Arama sonuçlarınız

1. T

2014 Haziran Gibi Rusya Letonya Litvanya Hollanda...

Ynt: 2014 Haziran Gibi Rusya Letonya Litvanya Hollanda... bakın gezi org. yapmaya çalışıyorum...ama siz beni taciz ediyorsunuz.. rica etsem konuyu terkeder misiniz?

2. T

Ynt: 2014 Haziran Gibi Rusya Letonya Litvanya Hollanda... senden daha düzgün olduğum kesindir... çünkü senden daha fazla tşkürüm var... ve ayrıca itibarlı biriyim...itibarlı biri olmasaydım schengen vizesine sahip olmazdım. ve daha asil biriyim...senin gibi kötü niyetli insanlar yüzünden...
  3. T

Ynt: 2014 Haziran Gibi Rusya Letonya Litvanya Hollanda... SATAŞAN SİZSİNİZ... ayrıca yanlış yapan olursa arabadan atarım...olur biter...

4. T

Ermenistan Gezisi İçin Yardım İstiyorum

Ynt: Ermenistan Gezisi İçin Yardım İstiyorum ilk baharda soğuk olur... Tavsiyem yazın gitmenizdir... Ayrıca vizeyi internetten alırsanız daha iyi olur...İnternetten alınan ermeni vizeyi harici kağıda basılıyor.Kaşe de o kağıda basıldığı için...İlerde Azerbaycan ziyareti yaparsanız sizi...
  5. T

2014 HAZİRAN GİBİ RUSYA LETONYA LİTVANYA HOLLANDA... Araç ile buradan Gürcistan Rusya Letonya Kaliningrad Polonya Almanya Hollanda düşünüyorum. Tekrar geri dönüş türkiye... Eğlenceli bir gezi olur...Moskva falan yol üzerinde olacak. Araç ile... Letonya' sınırına kadar aracın yakacağı yakıt...

6. T

Türkiye'de Güvenilir İnsanları Nasıl Bulabilirim?

Ynt: Türkiye'de Güvenilir İnsanları Nasıl Bulabilirim? iyi niyetinize inanmıyorum ben!!!

7. T

Ynt: Türkiye'de Güvenilir İnsanları Nasıl Bulabilirim? yolda para bulsan sahibine yüzde %65 i götürmem diyor. namaz kılıyor...sonra da diyor ki para bulsam aptal mıyım sahibine götüreyim? nerede kaldı din nerede kaldı iman... paranı alıp hile yoluyla seni dolduruşa getireni...sen sevebilir...
  8. T

Ynt: Türkiye'de Güvenilir İnsanları Nasıl Bulabilirim? ben kesinlikle türk milletinin hepsine kötü niyetli demedim...belli bir kısmı kötü dedim. başıma çok kötü olaylar geldi...sığınacak bir dal arıyorum... ve size soruyorum ki bir daha bunları yaşamak istemiyorum!!!
  9. T

Ynt: Türkiye'de Güvenilir İnsanları Nasıl Bulabilirim? bırak allah aşkına...normal hayatta olsan 1 dk bile ayırmazsın... burada değer verdiğinden değil...alay etmek için yazmak için yazıyorsun.

10. T

Ynt: Türkiye'de Güvenilir İnsanları Nasıl Bulabilirim? forumda trabzon'da oturan bu konuya dahil olan birine dedim ki...sürekli trabzon'a geliyorum...ziyaretinize uğrayabilir miyim dedim...gerek yok dedi... her şey menfaat olduğu için insanlar zamanlarını bile ayırmıyorlar

11. T

Ynt: Türkiye'de Güvenilir İnsanları Nasıl Bulabilirim? bu zamanda benim dediğim iyi insanlar bile birbirine para vermez!!! keriz arama peşinde değilim. sorun şu iyi insanları hangi yöntemlerle bulabilirim? sorun bu... kimse kimseye para vermez merak etme. ayrıca statüsü düşük bir insan...
  12. T

Ynt: Türkiye'de Güvenilir İnsanları Nasıl Bulabilirim? ailem o insanların kötülüğünden dolayı iş yapmama izin vermiyor. amaçlarım reno hyundai türü gibi sıfır araçların satışı zamanla filomu geliştirmek.ilerde de belki lüks arabalar... bir de akaryakıt istasyonu kiralayıp iyi yerlerde işi...

13. T

Ynt: Türkiye'de Güvenilir İnsanları Nasıl Bulabilirim? kesinlikle sevmem... sevdiğim araçlar genel olarak alman araçlarıdır. bunlar suv olarak bmw x5- x6 ve porsche cayenne'dir. seda olarak ise mercedes e serisi s serisi bmw 5 ve 7 serileri ve porsche panamera olabilir.
  14. T

Ynt: Türkiye'de Güvenilir İnsanları Nasıl Bulabilirim? sen dalga geçiyorsun benle... yüzde 65 i kötü diyorum %35 i iyi dedim... bu kanıya söyle vardım...yolda yüksek meblağ para bulsan sahibine götürür müsün diye anket yaptım! %65 i götürmem %35 i götürürüm dedi... anket yanılması ve...
  15. T

Ynt: Türkiye'de Güvenilir İnsanları Nasıl Bulabilirim? sen farkında değilsin ama schengen vizesi almak abd ve ingiltere vizesi almaktan daha zordur... ingiltere abd sana kolayca 10 yıllık vize verir...ama schengen hemen çar çapuk 2 ya da 5 yıllık vize vermez. abd ve ingiltereye sürekli...

16. T

Ynt: Türkiye'de Güvenilir İnsanları Nasıl Bulabilirim? kesinlikle dalga falan geçtiğim yok!!!
  17. T

Rusya Kaliningrad Ülkesi Hakkında Soru

Böyle gelecek yıl gezi planları yaparken... Letonya Litvanya ve oradan da bir ülkenin olduğunu farkettim. Gooogle maps te burada ne var diye tıkladığımda rusya nın toprağı olduğunu anladım. Burası Rus toprağı olduğu için vizesiz gidilebilir mi? Yakıt fiyatları rusya ile aynı mıdır? Gezilecek...
  18. T

Ynt: Türkiye'de Güvenilir İnsanları Nasıl Bulabilirim? maddiyattan yana sıkıntım şudur. Ailemle sorunlar var...Onlar kazık attı ailem de faturayı bana çıkardı iş yapmama izin vermedi. İş yapacak imkanım var ama ailem maddi anlamda yardım etmiyor. Bana kötülük eden ise SİZİN YERLERE GÖKLERE...

19. T

Ynt: Türkiye'de Güvenilir İnsanları Nasıl Bulabilirim? ayrıca forumdan birine uygun bir zamanda görüşelim dedim. ama bana gerek yok dedi... onun benle ilgilenmemesi görüşmemesi kötü olduğunu göstermez. kötülük şudur...eğer biri ona güvendiği zaman onun parasının üzerine yatmıyorsa ona...
  20. T

Ynt: Türkiye'de Güvenilir İnsanları Nasıl Bulabilirim? bakın ben statüsü yüksek biriyim. ve siz de gezginsiniz ben de gezginim. statüm yüksek olmasaydı defalarca schengen vizesi alamazdım.sizin birçoğunuzun alamadığı vizeye ben sahibim. aracıya da yaptırmıyorum...gidip evraklarını kendim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri