Sigarayı Bırakanlar Listesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gatto Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 965
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 151,525

Sigara kullanıyormusunuz?

• Evet kullanıyorum

Kullanılan: 64 33.3%
  • Hayır kullanmıyorum

Kullanılan: 128 66.7%

• Kullanılan toplam oy
    192
Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi

ekiNoks' Alıntı:
Bu arada "sigara kullananlar" için çok güzel bir resim buldum, biraz önce de onların köşesinde paylaştım. Umarım memnun kalmışlardır :D...

Güzel fikir ama, o canım akciğerlere yağan nikotin için şemsiyeyi nerden bulacağız.

Etiketler

byseyyah' Alıntı:
Güzel fikir ama, o canım akciğerlere yağan nikotin için şemsiyeyi nerden bulacağız.

O nu da onlar düşünsünler artık ;). Bakın bizi ne kadar çok düşünüyor "gönüllü içici" arkadaşlar!!!, ben de tesadüfen böyle bir resimle karşılaşınca fikir güzel diye düşündüm ve ben de onlara bir iyilik yapayım dedim :smiley:. İyi etmişim miyim? ::smiley: ;D

ekiNoks' Alıntı:
O nu da onlar düşünsünler artık ;). Bakın bizi ne kadar çok düşünüyor "gönüllü içici" arkadaşlar!!!, ben de tesadüfen böyle bir resimle karşılaşınca fikir güzel diye düşündüm ve ben de onlara bir iyilik yapayım dedim :smiley:. İyi etmişim miyim? ::smiley: ;D

Aslında pek iyi fikir değil, her durumda kendilerine yarar birşeyler çıkartıp sigaraya devam edebilirler. Bence şöyle yeşilay afişleriyle dolduralım başlıklarını, belki bir faydası olabilir.

Listeyi güncelleyelim :smiley:

1. ekiNoks
2. cenkcc
3. seyyah-34
4. feroza34
5. byseyyah
6. oğlak
7. zigana78
8. Felice
9. Kasif
10. melinda
11. reis28
12. 2fast4u
13. züğürt gezençi
14. eftaLYa
15. ekinox
16. nitroces

Bu arada ben bay seyyah lar arasında kalmışım ::smiley: :smiley:

SEYYAH OLUP ŞU ALEMİ GEZERİM
BİR DOST BULAMADIM GÜN AKŞAM OLDU
KENDİ EFKARIMLA OKUR YAZARIM

byseyyah' Alıntı:
Ama siz 1 numarasınız. ???

Bu akşamki sohbet esnasında ::smiley:

aslında eftaLYa Esra benden önce bıraktı sigarayı, ilk sıra onun hakkıydı ama konuyu ben açınca böyle oldu :smiley:...

seyyah-34' Alıntı:
SEYYAH OLUP ŞU ALEMİ GEZERİM
KENDİ EFKARIMLA OKUR YAZARIM

Kemal abi, biz elimizden geldiği kadar size yardımcı olmaya çalışsak :D. Hani bu devirde dost bulması zor olur, fazla beklemeyesiniz.

ekiNoks' Alıntı:
Bu akşamki sohbet esnasında ::smiley:

aslında eftaLYa Esra benden önce bıraktı sigarayı, ilk sıra onun hakkıydı ama konuyu ben açınca böyle oldu :smiley:...

Heralde ben anlayamadım, iki seyyah arasında deyince...

ekiNoks' Alıntı:
bizler varız ya Kemal abi :smiley:
byseyyah' Alıntı:
Kemal abi, biz elimizden geldiği kadar size yardımcı olmaya çalışsak :D. Hani bu devirde dost bulması zor olur, fazla beklemeyesiniz.

:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
insan ya sevinçten ağlar yada kederden. işte bunlar benim sevinç göz yaşlarım.
iyiki varsınız dostlar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri