Türkiye'de Güvenilir İnsanları Nasıl Bulabilirim?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan turbolinea Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 130
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,568
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Türkiye'de Güvenilir İnsanları Nasıl Bulabilirim?

önce insanı bulun mezuniyetine sonra bakın derim okumak cehaleti giderir eşeklik baki kalır
ünv mezunuda yapar hemde okuduğu için kılıfına uydurarak yapar inanın bana tecrübe konuşuyor işini ne olacaksa başında duracaksınız personelinize ihtiyaç duymayacaksınız o işe gelmediği zaman onun yerine geçip o işi siz görebileceksiniz bir yandan da ona muhtaç olduğunuzu hissetmeyecek gerçekten işe muhtaç ihtiyacı olanı bulacaksınız hangi şehirdesiniz bilmiyorum daha önce ne iş yaptığınızı da ona göre hareket edin derim İNSANOĞLU ÇİĞ SÜT EMMİŞ eğer o süt helalse hiç sıkıntı olmaz işci patrondan sonra işe gelmeyecek ondan sonra işten çıkmayacak hakkını verecen hastalığında sağlığında yanında olacan benim öyle bir çalışanım vardı işini kendi işiymiş gibi yapardı ALLAH işini rast getirsin mekanı cennet olsun yerde 1 kuruş dahi bulsa abi para buldum der getirirdi hakkını alır fazlasına tenzzül bile etmezdi o öldükten sonra ailesine iyi kötü bir ev aldım helal olsun çünkü bana fazlasını verdi öyle bi kaç adamım olsa canımı veririm sırtım yere gelmez beni defalarca uyardı abi akrabalarına güvenme borç verme senin hakkında iyi düşünmüyorlar diye ama ben inanmadım hadi len işine bak sen dedim ama doğru söylemiş ne diyeyim iş işden geçtikten sonra ben her zaman ALLAHIM sen beni iyi kullarına denk getir diye dua ederim

Etiketler

yasakşehir07' Alıntı:
bu üçüncü konu benim bildiğim daha bilmediklerim hariç ve sende gram değişme yok.bu kafayla sende benim gibi sevilmeye :D mecbursun.sana yol gösteriyorlar dinlemiyorsun burnunun :D doğrultusuna gidiyorsun sonrada totoma çok kısmet var diyorsun.dua et de sıra kulak deliklerine gelmesin (gülme sembollerinden önceki kelimelerin ikincisini kullandım aslında birincisini yazmak istedim ama neyse)

yol göster....hakaretli toto falan kullanma!!!

ergün bey siz iyi niyetli olarak yardımcı olmaya çalışıyorsunuz ama uğraşmayın boşuna ve kendinizide yormayın.tüm gezenbilir bıktı bu arkadaşın bitmeyen dertlerinden.bende iş arıyorum işçi arıyorum güvenilir adam arıyorum ama önce aynaya bakıyorum bende o işi yapacak göz ve göz varmı diye...

hadi ya bilmiyordum silsin o zaman admin bunu dalga geçiyor demekki insanlarla o zaman önce kendi dürüst olsun

sana herkes yardımcı olmak istedi ama sen hep redettin sonra da bunalım takılıyorsun.önce aynaya bak ne demek istediğimi anlarsın.aynı dertlerden bendede var ama ben hayıflanmıyorum.yüzlerine direk söylüyorum siz geberince çatır çatır yerim paranızı olur biter diyorum.benimde hayallerim ve projelerim var ama aile takoz koyuyor benim paramı (onlara emaneten verdiğim) bana vermiyorlar ve bende hesaplaşırız diyorum hiçde sorun yapmıyorum nasıl olsa gebereceksiniz diyorum.bırak sende öyle düşün ye iç yat kalk savaşma seviş taktiğini uygula olsun bitsin.yeter ama artık senin bu bitmeyen dertlerinde sıkıldı herkes

Hahahahah :smiley:
Siz ilk önce profil sayfanızı doldurun eksiksiz. sonra insanlara güvenden bahsedin.
Kim olduğunuzu bile paylaşmamışsınız.

Burak.

yaww arkadaş bıkmadınmı aynı konuları açmakdan millet sana cevap yazmakdan sıkıldı ;D

hakkı bey tüm forumun derdi bunun ruh halini nasıl düzeltiriz olmalı bence.yoksa kurtuluş yok bundan

Ergün AYGÜN' Alıntı:
önce insanı bulun mezuniyetine sonra bakın derim okumak cehaleti giderir eşeklik baki kalır
ünv mezunuda yapar hemde okuduğu için kılıfına uydurarak yapar inanın bana tecrübe konuşuyor işini ne olacaksa başında duracaksınız personelinize ihtiyaç duymayacaksınız o işe gelmediği zaman onun yerine geçip o işi siz görebileceksiniz bir yandan da ona muhtaç olduğunuzu hissetmeyecek gerçekten işe muhtaç ihtiyacı olanı bulacaksınız hangi şehirdesiniz bilmiyorum daha önce ne iş yaptığınızı da ona göre hareket edin derim İNSANOĞLU ÇİĞ SÜT EMMİŞ eğer o süt helalse hiç sıkıntı olmaz işci patrondan sonra işe gelmeyecek ondan sonra işten çıkmayacak hakkını verecen hastalığında sağlığında yanında olacan benim öyle bir çalışanım vardı işini kendi işiymiş gibi yapardı ALLAH işini rast getirsin mekanı cennet olsun yerde 1 kuruş dahi bulsa abi para buldum der getirirdi hakkını alır fazlasına tenzzül bile etmezdi o öldükten sonra ailesine iyi kötü bir ev aldım helal olsun çünkü bana fazlasını verdi öyle bi kaç adamım olsa canımı veririm sırtım yere gelmez beni defalarca uyardı abi akrabalarına güvenme borç verme senin hakkında iyi düşünmüyorlar diye ama ben inanmadım hadi len işine bak sen dedim ama doğru söylemiş ne diyeyim iş işden geçtikten sonra ben her zaman ALLAHIM sen beni iyi kullarına denk getir diye dua ederim
ama böyle kötüler genelde büyük ailelerden çıkmıyor mu? 7 çocuk yapan biri...o çocuklardan bir hayır beklenir mi?
bu ülkede kötüler çokkk ama %35 i iyi niyetlidir...çünkü yüksek meblağ para bulsa da sahibine götürür...

ben işi büyütmek istiyorum...şu an o aşamada değilim ama işin başında olmadan dönmesini sağlayacak şekilde işi kurmayı planlayan biriyim...bu yüzden dedim

ama böyle kötüler genelde büyük ailelerden çıkmıyor mu? 7 çocuk yapan biri...o çocuklardan bir hayır beklenir mi?
Bu, o yedi çocuğu nasıl yaptığına bağlı. ;D

birincisi asıl diğerlerinin arasına karbon kağıdını koyarsın :D

Ben alay falan etmiyorum.

alay eden biri sürekli bu ülkenin insanlarını sevmiyorum demez...

başıma bir sürü kötü olay geldi? kime hesap sorucam ben?

savcılık ilgilenmiyor genel olarak...

ve ayrıca anlamıyorsunuz beni...bu ülkenin yüzde 65 i kötü niyetli...çünkü sokakta para bulduğu zaman sahibine götürmem diyor...bu kötü niyetliliktir...bunun anlamı şu paranı güvendiğin an yüzde 65 i kötülük edecektir sana...

ben kötü bir şey demiyorum...alay etmek midir bu?

dturan' Alıntı:
Devletin tepesindekiler bütün halkı öpüyor :smiley: sen hala güvenecek adammı arıyorsun arkadaşım ?? :smiley:

Sent from my iPhone using Tapatalk

ecevit mesela öpmedi...bülent ecevit in tek yanlışı 1975 te türk rum savaşını başlatmasıdır...

onu da bence erbakan yapmıştır...ecevit iyi bir insandı...rumlar da kötü değildir...

yunanistan a gittim...kimse bana türkiye deki gibi trafikte saldırmadı...demek oluyor ki kötü değiller...

ayrıca rte de kötü değildir...az çok bir şeyler yaptı bu ülke için...yiğidi öldür ama hakkını yeme...

yasakşehir07' Alıntı:
hakkı bey tüm forumun derdi bunun ruh halini nasıl düzeltiriz olmalı bence.yoksa kurtuluş yok bundan

;D ;D ;D

sizde haklısınız özay bey ;) ama bu vatandaşın düzelicek bir durumu yok bence milleti makaraya sarıyor ;)

hakkı57' Alıntı:
;D ;D ;D

sizde haklısınız özay bey ;) ama bu vatandaşın düzelicek bir durumu yok bence milleti makaraya sarıyor ;)

kimse ile alay ettiğim falan yok!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri