Türkiye'de Güvenilir İnsanları Nasıl Bulabilirim?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan turbolinea Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 130
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,568
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Türkiye'de Güvenilir İnsanları Nasıl Bulabilirim?

turbolinea' Alıntı:
maddiyattan yana sıkıntım şudur.

Ailemle sorunlar var...Onlar kazık attı ailem de faturayı bana çıkardı iş yapmama izin vermedi.

İş yapacak imkanım var ama ailem maddi anlamda yardım etmiyor.

Bana kötülük eden ise SİZİN YERLERE GÖKLERE SIĞDIRIMADIĞINIZ MİLLETİNİZ...

hepsi kötü değil ama yüzde 65 i kötü niyetli...çünkü para için kötülük ediyorlar.

hukuk ise hiçbir şey yapmıyor.hukuk işliyor fakat yarım bir şekilde...

ben onlar yüzünden kısmen aç kaldım.

statüm yine yüksek ama bir birkaç iyi yerde akaryakıt istasyonu işleten bir yerin ve 100 araçlık bir araç filosunun alım satımını yapmakta olup işi başında olmak var...

bir de şu an ayda 2000 tl gelirle kimsenin uğramadığı bir yerde 3. sınıf olmasam da kendimi 3. sınıf bir insan olarak çalışmak var.

Ben milletim yüzünden aç kaldım...hukuk hiçbir şey yapmıyor...

SİZE SORUYORUM ki iyi insanları nasıl bulabilirim?

çünkü bu memlekette sokakta milyon da bulsa sahibine götürecek insanlar var %35 i...

bir daha kötü olaylar yaşamak istemiyorum.

arkadaş bu kadaar insanla dalga geçiyorsun yok akaryakıt istasyonu yok araç filosu falan olsa? ne istiyorsun arkadaş sana aramızda para toplayıp akaryakıt istasyonumu alalım ;D ;D ;D bi git işine yaaa. statüm yüksek bilmem ne vizem var şuraya gidiyorum buraya gidiyorum diyosun ama bi önceki açtığın konudaki gibi milletle dalga geçiyosun.

Etiketler

taze bitti ülkenin en iyi insanları çarçabuk tayin edildiler bir gecede.onlardan daha iyi insanlar ise kartondan ayakkabı kutusu imalatına başladılar çelik kasadan daha güvenli ve çok para kazandıran bir iş bu günlerde.istersen sende dene al birkaç kutu ticarete başla ne dersin.yok arkadaşım yok iyi insan bulamazsın bulsan da senin shengen midir yengenmidir o vizen abd pensilvanyaya gitmene yetmez.hadi sen topla tası tarağı senin aradığın iyi insanlardan kalmadı bitti.birinci sayfada da aynı yazı dokuzuncu sayfada da aynı yazı.kalmadıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

hakkı57' Alıntı:
arkadaş bu kadaar insanla dalga geçiyorsun yok akaryakıt istasyonu yok araç filosu falan olsa? ne istiyorsun arkadaş sana aramızda para toplayıp akaryakıt istasyonumu alalım ;D ;D ;D bi git işine yaaa. statüm yüksek bilmem ne vizem var şuraya gidiyorum buraya gidiyorum diyosun ama bi önceki açtığın konudaki gibi milletle dalga geçiyosun.

kesinlikle dalga falan geçtiğim yok!!!

yasakşehir07' Alıntı:
taze bitti ülkenin en iyi insanları çarçabuk tayin edildiler bir gecede.onlardan daha iyi insanlar ise kartondan ayakkabı kutusu imalatına başladılar çelik kasadan daha güvenli ve çok para kazandıran bir iş bu günlerde.istersen sende dene al birkaç kutu ticarete başla ne dersin.yok arkadaşım yok iyi insan bulamazsın bulsan da senin shengen midir yengenmidir o vizen abd pensilvanyaya gitmene yetmez.hadi sen topla tası tarağı senin aradığın iyi insanlardan kalmadı bitti.birinci sayfada da aynı yazı dokuzuncu sayfada da aynı yazı.kalmadıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

sen farkında değilsin ama schengen vizesi almak abd ve ingiltere vizesi almaktan daha zordur...

ingiltere abd sana kolayca 10 yıllık vize verir...ama schengen hemen çar çapuk 2 ya da 5 yıllık vize vermez.

abd ve ingiltereye sürekli gitsem oradanda da vizemi alırım...

KİMSEYLE DE DALGA GEÇMİYORUM.

sadece kötü niyetli insanları ilk başta nasıl anlarım? tek sıkıntım bu...

turbolinea' Alıntı:
sadece kötü niyetli insanları ilk başta nasıl anlarım? tek sıkıntım bu...
aynaya bak ve bu sıkıntılarından kurtul artık.hem yeni yılda gezmek için kuzeydeki ülkeler için de konu açmışsın türkiyede bulamadığın iyi insanları orda bulur buraya getirirsin hem buradakilerede faydan olur.

Bak birader sen bu ilacı al sana da bize de çok iyi gelecek emin ol.

indir (1).jpg

cem uludinc' Alıntı:
Bak birader sen bu ilacı al sana da bize de çok iyi gelecek emin ol.
cem bey bu ilaçtan bir beşyüzelli adet sipariş verip angaraya da yollamak gerek ama nerden bulunur ki

Millet olarak harika bir performans göstermişiz son 2 ayda. Kötü insan oranımız %50'den %35'e gerilemiş. Demekki 6 aya kalmaz memlekette kötü insan kalmayacak. Az sık dişini 6 ay sonra herkes iyi.

hala soruya soruyla cevap veriyor.tam komedi ya ;D burada iyi insan yok iyi insandan da anlayan yok.tasını tarağını toplasanda başka yerlerde arasan olmazsı bu iyi insanları ??? he nedersin hadi ne olur valla böylece bize ne kadar iyi insan olduğunuda kanıtlarsın ;) ;D ;D ;D

nkurtkaya' Alıntı:
Millet olarak harika bir performans göstermişiz son 2 ayda. Kötü insan oranımız %50'den %35'e gerilemiş. Demekki 6 aya kalmaz memlekette kötü insan kalmayacak. Az sık dişini 6 ay sonra herkes iyi.

nejat bey tam tersi olmuş iyi insan oranı %50 den %35 e gerilemiş ;) demekki geçen 2 ayda bu arkadaşı %15 kadar kötü insan baya bi dürtmüş ;D ;D

nkurtkaya' Alıntı:

sen dalga geçiyorsun benle...

yüzde 65 i kötü diyorum %35 i iyi dedim...

bu kanıya söyle vardım...yolda yüksek meblağ para bulsan sahibine götürür müsün diye anket yaptım!

%65 i götürmem %35 i götürürüm dedi...

anket yanılması ve zorunlu sebepleri göze alırsak...

en az yüzde 50si ile 65 i çok ama çok kötü niyetli ve iyi değiller.

Sayin Turbolinea,

Anadol arabalarini severmisiniz.
Sanki klasik anadol asigi gibisiniz .
Olabilirmi ?

Burak

BOBO' Alıntı:
Sayin Turbolinea,

Anadol arabalarini severmisiniz.
Sanki klasik anadol asigi gibisiniz .
Olabilirmi ?

Burak

kesinlikle sevmem...

sevdiğim araçlar genel olarak alman araçlarıdır.

bunlar suv olarak bmw x5- x6 ve porsche cayenne'dir.

seda olarak ise mercedes e serisi s serisi bmw 5 ve 7 serileri ve porsche panamera olabilir.

turbolinea' Alıntı:
kesinlikle sevmem...

sevdiğim araçlar genel olarak alman araçlarıdır.

bunlar suv olarak bmw x5- x6 ve porsche cayenne'dir.

seda olarak ise mercedes e serisi s serisi bmw 5 ve 7 serileri ve porsche panamera olabilir.

10 liranın hesabını yapana bak ;D ;D ;D ;D

yasakşehir07' Alıntı:
cem bey bu ilaçtan bir beşyüzelli adet sipariş verip angaraya da yollamak gerek ama nerden bulunur ki

Siparişi verdik abicim nasipse yarısı 30 Mart 2014 te diğer yarısıda 15 Haziran 2015 te ellerinde olacak inşallah. ;D

hakkı57' Alıntı:
10 liranın hesabını yapana bak ;D ;D ;D ;D

ailem o insanların kötülüğünden dolayı iş yapmama izin vermiyor.

amaçlarım reno hyundai türü gibi sıfır araçların satışı zamanla filomu geliştirmek.ilerde de belki lüks arabalar...

bir de akaryakıt istasyonu kiralayıp iyi yerlerde işi büyütmek.deden akaryakıt istasyonundan geliyoruz....dedem o işten parayı vurdu...

20 tl için yanlış yapan insanlar varken ben bunu nasıl yapıcam?iş organizasyonunu nasıl sağlayabilirim? herkes kötü niyetli...

ailem beni tutmak yerine yalnız bıraktı...şimdi ufak ufak bir şeyler yapıyorum.

mesela icradan 70 araca teklif verdim bir tanesi bile kalmadı mesela...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri