Sigarayı Bırakanlar Listesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gatto Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 965
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 151,513

Sigara kullanıyormusunuz?

• Evet kullanıyorum

Kullanılan: 64 33.3%
  • Hayır kullanmıyorum

Kullanılan: 128 66.7%

• Kullanılan toplam oy
    192
Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi

Ben ikinci denemede bırakabildim. İlkinde 2 ay sonra tekrar başladım. Fakat 2. denememde 5 aydır içmiyorum artık içmeyide düşünmüyorum. İçenlerede kendilerini düşünmüyorlarsa çocuk ve torunlarını düşünmeleri istiyorum. Hastahanede tahlil peşinde koşacağımıza, parklarda çocuk ve torunlarımızla koşalım inşallah...

1. ekiNoks
2. cenkcc
3. seyyah-34
4. feroza34
5. byseyyah
6. oğlak
7. zigana78
8. Felice
9. Kasif
10. melinda
11. reis28
12. 2fast4u
13. züğürt gezençi
14. eftaLYa
15. ekinox
16. nitroces
17. Parodi (Fatih Aydoğdu)
18. gezent-i
19 .Clk PART-Business CARCARE

Etiketler

http://www.sinemabizde.com/showthread.php?t=1691; Bu verdiğim link sigarayı 60 dakikada bırakmanızı sağlıyor.denememek için ne gibi sebebimiz olabilirki ?

Tüm dünyada büyük yankı uyandıran bu müthiş yöntem, belgesel olarak Türkçe anlatımıyla sizlerle.. Umarım faydalı olur...

Allen Carr sigarayı bıraktırma konusunda dünyanın en başarılı uzmanı olarak ülkemizde ve dünyada geniş kitlelerce tanınıyor. Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu, yüzbinlerce kişinin sigarayı bırakmasına yardımcı olan Allen Carr yöntemini sizlere sunuyor. Son derece etkili olan bu yöntem, sigarayı kısa bir sürede, zorlanmadan, üstelik de eğlenerek sonsuza dek bırakmanızı sağlayabilir.

Allen Carr seminerlerinin önde gelen terapistlerinden Robin Hayley’nin sunduğu Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu, animasyonlar ve grafikler ile destekleniyor. Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu’nun dünyada bir numara olmasının tek bir nedeni var: BU YÖNTEM İŞE YARIYOR!

[attachment=1]

S?GARAYI BIRAKMAK.jpg

Sizlerle kendi ellerim ile ekim ayının son günlerinde oldukça yoğun bir trafikte çekmiş olduğum bir resmi yorumsuz olarak paylaşıyorum.

[attachment=1]

BİR SİGARA İÇMEK UĞRUNA T

slm ya kemal abee sen neler yapıyon böle güzel bi çalışma ben sigara kullanmadım ama kullananlara kullanmamalarını tavsiye ederim
atalarımız nedemiş çok okuyan degil çok gezenbilir.:D

tamamen katiliyorum ekinoks.....ne savas ama ;) ve kararliyim, bu konuda kendimi terk etmiyecegim

1. ekiNoks
2. cenkcc
3. seyyah-34
4. feroza34
5. byseyyah
6. oğlak
7. zigana78
8. Felice
9. Kasif
10. melinda
11. reis28
12. 2fast4u
13. züğürt gezençi
14. eftaLYa
15. ekinox
16. nitroces
18. gezent-i
20. orsa
Bu benim üçüncü denemem. Bu sefer kararlıyım. Yılda en az iki defa ciğerlerim sökülürcesine öksürük nöbetlerine tutulurum ve 10-15 gün sürer her seferinde. :-\
Şimdi kendimi daha güçlü ve inançlı hissediyorum...

inancını yitirip tekrardan sigara içmeye başlarsa seni sigara icenler listesinde görmek mutluluk verici olur :smiley:)

1. ekiNoks
2. cenkcc
3. seyyah-34
4. feroza34
5. byseyyah
6. oğlak
7. zigana78
8. Felice
9. Kasif
10. melinda
11. reis28
12. 2fast4u
13. züğürt gezençi
14. eftaLYa
15. ekinox
16. nitroces
18. gezent-i
20. orsa
21. Hayko

Doğum günümde sigarayı bıraktım. Lise yıllarından bu yana 25 yıl içtim o zehiri. Şimdi hayatımın en sağlıklı günlerini yaşıyorum. Günde temiz bir paket içiyodum 7,5 ay oldu bir an bile teredıdüt edip bir tane içmedim. Darısı tüm içenlerin başına, umarım herkes kurtulur bu illetten.

Kemal Çakmak

1. ekiNoks
2. cenkcc
3. seyyah-34
4. feroza34
5. byseyyah
6. oğlak
7. zigana78
8. Felice
9. Kasif
10. melinda
11. reis28
12. 2fast4u
13. züğürt gezençi
14. eftaLYa
15. ekinox
16. nitroces
18. gezent-i
20. orsa
21. Hayko
22.zoraki

En sonunda irademe sahip cıkmayı ögrendim sigara illetinden kurtuldum Hayatım boyunca yaptıgım en kötü yanlıslığı en sonunda düzelttim oleyyyy :eek:

Sigarayı bırakmak isteyenlere bir tavsiye "Sigarayı bıraktım" demektense "Artık kullanmıyorum" veya "içmiyorum" demek kendinizi iyi hissetmenize neden olur (ben o sekilde bıraktım)

S.n Kemal bey ve S.n Zoraki bey ne mutlu sizlere demek ki siz hayatı seviyorsunuz. işte hayatta sizi sevecek bağrına basacak. daha güzel daha sağlıklı günler sizleri bekliyor buna hiç şüpheniz olmasın.zaten sizde bunun farkındasınız.
saygılar ,sevgiler.

kemal abi enteresansın demiyosun adam coluk cocuk motora bindirmiş kask yok bişe yok diyosunki sigara içiyo adamın pozisyonmu baştan ofsayt bende bunu anlamıyorum yahu o kadar konu var sigara takıntısı neden herkesde sigaraya gelene kadar neler var fotorafda bile sigaradan önemli ve cok d aha ehlikeli konular var ama es geçiliyo adam sigara içiyomuş deniliyo :smiley:))

Ah be güzel kardeşim benim.
Konumuz sigara değilmiki daha sonrada bu resmi başka bir forumda motora tehlikeli biniş adı altında işleyeceyiz tabiiki. ;)

inceliyelim abi hatta sigara konusunu kapayıp sırf bunları incelesek bence cok d aha fazla yarar s ağlan tamam sigara kötüde aracını kullanmayı bilmeyen insanlar cok d aha kötü sigaranın üzerinde durduğumuz kadar durmuyoruz bu konularda

Kemal abi öncelikle doğum günün kutlu olsun nice senelere.

Sigarayı bırakmak cok iyi ama daha sonrasında kilo problemi cıkıyor :smiley: bunun için tavsiyesiyen var mı yada tavsiyeleri bekliyorum.4 ayda tam 10 kilo aldım :(

Zoraki teşekkür ederim ama doğum günüm Mart ayında sigarayıda geçtiğimiz martta bırakmıştım sanırım yanlış anlaşıldı yine de teşekkürler önemsiz bi yanlış anlama. Kilo problemine gelirsek valla ben hiç kilo almadım. Çünkü sigarayı bıraktım diye sürekli bişeyler yeme düşüncem olmadı. İlk bir hafta sakız çiğmedim o kadar. Normalde de zaten çok yiyen değil yemekte göz zevki ve lezzete önem veren biriyim. Sigarayı bırakanların yaptığı en büyük hata sürekli bişeyler yeme ihtiyacı hissetmeleri olsa gerek. Sigaradan sonra bu seferde fazla kilolrla uğraşıyosun. Bunlara gerek yok bu birazda " şimdi ne yapacağım sigarayı bıraktım " paniklemesinden oluyor. Herkese tavsiyem sigarayı bırakınca beyninizi alarma geçirmeyin korkmayın ölmüyosunuz sigarasız. Beyin alarma geçince panikle yemelerin ölçüsü kaçıyo ister istemez. Aman buna dikkat edelim. Sana tavsiyem her fırsatta yürürüş yap az çok deme yakın mesafelere yürüme git faydasını göreceksin. Selamlar ve sigarasız günler.

Kemal Çakmak / HAyko

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri