Sigarayı Bırakanlar Listesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gatto Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 965
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 151,513

Sigara kullanıyormusunuz?

• Evet kullanıyorum

Kullanılan: 64 33.3%
  • Hayır kullanmıyorum

Kullanılan: 128 66.7%

• Kullanılan toplam oy
    192

Etiketler

Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi

merhaba arkadaslar.....evet biraktim sigarayi, bugun gun 2, arada SIKINTILAR cekiyorum evet.....o kadar olacak....devam....nefessssssssss

oglak' Alıntı:
merhaba arkadaslar.....evet biraktim sigarayi, bugun gun 2, arada SIKINTILAR cekiyorum evet.....o kadar olacak....devam....nefessssssssss
mevlam nefretlik ve tiksinti versin , sabrını versin , kolaylıklar versin , kolayda olmadığını biliyorum ama yinede pirim vermeyin pirimleriniz cebinizde kalsın ananas , muz ,şeftali , incir , veya binbir çeşit başka yararlı şeyler yiyin hemde biriken pirimler kadar . bir kişinin bırakmasına vesile olsam gezenbilirin en mutlu insanı olurum ben.
saygılar.

Amin amin, tesekkur ederim......evet arada bayagi zorluk cekiyorum....resmen piskolojim bozuldu :( ??? ve kararliyim....

41 gün olmuş sigarayı bırakalı. Yeğenimden sonra en çok sevdiğim şey sigara idi ama çok sevmeme rağmen ne kendime ne de çevreme artık zarar vermek istemediğimden bıraktım :smiley:. İnşallah bir daha içmeyeceğim.

Aysel ve Serkan, kutluyorum sizi :smiley:. Sakın yenik düşmeyin. İlk günler biraz sıkıntılı oluyor ama sonra her şey normale dönüyor. Benim artık aklıma bile gelmiyor :smiley:. İsterseniz siz de başarabilirsiniz. O irade sizde var diye düşünüyorum :smiley:...

Desteginiz icin tesekkurler Fatos hanim ve bende sizleri tebrik ediyorum :smiley:

Serkan bey kutluyorum sizi, bende kesin karar biraktim ve bugun 3uncu gunum...ve arada cok zorluk cekiyorum, bu cok normal bence, bu arada resmen basim donuyor. Disari cikip yuruyup bol nefes alip vericem simdi ??? Hadi sizede cok basarilar! :smiley:

Sigarayı bırakan bütün insanları kutluyor tebrik ediyorum mevladan kendilerine kolaylıkllar diliyorum lütfen kendinize sürekli dua ediniz çünkü bu hatayı işleyen biz ama kurtulmamıza yardım edecek te odur mevalmız bize şöyle soruyor : sizin herbirinizin başına gelenler sizin kendi ellerinizle yaptıklarınız değilmi !!.
ayrıca siradan sonra sizleri bekleyen kilo sorununada aman dikkat , oda ayrı bir dert , zaten bütün hayatımız dikkatten ibaret değilmi , önce kendi sağlığını sonrada çevresinib sağlığını düşünen herkesi kutluyorum.

halk içinde muteber nesne yok devlet gibi
olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi
sağlığın nasıl gülüm sen ondan haber ver
ilaç neye yarar vade gelmişsse eğer

evet bugun 4uncu gun ve zorluklarla ??? birlikte kararliyim ;D ....umarim sizde oylesinizdir Serkan bey...

Neden bu konu sigara içmeyenleri daha çok geriyor bunu anlayamıyorum.

oglak' Alıntı:
evet bugun 4uncu gun ve zorluklarla ??? birlikte kararliyim ;D ....umarim sizde oylesinizdir Serkan bey...

bence düşünceleri kafanızdan çıkarırsanız çok daha kolay olur. ;) hiç hayatınıza girmemiş gibi yapın..kendini terk edilmiş sansın ve sizden uzaklaşsın..bilmem anlatabildimmi.

discovery-V8' Alıntı:
Neden bu konu sigara içmeyenleri daha çok geriyor bunu anlayamıyorum.
yavuz abi fark ettilmki kanunlardan sonra 3 grup oluştu..içmeyenler-bırakmaya çalışanlar-içenler..eskiden bırakmaya çalışan grup hiç aktif değildi..şimdi biraz destek bekliyorlar..:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri