Sigarayı Bırakanlar Listesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gatto Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 965
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 152,741

Sigara kullanıyormusunuz?

• Evet kullanıyorum

Kullanılan: 64 33.3%
  • Hayır kullanmıyorum

Kullanılan: 128 66.7%

• Kullanılan toplam oy
    192
Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi

ulusotomotiv' Alıntı:
selam dursun usta nasılsın :smiley:) şöyole yapalım o zaman biz içenler siz içemeyenlerin yerinede yemeğin cayın kahvenin yanında 2 tane içelimki sizin yerinize eski günlerinizi analım ... sizde düşününki kahvenin yanında iftardan sonra cayın yanında püfür püfür içtiğiniz günleri anın ve deyinki neyse yerimizede icen var deyin :smiley:))ama asla moraliniz bopzukken yakayım demeyin bilinki biz o zamanda yerinize içer efkar d ağıtırız :smiley:)) nede olsa sizler iraledi insanlarsınız :smiley:))

İlginize teşekkürler, ancak anılacak kadar güzel günler geçirmedik kendisiyle. Aramızda hep bir geçimsizlik vardı , sonunda anlaşarak ayrıldık. Sizin gibi dostlar (!!!) her ne kadar aramızı düzeltmeye çalışsada barışmaya pek niyetimiz yok. Selamlar :smiley: :smiley: :smiley:

Etiketler

tşklr Ünal hocam iyim siz nasılsın ben dört paket içmeye başlayınca 7 sene önce bu işin sonu yok diye sigarayla bir birimizden ebediyen ayrıldık sonuc dumanını yel aldı parasını el aldı arada 7 senede içmedigim sigaraların paralarıyla yatırım bile yaptıp sonuc itibarıyla herkez mutlu oldu tarzda yaşar zevkler ve renkler kişiye özeldir tartışılmaz herkez mutlu oldugu şekilde yaşasın saygılıyım sonuna kadar. :D :D :D

1. ekiNoks
2. cenkcc
3. seyyah-34
4. feroza34
5. byseyyah
6. oğlak
7. zigana78
8. Felice
9. Kasif
10. melinda
11. reis28
12. 2fast4u
13. züğürt gezençi
14. eftaLYa
15. ekinox
16. nitroces
17.

NOT: Ünal Bey' e teşekkürler. En büyük desteğim ;) :smiley:...

Bir çok otokaporta elemanı yetiştirdim hepsi iş bekliyorlar "siz anladınız onu" sözün özü buydu bence. şimdi hepiniz istediğinizi içmekte özgürsünüz ;) :D :D :D
içenlerden tek ricamız işyerimize geldiğinizde, şuan durumum yok ama yola da çıkacaktım ne yapçam ben şimdi diye ağlamamanızdır. :-\

ne d emek fatoş hanım her d aim elimden ne gelirse yardımcı olmaya calışırım :smiley:)))

kemal beyin kelimeleri yoruma acık her yönde düşünülebilir .))mesela hava soluyan ölmedimi gibi yada hiç kaprtaya uğramadan giden yokmu gibi amaç burda sadece sigarayı bırakan arkadaşlarımıza yardımcı olup yaşayamadıkları daha d oğrusu eskiden yaşayıpda şimdi yaşayamadıkları küççüüük zevkleri onlar yerine yaşayan arkadaşları olduğunu bilmelerini salamak .))

fatoş hanım ben bugün sizin yerinize kahvemin yanında sigara çerken dumanınıda üflerken bu fatoş hanım için diyeceğim damarlarımda nikotin gezerken o hazzı yaşayacağım her daim yardımcıyım sizlere :smiley:)

Ünal Bey, ben sizin hakkınızı nasıl ödeyeceğim? ::smiley: Helal ediniz lütfen :smiley:...

Tekrar teşekkürler... :D

şöyleki fatoş hanım burası türkiye yemekden içmekden zehirli havadan trafik kazasından doğal afetlerden ve bilumum tehlikelerden dolayı ...ah sigarayı unutuyodum bak sizlerden önce gidersem dua etmeniz yeterli olacakdı fakat s ayarken farkettim ne kadarda cok tehlike varmış hayatımızda fakat sanki tek tehlikeli ve sorunlu şey sigara gibi algılamışım yok yok bu kadar tehlieli bir hayat varken sizin yapabileceğiniz bişe yok fatoş hanım sadece teşekkür etmeniz yeterli ve sigara haricinde tehlikeli kimyasallar ve hayatı yaşarken karşılaşdığımız sorunlara dikkat etmeniz yeterli olacakdır en basitinden şu an bu yazıları okumak için ekrana bakarken nelerden zehirlendiğinizi düşünmenizi ben rica edeyim :smiley:)

Bende bundan bir önceki mesajımda sigara harici kimyalsal maddelerden bahsedenlere atfen yazmıştım mesajımı yoksa sigara=kaporta ne alaka. ;D ;D

Fatoş hanım
Bir sigarayı bırakamayanlar birde yaşı geçmişte hala bekar bekar oturanlar benim dikenli tellerimin arasındadırlar.keşke birebir karşılıklı görüşebilseydik,öyle inanıyorumki artık kovsam gitmezlerdi. :D :D :D
tecrübe ile sabittir.

Bu arada "sigara kullananlar" için çok güzel bir resim buldum, biraz önce de onların köşesinde paylaştım. Umarım memnun kalmışlardır :D...

ekiNoks' Alıntı:
Bu arada "sigara kullananlar" için çok güzel bir resim buldum, biraz önce de onların köşesinde paylaştım. Umarım memnun kalmışlardır :D...

Bakmadım, şimdi bakarım.

sakın yanlış anlaşılmasın haa. ben sigaraya ve bekarlığa veda edememeyenlere karşı bir alerjim varda onu ima etmeye çalıştım.kimin ne içtiğini kimin ,evde kaldığını henüz bilmiyorum.
Bizde niyet hayır,akibet hayırdır. gerisi tefarruattır.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR