Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,232,131

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Bende Melih lise 2 öğrencisiyim küçüklüğümden beri hayalini kurduğum (belkide hepimiz kurduk) Dünyayı dolaşma isteğinde kararlı birisiyim :D siz abi ve ablalarımın çoğununda başladığı gibi interrail ile bu yıl bu yola başlıyoruz.( 2010 Haziran) Daha önce erken diyenler çıkmıştı ama bence geç bile kaldık ben hayatın her saniyesini dolu dolu yaşamayı sevenlerdenim yaşım küçük diye 20 yıl büyümeyi bekleyemezdim =) Sizden yardım ve destek bulabileceğimi umuyorum saygılar..

Etiketler

merhabalar,ben sırtında evi (çekme karavan) şimdilik sadece yazları dolaşabilen emekli bir dedeyim.

Merhaba...Ben Emre..Tesadüfen gördüğüm bu foruma kaydolup ,yazıları takip etmek zevkli olacak diye düşünenlerdenim ;) ..Teşekkürler

Merhabalar ben Onur , İzmir Karşıyakadan daha siteye yeni üye olanlardanım.. oldukça kapsamlı ve ayrıntılı bir site olmuş emeği geçenlerin ellerine sağlık..Şimdilik bu kadar herkese sevgi ve selamlar....

Teach' Alıntı:
Sıcak merhabasını bizden esirgemeyen dostlara teşekkürler.

Dalış bölümü bir solukta okundu Ufuk Bey. Uzun zamandır aradığım birçok bilgiyi orada buldum. Yurt içi ve yurt dışı birçok forumda varım ve bazılarında moderatörlük yaptım. En son moderatörlük yaptığım forumu insanların öne çıkma çabaları yüzünden terkettim. Bu kalitede bir forum ilk defa görüyorum. Bu ortamı oluşturduğunuz için sizi ve emeği geçenleri haddim olmayarak tebrik ederim.

Tüm forumdaşlara esenlik dileğimle

Not: Doğayı bu kadar seven insanların evinde doğanın bir parçasını görmek isteyeceğini düşünüyorum. Forumda bir akvaryum bölümüne ne dersiniz? :smiley:
Düşünceleriniz bizim için değerlidir,tabiki olabilir,doğa ile ilgili her konu bizi bağlayıcıdır,etkinliklerimizde aramızda olmanız bize mutluluk verir hocam. :smiley:

Merhabalar, ne kadar güzel, birçok arkadaş aramıza katılmış. Hepiniz Hoşgeldiniz.
Akvaryum forumu fikrine katılıyorum.
Ben koyu bir akvaristim.
500 lt. Malawi cichlid akvaryumum var.
Bir sitenin düzenlediği yarışmada akvaryum birincisi oldum.
En az 10 kez de balık yarışmalarında dereceye gidrim.
Selamlar.

Vayyy Mehmet abim... Bu konular hakkında bilhare görüşelim senle.

Aramıza gerçekten çok değerli arkadaşlar katılıyor. Benim dileğim burdaki sohbetler sadece forum içinde kalmasın, ara sıra toplanıp karşııklı çay-kahve içip sohbet edelim, tanışalım. Dostluklarımız, arkadaşlıklarımız pekişsin.

Teach' Alıntı:
Sıcak merhabasını bizden esirgemeyen dostlara teşekkürler.

Dalış bölümü bir solukta okundu Ufuk Bey. Uzun zamandır aradığım birçok bilgiyi orada buldum. Yurt içi ve yurt dışı birçok forumda varım ve bazılarında moderatörlük yaptım. En son moderatörlük yaptığım forumu insanların öne çıkma çabaları yüzünden terkettim. Bu kalitede bir forum ilk defa görüyorum. Bu ortamı oluşturduğunuz için sizi ve emeği geçenleri haddim olmayarak tebrik ederim.

Tüm forumdaşlara esenlik dileğimle

Not: Doğayı bu kadar seven insanların evinde doğanın bir parçasını görmek isteyeceğini düşünüyorum. Forumda bir akvaryum bölümüne ne dersiniz? :smiley:

Evet bence de süper bir fikir benim gibi acemi akvaristler için :smiley: ustalarımızın deneyim ve engin bilgilerini paylaşacak sanal bir platform olması sanırım hepimiz için iyi olurdu .

AFRİKALI' Alıntı:
Merhabalar, ne kadar güzel, birçok arkadaş aramıza katılmış. Hepiniz Hoşgeldiniz.
Akvaryum forumu fikrine katılıyorum.
Ben koyu bir akvaristim.
500 lt. Malawi cichlid akvaryumum var.
Bir sitenin düzenlediği yarışmada akvaryum birincisi oldum.
En az 10 kez de balık yarışmalarında dereceye gidrim.
Selamlar.
Akvaryum konusu yönetime sunulmuştur bilginize,aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz. ;)

mrtvural' Alıntı:
Vayyy Mehmet abim... Bu konular hakkında bilhare görüşelim senle.

Aramıza gerçekten çok değerli arkadaşlar katılıyor. Benim dileğim burdaki sohbetler sadece forum içinde kalmasın, ara sıra toplanıp karşııklı çay-kahve içip sohbet edelim, tanışalım. Dostluklarımız, arkadaşlıklarımız pekişsin.

Sevgili Murat, bende daha ne hobiler var ama kimisine zaman yetmiyor. kimisine maddiyat yetmiyor.
Fakat motorculur, fotoğrafçılık (doğa ve kuş) ve akvaryum da sona kadar gittim diyebilirim.

Bunun dışında bir ara zıpkın, palet makse alarak dalmaya heveslendim.
Bir ara resim yapmayı denedim ve birsürü malzeme aldım.
Çok eskiden avcılık yaptım, yıllardır yapmıyorum ama tüfek hala duruyor.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar..

Mehmet Abi.. Fotoğraf konusunda daha önce konuşmuştuk senle. Bende bir süredir fotoğrafla ilgileniyorum yarışmalara katılıyorum.
17-50mm f/2.8 lensim var o yüzden kuşlarla ilgilenemiyorum ama acilen bir zoom lense ihtiyacım var.

Kocaeli'de bir fotoğraf gurubumuz var, bazı hafta sonları çekimlere gidiyoruz

Murat VURAL
KOCAELI

mrtvural' Alıntı:
Mehmet Abi.. Fotoğraf konusunda daha önce konuşmuştuk senle. Bende bir süredir fotoğrafla ilgileniyorum yarışmalara katılıyorum.
17-50mm f/2.8 lensim var o yüzden kuşlarla ilgilenemiyorum ama acilen bir zoom lense ihtiyacım var.

Kocaeli'de bir fotoğraf gurubumuz var, bazı hafta sonları çekimlere gidiyoruz

Murat VURAL
KOCAELI

Murat 17-50 Tamron için güzel şeylar duyuyorum. Makine nedir, body yani. Başka lensin var mı.

Büyükada Fotoğraf Gezisi Duyurusu "Ada Vapuru Yandan Çarklı" (8 Kasım 2009) Ana sayfada ETKİNLİKLER bölümünü incelemenizi isterim yeni arkadaşlarında,hem katılmış olup tanışırız ne dersiniz.

AFRİKALI' Alıntı:
Murat 17-50 Tamron için güzel şeylar duyuyorum. Makine nedir, body yani. Başka lensin var mı.

Mehmet Abi.. CANON 40D Body ve Tamron 17-50mm f/2.8 lens kullanıyorum. Amerikaya giden bir abimiz getirdi bana, taksit taksit ödedim. Türkiyede çok pahalı meretler. Zoom lense ihtiyacım var ama. 17-50 iyi güzel keskin, hızlı ve geniş açı ama uzaktan portre alamıyorum yada kuş çekemiyorum. İmkanım olursa TAMRON 70-200 mm f/2.8 almak istiyorum. USA fiyatı 650 Dolar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri