Sigarayı Bırakanlar Listesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gatto Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 965
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 151,525

Sigara kullanıyormusunuz?

• Evet kullanıyorum

Kullanılan: 64 33.3%
  • Hayır kullanmıyorum

Kullanılan: 128 66.7%

• Kullanılan toplam oy
    192
Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi

seyyah-34' Alıntı:
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
insan ya sevinçten ağlar yada kederden. işte bunlar benim sevinç göz yaşlarım.
iyiki varsınız dostlar...

Allah ağlatmasın, herzaman gülün inşaallah. Size dost olabilmek bizim için bir onurdur.

Etiketler

Tarihini tam hatırlamıyorum gerçi gezenbilirde bıraktığım zamanların mesajları vardır ordan çıkar ama heralde 1,5-2 yıl olmuştur...İkinci bir hayat yaşıyo gibiyim hem beden hem ruh sağlığı acısından 3 paket içiyodum bıraktığımda bırakan arkadaşları kutlarım tek tavsiyem bir taneden bişey olmaz diyip o bir taneyi yakmasınlar herşey biter ;)

Yavuz abi afiyet şeker olsun ;D

parodi' Alıntı:
Tarihini tam hatırlamıyorum gerçi gezenbilirde bıraktığım zamanların mesajları vardır ordan çıkar ama heralde 1,5-2 yıl olmuştur...İkinci bir hayat yaşıyo gibiyim hem beden hem ruh sağlığı acısından 3 paket içiyodum bıraktığımda bırakan arkadaşları kutlarım tek tavsiyem bir taneden bişey olmaz diyip o bir taneyi yakmasınlar herşey biter ;)

Yavuz abi afiyet şeker olsun ;D

Listemize kendinzi eklerseniz seviniriz :smiley:...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=40394.140;topicseen

İçimden bir ses Yavuz Bey' in de yakında bırakacağını söylüyor ::smiley:...

1. ekiNoks
2. cenkcc
3. seyyah-34
4. feroza34
5. byseyyah
6. oğlak
7. zigana78
8. Felice
9. Kasif
10. melinda
11. reis28
12. 2fast4u
13. züğürt gezençi
14. eftaLYa
15. ekinox
16. nitroces

1. ekiNoks
2. cenkcc
3. seyyah-34
4. feroza34
5. byseyyah
6. oğlak
7. zigana78
8. Felice
9. Kasif
10. melinda
11. reis28
12. 2fast4u
13. züğürt gezençi
14. eftaLYa
15. ekinox
16. nitroces
17. Parodi (Fatih Aydoğdu)

parodi' Alıntı:
İkinci bir hayat yaşıyo gibiyim hem beden hem ruh sağlığı acısından 3 paket içiyodum bıraktığımda bırakan arkadaşları kutlarım tek tavsiyem bir taneden bişey olmaz diyip o bir taneyi yakmasınlar herşey biter ;)
Bizde sizi kutluyoruz s.n parodi fatih bey ne mutlu size.

Hadi gelin sizi güzel türkiyemizin önemli bir şahsiyeti ile tanıştırayım umuyorumki siz karlı çıkacaksınız ben yakınen tanıştım,dinledim,çok etkili,ve sempatik ve alçak gönüllü o bir fahri gönüllü, o bir görevli ,buyrun tanışın tanıştırın.
http://www.zaferercan.com/giris.asp

Lütfen bu hale gelmeden paydos deyiniz.o sizi bırakmadan siz ona veda ediniz.

[attachment=1]

NO SMOK?NG.jpg

Lütfen bu hale gelmeden paydos deyiniz.o sizi bırakmadan siz ona veda ediniz.////// bu yazılanlara şunu derim ben asla sevdiğimi terketmem öleceksem sevdiğimle ölürüm :smiley:) severek ayrılmam seviyosam sonuna kadar onla tüm gidebileceğim yolu giderim :smiley:)) biz sevdiğimizi bırakmazsak sevdiğimizde bizi bırakmaz diye düşünüyorum :smiley:

1. ekiNoks
2. cenkcc
3. seyyah-34
4. feroza34
5. byseyyah
6. oğlak
7. zigana78
8. Felice
9. Kasif
10. melinda
11. reis28
12. 2fast4u
13. züğürt gezençi
14. eftaLYa
15. ekinox
16. nitroces
17. Parodi (Fatih Aydoğdu)
18. gezent-i

S.n ulusoto merhaba
Sanıyorum vede sizde takip etti iseniz aynı meslek gurubu içinde sayılırız çook eskilerde hatta aksaray piyasası bile henüz yeni yeni kurulurken sizin oralardan parça almaya çok gelirdim zamanla aksaraya,daha sonrada hizmet ayağımıza gelince artık heryeri bırakarak işyerimize kadar getirilen parçalar yüzünden dükkandan çıkmaz olduk.
Sigara muhabbeti büyük bir keyifle sürüyor. fakat sizler ve bizler vereceğimiz olgun ve olumlu örneklerle birbirimizi sevdiğimizi her zaman göstermek gerçek dostluğun bir göstergesi olmalı bence.
Şimdi söz konusu o sevgili aslında çok zalim ve acımasız.gelin görünkü gerçek hayat hikayelerinde de böyle acımasız aşk hikayelerini okumuş dinlemişizdir.ama son her zaman tek veya her iki tarafın hüsranı ile bitmiştir.
Mesela bazıları evladı gibi sevdiği aracı neden onunla birlikte diğer tarafa gidememektedir. ve o nasıl bir sevgilidirki oda paslanmaya yenik düşüp paslanarak çürümeye yüz tutar.hani birbirimizi çok seviyorduk o bize sen neden hastalandın biz ona sen neden böyle deniz suyunu görünce çürümeye başlıyorsun,desekte nafile netice itibarı ile ayrılık var,birliktelik malesef ebedi değil.
Neyi anlatmaya çalışıyorum,yani sizin dediğiniz gibi benimde bahsettiğim şeyler gibilerden asla dost veya sevgili falan olmaz.
Çok isterdim sizi bacanağım ile tanıştımak. bir kaç ay önce bu konu ile doktora götürdüğüm bacanağım doktorundan aldığı ani bir haberle bütün dünyası yıkıldı.hastahaneden aracıma doğru giderken aynen şöyle söz söyledi yıkılmış bir yüz ifadesi ile : Ben ne etmişim kendime!!
Doktorun beni ve ailesini odaya alıpta dobra dobra yüzümüze söylediği söz şöyle oldu: Kardeşim sen son limitide bitirmişsin sen malesef masada kalırsın hadi şimdi git evine al bu ilaçları,evinde istirahat et, keyfine bak. o gün bugün yaklaşık 4aydır eli kolu kalkmaz iş yapamaz hale geldi,çok isterdim sizi tanıştırmayı ,hoş siz daha nicelerini görmüşsünüzdür ya işte ben tekrar hatırlatmak istedim.niyet hayır akibet hayır babından.
sağlık sıhhat ve huzur dileklerimle saygılar.
KEMAL

Bence bu sayı çok çok daha fazla kabarık olur. ama sanıyorum birçokları gezenbiliri tam anlamı ile gezmiyor sadece belli konulara takılı kalınıyor gibime geliyor. gerçi haksızda değiller hani ben bile kısa yollarnı çok çabuk öğrendiğim halde zaman zaman kayboluyorum veya derinlere dalıyorum zamanın nasıl geçtiğini anlayamıyorum . :D :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri