Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,157
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,263,629

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,477 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.0%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,945 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,703 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 523 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,976

Etiketler
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

selamlar bende buradayım. çok faydalı bilgilerinizi okudum.karavanda yaşamaktayım.nacizane bilgilerimi seve seve paylaşmaya hazırım.saygılar.

Merhaba,
Motoru olan herşeye ilgi duyan takip etmeye çalışan, özellikle offroad araçlara ve kamp, karavan - çadıra ilgi duyan ancak fazla fırsat bulamayan ayrıca bir arazi aracına sahip olmayı düşünen, düşünmeye devam eden biriyim. ::smiley: birçok konuda bilgilerinizden yararlanacağımı düşünerek aranıza katıldım.

Herkeslere selamlar. Adım Alper. Otomobil sevdalısıyım ancak arazi aracım yok. Bir arkadaşımın yanında yancı olarak katılacağım gezilerinize. Uzun seneler snowboard ile de uğraştım artık sadece hobi maksatlı kayıyorum. Ayrıca scuba dalışı yapıyorum. Herkese iyi forumlar.

herkeze selam inş böle bir kar yagarda tamizlenir mikroplar çok ihtiyacımızvar nasip olursa gideriz oralara kemal abi bende çok severim bol karlı ortamları :D

Tüm dostlara merhaba...Aranıza istanbuldan katılmaktayım,20 yılı aşkındır profesyonel stüdyo fotoğrafcılığı yapmaktayım,ayrıca hobi olarak amatör balık avçılığı yapmaktayım ve balık avcılığı ile ilgili birde sitem bulunmaktadır.
herkese hayırlı sohbet ve paylaşımlar dilerim...

kocaeli gebze ve yakınlarından arkadaşlar varmı acaba merak ettim varsa mesaj yazalarsa sevinirim. ;)

PICT0003.jpg

PICT0039.jpg

UFUKK' Alıntı:
mrtvural
niki bu arkadaşımızın.
tekrar sağolun bu arkadaşı motor sıklet bolumundede okumuşum gibi hatırlıyorum bende kısa bir süre 125 lık dtr kullanmıştım sonrsa iç işleri bakanı (hanım ) kızdı diye bıraktım ama yine ufak bir 2 teker düşünüyorum murat arkadaşımlada görüşürüz işşallah. :smiley:

bu arada danışmak istediğim bir konu.... 2'' lik yükseltme takozu aracın asfalt yolda gitmesinde herhangi bir sıkıntı yaşatırmı???????

Hasan bey mrb hoşgeldiniz aradığınız soruyu ofroaad bölümüne yazarsanız 1 den fazla cevap alacağınızı umuyorum saygılar.tanışma bölümünde sayfa çabuk akar farkedilmeyebilir. ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR