Sigarayı Bırakanlar Listesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gatto Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 965
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 151,525

Sigara kullanıyormusunuz?

• Evet kullanıyorum

Kullanılan: 64 33.3%
  • Hayır kullanmıyorum

Kullanılan: 128 66.7%

• Kullanılan toplam oy
    192
Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi

selamlar bende aranıza katıldım inşallah bu sefer bırakacağım
3. gündeyim
birçok defa bırakıp başladım busefer son olur inşalllah

Etiketler

içeriz Fatoş ablacım ;) neden içmeyelim ...

sigaradan sonra kahve tiryakiside olduk , günde 4 fincanım var en az :D ... ( kimse falıma bakmıyor :( )

wanted' Alıntı:
selamlar bende aranıza katıldım inşallah bu sefer bırakacağım
3. gündeyim
birçok defa bırakıp başladım busefer son olur inşalllah

Benim de üçüncü denemem, daha önce 2 kez yenik düştüm ama bu sefer kararlıyım.

mirkan' Alıntı:
içeriz Fatoş ablacım ;) neden içmeyelim ...

sigaradan sonra kahve tiryakiside olduk , günde 4 fincanım var en az :D ... ( kimse falıma bakmıyor :( )

Ablacım falcı bulursan bana da haber ver :D :D :D...

ekiNoks' Alıntı:
yani sen şimdi "BEN SİGARAYI KESİN BIRAKTIM" diyebiliyorsun değil mi? ;)
inşallah öyle olur
çünkü daha kız arkadaşımdan ayrılalı 1 hafta ta oldu ve zor geçen zamanlarımda bile içmedim
o yüzden kesin olmamakla beraber bıraktım denebilir.

Selam,

Bundan tam 2 yıl evvel kendi kendime söz verdim. 30 yaşıma girdiğimde bırakacağım diye. Bir yerde okumuştum 30 yaşından sonra bayanlarda özellikle çok kötü etkileri var diye.

Veeeeeeee bu yıl 19 KASIM'da 30 yaşıma giriyorum :smiley: Erkek arkadaşım şafak sayıyor kaç gün kaldı bırakmama diye.

20 Kasım'da artık bende içmiyor olacağım.....

ferdane gül' Alıntı:
Cem Bey bu cümle tam türkish yalanlara uygun bir cümle olmuş ;) (göreceğiz sizi) .

forumu ben açtım. bırakmak şart oldu :smiley: 10 gün sonra bırakılacak. :smiley: şimdi çok stresteyim .. bırakanlar vazgeçmesin. ben de katılacağım.

Sigarayı bıraktığım için ben daha çok stresteyim Cem Bey ama pes etmiyorum ;). Sizin de son 9 gününüz kaldı demek ki :smiley:...

ekiNoks' Alıntı:
Sigarayı bıraktığım için ben daha çok stresteyim Cem Bey ama pes etmiyorum ;). Sizin de son 9 gününüz kaldı demek ki :smiley:...

evet tarihte verince 9 gün kaldı ::smiley: sonra içilmeyen günler sayılacak :smiley:

içinizden 48 yıldan bu yana eline sigara almamış bir arkadaşınız olarak ALLAH ımızdan sizlerin ve tüm bağımlıların en kısa sürede hatta hemen bırakmanızı tiksinti duymanızı bir daha asla içememeyi niyaz ve temennide bulunuyorum.
bir kaç ay önce grip olarak bakırköy devlet hastahesine götürdüğüm bacanağım meğerse kalp kirizi geçiyormuş hemen yoğunbakıma alarak kurtardılar ama malesef kalb çökmüş ameliyat şansını yitimiş ve doktoru eşini beni ve çocuklarını karşısına aldı ve bacanağıma dediki artık git evinde huzur içinde otur ve kendine iyi bak hepimiz şok olduk böyle pat haber karşısında ama işin ehli işte böyle acı söylermiş dışarı çıktığımızda bacanak şöyle dedi ,

ben nasıl yaptım bu işi

sigara uğruna ömrünü kısalttı malesef , şuan yüzü bayağı bir soluk ve oldukça zayıfladı gün sayıyor rabbim nerede varsa acilen kurtarsın. yaşımı 55
sakın birileri bana içmeyende ölüyor demesin bu söze hiç tahammülüm yok

teranno cem bey böyle bir hayra vesile olmanızı tebrik ediyorum

Alper bey'in verdiği linki seyrettim ve bu iş bu kadar kolay olabilirmi bir deneyeyim dedim ve o gün bu gün sigara içmiyorum günde 3 paket sigarayı 35-40 yıl müddetle içtim. bırakalı kaç gün oldu bilmiyorum galiba 15 günün üzerinde hiç bir rahatsızlık duymuyorum ve yanımda içilsede etkilenmiyorum.
Bant, Sakız vs. desteğe ihtiyaç duymadım ama bu bırakışım bir deneme idi henüz sigarayı bırakmanın bir faydasını görmedim (maddi yönü hariç)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR