Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,230,918

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

savicivan' Alıntı:
herkeze merhabalar..savaş ben..yağmurda şemsiye kullanmam,temiz yolda çamurdan yürürüm,karda mangal partisi favori yemek kültürümdür,sporu doğayla paylaşan bir yapım var,
yolda bir dodge ram görsem ferrari ye bakmam..burası bana göre diye düşünüyorum :smiley:..doyurucu bir yere benziyo.. tebrikler emeği geçenlere..şimdiden çok şey öğrendim herkeze tşkürler..

Savaş kardeşim, bu zamana kadar nerelerdeydin sen..??

Aramıza hoş geldin, etkinliklere de bekliyoruz. uzaktan uzağa yazma ile olmuyor bu işler :smiley:

Selamlar

Murat VURAL

Etiketler

savaş kardeş bu ferrari olayına bende katılıyorum.bencede iki aracı birbirine bağlarsın hangisi çekerse benim için kral araç odur.başkada bilmem.

tanışma topiğini bulamadım buraya yazıyorum yönetici abilerim uygun yere tasırsa sevinirim
merhabalar ismim halil ibrahim istanbul camlıca da oturuyorum yas 25.kastamonu hanönü lüyüm. yaklasık 2 senedır forumu takıp edıyorum.daıhatsu ve tata bayıısınde calısıyorum altunizade de. kendim bmw hastasıyım ama burda gezıler ve offroad fotoları cok hosuma gıdıyordu.daha fazla dayanadım ve uye oldum .paylasım yapan herkese sevgi saygılarımla.tum herkese ıyı forumlar dilerim

Herkese Merhaba,
Google' da GPS ler için arama yaparken şans eseri gezenbilir.com' a girdim. İyi ki böyle bir siteye denk gelmişim. Sitenin içeriği ve konusunda bilgi sahibi kişilerin söyledikleri çok hoşuma gitti. Site kullanıcıları ve yöneticilerine saygılarımı sunarım.
Adım Furkan. Mimarım. Mesleğimi, insanları ve bütün sporları seviyorum. Yeni yerler keşfetmek, yeni insanlar tanımak, şehrin sokaklarında kaybolmak, ahşap oyma, bezeme, TÜRK islam sanatları, 3D modelleme, müzik, latin dansları, fotoğrafçılık, silahlar, atıcılık, dövüş sanatları ilgi duyduklarım' dan bazılarıdır.

İsmim Ahmet
Kayseri' de yaşıyorum, aslen Kırşehir' liyim.
Kamu sektöründe çalışmaktayım. 26 yaşında evli ve 1 çocuk babasıyım.

zerak1' Alıntı:
Herkese Merhaba,
Google' da GPS ler için arama yaparken şans eseri gezenbilir.com' a girdim. İyi ki böyle bir siteye denk gelmişim. Sitenin içeriği ve konusunda bilgi sahibi kişilerin söyledikleri çok hoşuma gitti. Site kullanıcıları ve yöneticilerine saygılarımı sunarım.
Adım Furkan. Mimarım. Mesleğimi, insanları ve bütün sporları seviyorum. Yeni yerler keşfetmek, yeni insanlar tanımak, şehrin sokaklarında kaybolmak, ahşap oyma, bezeme, TÜRK islam sanatları, 3D modelleme, müzik, latin dansları, fotoğrafçılık, silahlar, atıcılık, dövüş sanatları ilgi duyduklarım' dan bazılarıdır.

Furkan kardeşim, sende de yok yok. Aramıza hoş geldin. etkinliklere de bekliyoruz seni. Kaytarmak yok

Selamlar
Murat VURAL

mrtvural' Alıntı:
Savaş kardeşim, bu zamana kadar nerelerdeydin sen..??

Aramıza hoş geldin, etkinliklere de bekliyoruz. uzaktan uzağa yazma ile olmuyor bu işler :smiley:

Selamlar

Murat VURAL

inşallah ..çok isterim..saygılar..kolay gele...:smiley:

son_kral_54' Alıntı:
savaş kardeş bu ferrari olayına bende katılıyorum.bencede iki aracı birbirine bağlarsın hangisi çekerse benim için kral araç odur.başkada bilmem.

aynen öle abicim..slmlar..

mrtvural' Alıntı:
Okan kardeşim aramıza hoş geldin. Sadece forumdan yazmak olmaz, etkinliklere de bekleriz.

Forum başlıklarını bir gözden geçir orda Offroad başlığı altında ARAÇLAR kısmı var. Orda sana yardımcı olacak arkadaşlar vardır.

Kocaeli'den Selamlar
Murat VURAL
Etkinliklere katılmaya can atıyorum fakat önce şu araç işini çözmem lazım.Bilgi için teşekkürler, belirttiğiniz yere başlık açtım.Şimdiden tüm yardımlar için teşekkürler...

Murat bey yapmış olduğunuz yeni katılan dostları karşılamanızı takdir ettiğim için yazdım işin latifesi tabi bir daha teşekkürler bir ara bende çok yaptım gelen dostları karavan bölümüne çağırıyordum ;) ;D

bu arada İzmitin neresindensiniz ben Körfez İpraş 50.yıl lisesini bitirdim İzmit benim en sevdiğim illerden biridir şu anki hayat standardıma denk iş imkanı bulsam 1 dakika düşünmem hatta bu hafta sonuda orada idim.

yaybek' Alıntı:
Murat bey yapmış olduğunuz yeni katılan dostları karşılamanızı takdir ettiğim için yazdım işin latifesi tabi bir daha teşekkürler bir ara bende çok yaptım gelen dostları karavan bölümüne çağırıyordum ;) ;D

bu arada İzmitin neresindensiniz ben Körfez İpraş 50.yıl lisesini bitirdim İzmit benim en sevdiğim illerden biridir şu anki hayat standardıma denk iş imkanı bulsam 1 dakika düşünmem hatta bu hafta sonuda orada idim.

Yusuf kerdeşim, Ben Kocaeli merkezde oturuyorum. Devlet hastanesine yakın bir yerde.
Kocaeli'de iş'ler bozuk sakın gelme. Benim çalıştığım ye rde kapandı kaldık işsiz. Sen yerinden kıpırdama hiç.

Yolun düşerse buralara görüşürüz.

Murat VURAL

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR