Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,230,827

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

yeni gelenler, 4x4 alemine hoş geldiz... nezih, güzel ve karizmetik bir sitede bulunduğunuz için, gereken hassasiyet ve bilince sahip olduğunu umuyoruz :smiley: 8)

Etiketler

ben gurbet'deyim (dogma buyume hollanda) vatanimin dagina tasina topragina ve insanina hayranim....ve benim icin kutsal olan vatana her zaman ozlem duymusumdur....

vatana ve vatandasa selam ve saygi :smiley:

selam arkdaşlar hayırlı cumalar ayrıca ayrıca bu dodge deseto nu bulundugu karlı bölge neresi resim yenimi acaba baya bir karvar maşaallah.

selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım esnafım 30 yaşındayım herkese selamlar gerçekten güzel bir site.....

hoşgeldiniz keyifli bol çamurlu bol karlı günler....

merhaba aysel hanım .bu dağlara bu topraklara yurdumun suyuna havasına hasret kalmak çok üzücü heralde.inşallah en kısa zamanda gelip hasret giderirsiniz .ama dönmek zor olur dönemessiniz heralde.saygılar

Karşılamanız için teşekkürler aranıza Jimny imle katılmak istiyorum son baktığım saat farkıyla elimden kaçıp gitti :( Hala Otomatik temiz 1 Jimny aramaktayım

Aramıza yeni katılan bütün arkadaşlar hoş geldiniz. hepinize keyifli sörfler diliyorum

S.n (oğlak) aysel hanım sizede vatanı asliden selam ve saygılar.bir başkadır benim memleketim.

KaRgA' Alıntı:
ayrıca bu dodge deseto nu bulundugu karlı bölge neresi resim yenimi acaba baya bir karvar maşaallah.
S.n karga kardeş resim sanırım adı geçtiği sakaryada olsa gerek ve muhtelemen önceki yıllara ait. fakat hep özlemini duyuduğumuz bir görüntü.ben öyle havalarda asla evde durmam.isterse kar 70 cm olsun,tabii ki istanbulda bu ölçüdeki kar hayatın durması demektir. ;D ;D

Selam tüm doğa aşılklarına öncelikle hoşgeldiniz ve emin olun ki doğru yerdesiniz.Çünkü bu ailede olmak tarifsiz bir duygu
Adana dan Nuri

61 model karbüratörlü,orijinal bi adamım. ismim salih, aranıza hoşbuldum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri