Türkiye'de Güvenilir İnsanları Nasıl Bulabilirim?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan turbolinea Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 130
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,727
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Türkiye'de Güvenilir İnsanları Nasıl Bulabilirim?

sadece derdim kederim büyük...

geçen ford connect'in cam-şofor camı ve arka kelebek camını sordum...
işçilil dahil 400 tl dedi...

başka yere sordum sadece camlar 250 tl dedi...170 tl ön cam diğer iki cam ise 40 40 olarak 80 tl...
işçilik dahil 350 tl dedi.

250 tl üzerinden de pazarlık etmedim.gidip başka camcıya taktırsam işçiliği 30-50 tl den yerine göre fazla tutmaz...zaten ön cam yerinden çıkmış sadece takacak...

insanlar hep senden fazla para alma derdindeler...biri böyle değil...sanayi esnafı hep böyle

doblo nun devirdaim borusunu değiştircektim.
bir yere gittim 25 tl...diğer adama sordum 15 tl...

size sorarım aynı parçaya 10 tl kar koymak nasıl bir vicdan? 15 e bile veren emin ol ki o bile kazanıyordur...kazanmasa zaten vermez

Etiketler

Yazdıkların aynı, aldığın cevaplar aynı, sana cevap verenler aynı.

Sen sadece kendini tekrar eden eylemler yapıyorsun, demek ki ömrün böyle geçecek bence alışsan iyi olur.

mrdnmz' Alıntı:
Yazdıkların aynı, aldığın cevaplar aynı, sana cevap verenler aynı.

Sen sadece kendini tekrar eden eylemler yapıyorsun, demek ki ömrün böyle geçecek bence alışsan iyi olur.
insanlar kötü niyetli değil mi?

Linea bey

Ben "pass" diyorum artık.

Ama pass demeden oto parça fiyatları konusundaki yazına ek olarak son birşey söyliyim,

Ona serbest piyasa ekonomisi diyorlar. Alıp almamakta tamamen özgürsün. Pahalıyı aldığında satan kötü insan olmuyor ucuzu aldığında satan iyi olmuyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

turbolinea' Alıntı:
insanlar kötü niyetli değil mi?

Diyalog değil ki bu monolog. Takılmışsın yüzde bilmem kaç kötü. Seni 3 kişiye sorsak belki sende kötü çıkacaksın. Neye göre kime göre? Soruya soruyla cevap verenle konuşmayı bırak muhattap olmam zaten. Biz sana ne diyoruz sen ne anlıyorsun.

Bence de artık bu forumdan alacağını aldın.

Yol un açık olsun.

dturan' Alıntı:
Linea bey

Ben "pass" diyorum artık.

Ama pass demeden oto parça fiyatları konusundaki yazına ek olarak son birşey söyliyim,

Ona serbest piyasa ekonomisi diyorlar. Alıp almamakta tamamen özgürsün. Pahalıyı aldığında satan kötü insan olmuyor ucuzu aldığında satan iyi olmuyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

bir şeyi alırken 50 yere sormaktan yoruldum insanların kötü niyetli olmasından bıktım...
güvenilir insan sayısı çok...%65 i kötü niyetli...güvendiğin an maddi olarak zarar verir.

bana kötü niyetli diyen az olur...ben elimden geldiği kadar kötülük etmiyorum.
bana kötü niyetli diyen ise ancak kötüler olur.

yolda para bulsan sahibine götürür müsünüz diye soruyorum...

%65 i götürmem diyor...%35 i götürürüm diyor...(bizzat anket yaptım forum donanım'da)

demek oluyor ki parasal değerli bir şeyini güvendiğin an en az yüzde 50 si sana kötülük edecek.

ben bunu hayatımda da çok yaşadım.

BENİ DE BURADA ELEŞTİRİYORSUNUZ?
Ben güvenilir insan nasıl kendini belli eder diyorum siz deneme yanılma yöntemiyle...
belki 10 kişiden 9 u bana kazık atacak...
onu bulana kadar bolca kazık yemiş olacağım!!!

kötü niyetliliğini anladığım an...bu sefer eleman değiştirmek zorunda kalacağım.
sürekli eleman değiştirmek beni yıpratacak...onu tanıyana kadar yıpranacağım...çünkü giden kötü çıktığı zaman gelen kişi de kötü niyetli çıkacak.çünkü %65 i kötü niyetli...

%65i kötü niyetli çıkmasa da bu sefer en az emin olun ki yüzde 50 si kötü niyetlidir.

başıma bir sürü kötü olay geldi...hesabını soramıyorum.savcılık çünkü ilgilenmiyor.

sadece ne yapabilirim diye soruyorum hayat tecrübeleriniz benim için önemli.

BEYFENDI
BAKINIZ TUM YAZISTIGINIZ ARKADASLARIN ISIMLERI CISIMLERI BELLI.
SADECE SIZIN NE OLDUGUNUZ BELLI DEGIL.
LUTFEN KENDINIZI TANITINIZ.
TURBOLINEA NEDIR YA?

EGER GERCEKTEN SAMIMI ISENIZ BU YAZIMA CEVAP VERIRSINIZ.
YOKSA YA GUZN ABLAYA YADA HAYDAR DUMENE GIDINIZ.

Burak

BOBO' Alıntı:
BEYFENDI
BAKINIZ TUM YAZISTIGINIZ ARKADASLARIN ISIMLERI CISIMLERI BELLI.
SADECE SIZIN NE OLDUGUNUZ BELLI DEGIL.
LUTFEN KENDINIZI TANITINIZ.
TURBOLINEA NEDIR YA?

EGER GERCEKTEN SAMIMI ISENIZ BU YAZIMA CEVAP VERIRSINIZ.
YOKSA YA GUZN ABLAYA YADA HAYDAR DUMENE GIDINIZ.

Burak

kendi kimliğimi söylemek zorunda değilim.
yıllar önce forum donanım haber de söyledim pek iyi şeyler yaşamadım.

Merhaba;
sizin bu kaygılarınızı ve diğer insanlara karşı şüpheciliğinizi çok iyi anlayabiliyorum çünkü sizinle aynı durumda olan bir kuzenim var ve sizin yazdığınız düşüncelerinizle neredeyse birebir örtüşüyor.
Kendisi şu anda Şizofren tedavisi görüyor bence siz vakit kaybetmeden bir psikiyatri uzmanına danışın bu hastalık beyindeki bir takım kimyasalların salgılanmamasından meydana geliyormuş tedavi çok başarılı.
Size tavsiyem vakit kaybetmeyin.Daha sonra bakın kurmayı düşündüğünüz işlerinizde nasıl aradığınız kişileri bulacaksınız.

sayın turbolinea ben uzman doktorum,size son kez söylüyorum,
kabul etmeseniz de sizde paranoid şizofreni dediğimiz rahatsızlık mevcut,artık yeni çıkan ilaçlarla çok başarılı bir şekilde tedavi ediliyor,bir psikiyatri uzmanına başvurun,çok yarar göreceksiniz,iyileşince planlarınızı daha rahat gerçekleştirebilirsiniz
şimdi yine ben rahatsız değilim,psikiyatriste ihtiyacım yok diyeceksiniz,ama malesef gerçek bu,doktora gidip tedavi olmak kötü birşey değil,benim kardeşimde de bu rahatsızlık vardı,sizin gibi oda başta reddetti,doktora gitmek istemedi,ama sonunda tedaviye başladı ve şimdi çok iyi,evlendi,işe başladı

Psikolojik sorunu olan biri araba ile tek başına yurtdışına gidebilir mi?
Ben buradan çıktım Gürcistan Rusya Ukrayna Polonya Çek Cumh.Avusturya Slovenya İtalya yaptım.Tekrar dönüş olarak Slovenya Hırvatistan Sirbistan Bulgaristan Yunanistan Türkiye yaptım...

Size sorarım?Türkiye'de kaç kişi gitmiş bu şekilde...Bu ilk yurtdışım değil...BU ÜLKEDEKİ BU SİTEDEKİ İNSANLAR SCHENGEN VİZESİ ALAMIYORLAR...SEN NEDEN BAHSEDİYORSUN? EVRAKLARINI BİZZAT KENDİM HAZIRLIYORUM.

Psikolojik sorunları olan tek başına çarşıya bile çıkamaz!!!!

Bu ülkedeki insanlar kötü niyetliyse ben burada dertleniyorsam bu benim psikolojik sorunlarımın olduğu değil...Bu ülkedeki insanların kötü niyetli olması.Ve hukukun yarım yamalak çalıştığının göstergesidir.

turbolinea' Alıntı:
Psikolojik sorunu olan biri araba ile tek başına yurtdışına gidebilir mi?
gidebilir.paranoid şizofrenide gerçekle bağ tamamen kopmamıştır,sadece aşırı şüphecilik ve paranoya vardır

omnitemporal' Alıntı:
gidebilir.paranoid şizofrenide gerçekle bağ tamamen kopmamıştır,sadece aşırı şüphecilik ve paranoya vardır

Bu ülkedeki insanlar kötü niyetliyse benim suçum nedir? başıma bir sürü para için kötülükler geldi bunları ben gerçekle olmayan bir şekilde mi görüyorum.bunları belgeleyerek açıklayabilirim.
adam beni dolandırdı sonra da bana hakaret davası açtı...para için yapmadıkları kötülük kalmadı.bu ülkedeki insanlar çok mu temiz çok mu iyi niyetli?

ayrıca bu sitedekilere sor bakalım kaçında schengen vizesi var?

elbette az çok bu olaylar psikolojimi bozdu ama ağır bir sorunlu insan değilim.
araba kullanırken bile ceza yemedim.çünkü dikkatli kullanıyorum son 3 senedir ceza yemedim.
gürcistan da bir kez yedim...emniyet kemerim takılı değildi.

turbolinea' Alıntı:
ayrıca bu sitedekilere sor bakalım kaçında schengen vizesi var?

elbette az çok bu olaylar psikolojimi bozdu ama ağır bir sorunlu insan değilim.
bakın ben size ağır derecede delisiniz demiyorum,karşınıza bazı kötü insanlar çıkmış ve sizi dolandırmış olabilir,bunlar paranoid şizofren hastalığının sizde var olduğunu değiştirmez,paranoid şizofreni hastalığı olanlar schengen vizesi alabilir,arabayla yurtdışına çıkabilir,ceza yemeyebilir,psikolojinizin bozulduğunu sizde biliyorsunuz,forumlarda elli yıl yazışsanızda bu bir yere varmaz,destek alıp iyileşince hayatınızda herşey yoluna girecek,bana güvenin,iyi bir insanım,hiç kötülük yapmadım,cüzdan bulursam sahibini arar bulur veririm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri