Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,230,995

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

mrtvural' Alıntı:
Mehmet Abi.. CANON 40D Body ve Tamron 17-50mm f/2.8 lens kullanıyorum. Amerikaya giden bir abimiz getirdi bana, taksit taksit ödedim. Türkiyede çok pahalı meretler. Zoom lense ihtiyacım var ama. 17-50 iyi güzel keskin, hızlı ve geniş açı ama uzaktan portre alamıyorum yada kuş çekemiyorum. İmkanım olursa TAMRON 70-200 mm f/2.8 almak istiyorum. USA fiyatı 650 Dolar

40D, gerçekten güzel bir makina, onlarca kuşçu arkadaşım bu makinayı kullanıyor ve çok da memnunlar.
lens konusunda Tamron 70-200 2.8 güzel olur sanırım. Gerçi kullananı hiç görmedim ama. Canon veya Sigma 70-300 lensleri var fakat f/2.8 değil tabii ki.
Bir de gerçekten kuş da çekmek istersen. Yine canonun 100-400 f/4.5-5.6 L IS USM lensi var çok keskin ve tam bir gezi ve kuş lensi.
Fakat ikinci eli bile 1000 USD den fazladır.

Etiketler

Mehmet Abi.. Karşılık oturup sohbet ederken lensler hakkında da konuşuruz.
Canon 40D gerçekten çok iyi bir makina. yeni bir lens almak için maddi durumum şu an musait değil. Belki ilerde olur şimdilik elimizdekilerle idare edicez.

Murat

mrtvural' Alıntı:
Mehmet Abi.. Karşılık oturup sohbet ederken lensler hakkında da konuşuruz.
Canon 40D gerçekten çok iyi bir makina. yeni bir lens almak için maddi durumum şu an musait değil. Belki ilerde olur şimdilik elimizdekilerle idare edicez.

Murat
Haklısın Murat, ben de daha ne lensler almak istiyorum ama sıra onlara gelmiyor bir türlü.

S.n mehmet karabulut bey ve s .n murat vural bey sohbetiniz ne güzel gidiyor ben bile o işlere uzak olmama rağmen size özenir gibi oluyorum.fakat biliyormusunuz bu yapmış olduğunuz faydalı sohbetten diğer fotoğrafçılar nasıl istifade edecekler. bence bunu ilgili forumda yazmış olsanız daha iyi istifade edilebileceğini düşüyorum izniniz ile.
saygılar.
ilgili link : http://www.gezenbilir.com/index.php?action=forum;c=6

engüzel yaratılış ile yaratılan ve iyilikte zirveye çıkabilen gezmeyi seven muhabbetiseven keşfetmeyi bilen bu duygularla yüklü olan insan. ve muhabbet ortamlarını oluşturan herkeze selam olsun.
aranıza yeni katıldım sizlerden çok şeyler ögreniceme eminim güzel bir site benim ilgi alanlarım spor doga deniz kamp ilim muhabbet tüm arkadaşlara slm

KaRgA' Alıntı:
engüzel yaratılış ile yaratılan ve iyilikte zirveye çıkabilen gezmeyi seven muhabbetiseven keşfetmeyi bilen bu duygularla yüklü olan insan. ve muhabbet ortamlarını oluşturan herkeze selam olsun.
aranıza yeni katıldım sizlerden çok şeyler ögreniceme eminim güzel bir site benim ilgi alanlarım spor doga deniz kamp ilim muhabbet tüm arkadaşlara Selam
KaRgA bey kardeşim gezenbilir ailesine hoş geldiniz böyle güzel dilekleriniz ile gezenbilirde aradıklarınızın her zaman bir fazlasını bulacağınızdan endişeniz olmasın.gezerken öyle kolay kolay bırakamıyacağınız çok güzel anılar ,hatıralar,size rehberlik edecek dünyanın bilgisini bulacaksınız. keyifli seyirler dilerim kolay gelsin.
KEMAL

sitedeki bütün arkadaşlara merhaba.yeni katılan arkadaşlara hoş geldiniz diyorum

Eskişehirdenmerhabalar.ERHAN (tbmyg) Öncelikle forumu hazirlayan, sonra da katkidan bulunan arkadaslari tebrik ederim. Hakikaten guzel bir site olmus Bu site sayesinde çok güzel konularda bilgiler ediniyorum .İnşallah aynı performansta devam etmek dileyiyle kolay gelsin.

UFUKK' Alıntı:
Akvaryum konusu yönetime sunulmuştur bilginize,aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz. ;)

Bu habere çok sevindim :smiley: Ümit hocamın evinde toplam 1.5 tona varan bikaç akvaryum, benim evinde de 650 litreyi bulan birkaç akvaryum var ;) Ümit hocamı uzun senelerdir tanırım, birçok hobimiz aynıdır. Akvaryum, dalış, gezi, yeme-içme :smiley: Bir tek bende olan ekstra motorsiklet ve fotoğraf hobisini kendisine bulaştıramadım :smiley:

Emir bey merhaba o saydıklarınızın hepsi bu forum sakinlerinde var,doğaseverlerin ortak hobileridir onlar doğayı seven fotoğrafıda sever hayvanlarıda sever motoruda sever kampı çadırda sever eskilerin bir sözü vardır bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim diye ;)

Bendede var Malawi Cichlidleri,en azından beslemeye çalışıyorum.

Herkeze selam!!
İsmim Okan, yaşım 37 ve İzmir Göztepe de ikamet ediyorum.Çocukluğum genelde deniz kenarlarında ve çadırlarda geçtiği için doğa, zıpkınla ve oltayla balık avı gibi hobilerim var.Tesadüfen bu siteyle tanıştım, yazılarınızı, güzel paylaşımlarınızı gördükçe içimdeki doğa tutkusuna karşı olan canavar uyandı ve şu an sahip olduğum 2008 model astra mı satıp 97-98 5.2 zj alıp, aranıza katılmaya karar verdim.(Bu arada İzmir de bu araçlardan anlıyan iyi,dürüst,alım aşamasında ekspertiz ve gerektiğinde modifiyelerini yapabilecek bir usta veya servis tavsiye edebilirseniz sevinirim) .İyi günlerde görüşmek dileğiyle...

Okan kardeşim aramıza hoş geldin. Sadece forumdan yazmak olmaz, etkinliklere de bekleriz.

Forum başlıklarını bir gözden geçir orda Offroad başlığı altında ARAÇLAR kısmı var. Orda sana yardımcı olacak arkadaşlar vardır.

Kocaeli'den Selamlar
Murat VURAL

herkeze merhabalar..savaş ben..yağmurda şemsiye kullanmam,temiz yolda çamurdan yürürüm,karda mangal partisi favori yemek kültürümdür,sporu doğayla paylaşan bir yapım var,
yolda bir dodge ram görsem ferrari ye bakmam..burası bana göre diye düşünüyorum :smiley:..doyurucu bir yere benziyo.. tebrikler emeği geçenlere..şimdiden çok şey öğrendim herkeze tşkürler..

hoşgeldiniz keyifli forumlar tam yerine geldiniz.... ;D

Aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz. Sizlerle birçok ortaak yönümüz var. Gün geçtikçe daha da kaynaşıp bu konularda fikir alışverişi yapacağımıza inanıyorum.

Herkeze selamlar..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR