Tipik Türkish Yalanlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 997799 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 73
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,532

Etiketler

Ynt: Tipik Türkish Yalanlar

Canım, ön taraf filmi izlemek için çok yakın şu arka tarafa geçsek mi hem daha tenha rahat ederiz :smiley:

gezent-i' Alıntı:
Canım, ön taraf filmi izlemek için çok yakın şu arka tarafa geçsek mi hem daha tenha rahat ederiz :smiley:

ben anladım...rahat mahat edeceği yok aslında...

sayfanın adı gereği ne yazılsa gerçek dahi olsa yalan kabul edilecek.:smiley: bu kısır döngüden çıkmak lazım :smiley:

Cem Bey,siz çok çabuk konulardan sıkılıyorsunuz sanırım ;) .
Haklı olduğunuz yer bazılarının doğru olarak söylendiği;Bunu anlamak ise kişinin sesine ,vücut diline ,bıraktığı intibaya vs bağlıdır (hepimizin iiyi kötü bildiğimiz gibi :smiley: )
terrano' Alıntı:
sayfanın adı gereği ne yazılsa gerçek dahi olsa yalan kabul edilecek.:smiley: bu kısır döngüden çıkmak lazım :smiley:

ferdane gül' Alıntı:
Cem Bey,siz çok çabuk konulardan sıkılıyorsunuz sanırım ;) .
Haklı olduğunuz yer bazılarının doğru olarak söylendiği;Bunu anlamak ise kişinin sesine ,vücut diline ,bıraktığı intibaya vs bağlıdır (hepimizin iiyi kötü bildiğimiz gibi :smiley: )

yok yok hiç sıkılırmıyım ;) ;D ;D ;D ;D

Abicim bak! al memnun kalacaksın. orjinal yedek parça.

Arkasından konuşmak gibi olmasın...

Ayy! hiç çaılşmamıştım!!!???

bi tane kalmıştı, onu da sen al tezgahı kapatalım ablacım!

Birazdan ararım! (en sinir olduğum yalan, o birazdanın ay olduğu zamanlarıda gördüm)

dery@' Alıntı:
Abicim bak! al memnun kalacaksın. orjinal yedek parça.

Arkasından konuşmak gibi olmasın...

Ayy! hiç çaılşmamıştım!!!???

ayy hiç çalışmadım sabah gelirken şöyle bir yüzüne baktım......

ayyy hiç çalışmadım sabah gelirken şöyle bir yüzüne baktım... ( tabi biz geri zekalıyız çünkü...)

türk mucizesi bir sürü esnaf hiç para kazanmadan dükkanı açık tutmayı başarır onyıllarca...

(((= aramızda vallahaa bak! burada konuşulan burada kalır...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri