Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,230,943

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba arkadaşlar; ben Muharrem. Ben de eğer kabul ederseniz aranıza yeni katıldım. Nissan X-Trail marka aracım var.İstanbul'da Bosch bayiisiyim. Fotoğraf çekmeyi ve ailemle vakit geçirmeyi severim. 6 yaşında bir oğlum var. 29 Ekim tarihinde işyerimin önünden yapılan geçit töreni sırasında siteden haberdar oldum ve üye olmaya karar verdim.

Etiketler

mrtvural' Alıntı:
Yusuf kerdeşim, Ben Kocaeli merkezde oturuyorum. Devlet hastanesine yakın bir yerde.
Kocaeli'de iş'ler bozuk sakın gelme. Benim çalıştığım ye rde kapandı kaldık işsiz. Sen yerinden kıpırdama hiç.

Yolun düşerse buralara görüşürüz.

Murat VURAL

Murat abi selam ;

Bende gölcükteyim isim vermeyeyim ama sen iyi bilirsin şuan gölcüğün en büyük fabrikasındayım bizlerde istanbuldan göçtük geldik buralara ama pişman değilim huzurlu bir ortam var gölcükte en kısa zamanda görüşmek ümidi ile.

Bu arada işini kaybetmene gerçekten üzüldüm :( İnşallah en kısa zamanda işine tekrar kavuşursun .

scoskun' Alıntı:
Murat abi selam ;

Bende gölcükteyim isim vermeyeyim ama sen iyi bilirsin şuan gölcüğün en büyük fabrikasındayım bizlerde istanbuldan göçtük geldik buralara ama pişman değilim huzurlu bir ortam var gölcükte en kısa zamanda görüşmek ümidi ile.

Bu arada işini kaybetmene gerçekten üzüldüm :( İnşallah en kısa zamanda işine tekrar kavuşursun .

Selçuk'cum öncelikle hoşgeldin.. Siteye ve sitedeki arkadaşlarımıza çok faydan dokunacağına yürekten inanıyorum. Teknik konulardaki engin bilgi ve tecrübeni bizlerle paylaşmanı rica ediyorum. Burayı nerden buldun bilmiyorum ama iyiki geldin hatta geç bile kaldın.
Arkadaşlar Selçuk Gölcüğün en büyük fabrikasında hatta Gölcük'ten de büyük :smiley: bir fabrikada AR-GE bölümünde görev yapmaktadır. Fabrika ismini kendisi vermediği için bende söylemiyorum.(Çok mütevazidir)..tekrar hoşgeldin

bu arada ben emrah ayboran , desem ne dersin ?

emmy' Alıntı:
Selçuk'cum öncelikle hoşgeldin.. Siteye ve sitedeki arkadaşlarımıza çok faydan dokunacağına yürekten inanıyorum. Teknik konulardaki engin bilgi ve tecrübeni bizlerle paylaşmanı rica ediyorum. Burayı nerden buldun bilmiyorum ama iyiki geldin hatta geç bile kaldın.
Arkadaşlar Selçuk Gölcüğün en büyük fabrikasında hatta Gölcük'ten de büyük :smiley:) bir fabrikada AR-GE bölümünde görev yapmaktadır. Fabrika ismini kendisi vermediği için bende söylemiyorum.(Çok mütevazidir)..tekrar hoşgeldin

bu arada ben emrah ayboran , desem ne dersin ?

Ne diyebilirim ki abicim :smiley:

Sen olmasaydın eminim bu kadar güzel bir platformda bu güzen insanların ve engin bilgilerini paylaştığı ortamda şuan ben olmazdım ve bu benim için büyük bir kayıp olurdu sanırım bu arada övgülerin için teşekkürler . Firma ismini reklam olmasın diye vermiyorum bazı forumlarda bu bir sorun olarak görülüyor admin arkadaşlar uygun görürse verebilirim :p

Tekrar hoşbuldum

Selamlar, bu aralar jimny e karşı bir merak sardı Ve çok şirin bitane buldum :smiley: Sizin sayfalarınızdanda jimny hakkında bilgilendim. Bulduğum jimny bence güzel görünüyo, bilen bir kişi yorumuyla eğer sorunsuz bir güzelse almak ve aranıza katılmak istiyorum. ::smiley: bu bilir teknik kişiyi acil bulmam lazım ;D

Alper YENiHAYAT

Murat Bey,
İlginize teşekkür ederim. Hoş bulduk. Umarım etkinliklerinizde tanışabilriz. Görüşmek dileğiyle...

Herkese Selamlar
Uzun zamandır hayalini kurduğum 4x4 araç ve off road için
Bu hafta 1987 Model 2500 Dizel Defender sahibi oldum.Aranıza katılmak istiyorum.Araç ve off road tecrübem yok.Tavsiyelerinizi ve bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

merhaba
ben sakaryadan gelgezelim bu siteyi yapım adına emeği geçen herkeze teşekkürler
saygılarımla

arabam 002.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR