kasif
10. melinda
11. reis28
12. 2fast4u
13. züğürt gezençi
14. eftaLYa
15. ekinox
16. nitroces
17. ?

Bu arada, aramızdan savaşa yenik düşüp tekrar başlayan var mı merak ettim? ::smiley:

ekiNoks' Alıntı:
1. ekiNoks
2. cenkcc
3. seyyah-34
4. feroza34
5. byseyyah
6. oğlak
7. zigana78
8. Felice
9. Kasif
10. melinda
11. reis28
12. 2fast4u
13. züğürt gezençi
14. eftaLYa
15. ekinox
16. nitroces
17. ?

Bu arada, aramızdan savaşa yenik düşüp tekrar başlayan var mı merak ettim? ::smiley:

Savaş'a devam...

arkadaşlar sigara içenler listeside var tekrar başlarsanız yerimiz yok demeyin :smiley:sizleri tekrar aramızda görmekden mutluluk duyarız mesela yemekten sonra veya bir rakı yada demli cay içerken :smiley:)

ulusotomotiv' Alıntı:
arkadaşlar sigara içenler listeside var tekrar başlarsanız yerimiz yok demeyin :smiley:sizleri tekrar aramızda görmekden mutluluk duyarız mesela yemekten sonra veya bir rakı yada demli cay içerken :smiley:)

Nerde Abicim bu liste benide ekleyin ;D

amaç
Kamp I

Ynt: Sigara Kullananlar Listesi
« Yanıtla #10 : 08 Ekim 2009, 21:39:30 » Alıntı

--------------------------------------------------------------------------------

1- Ünal Çelik (ulusotomotiv)
2-Ahmet Şahin ( Vosdost )
3-İlkay Gur (up8453)
4-Göktuğ Güzelbey (jeep)
5-Murat Aksu (skydiver26)
6-Bülent KÖK (kokteknik)
7-Amaç
burda abicim ne d emek herkese yerimiz var :

ulusotomotiv' Alıntı:

olurda bir gün sizlerde bırakırsanız sigarayı bırakanlar listesindede bol miktarda yer var ;D ;D ;D

selam dursun usta nasılsın :smiley:) şöyole yapalım o zaman biz içenler siz içemeyenlerin yerinede yemeğin cayın kahvenin yanında 2 tane içelimki sizin yerinize eski günlerinizi analım ... sizde düşününki kahvenin yanında iftardan sonra cayın yanında püfür püfür içtiğiniz günleri anın ve deyinki neyse yerimizede icen var deyin :smiley:))ama asla moraliniz bopzukken yakayım demeyin bilinki biz o zamanda yerinize içer efkar d ağıtırız :smiley:)) nede olsa sizler iraledi insanlarsınız :smiley:))

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri