Türkiye'de Güvenilir İnsanları Nasıl Bulabilirim?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan turbolinea Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 130
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,568
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ecevit i herkes severdi. Halk adamıydı. Neyse...

Hani dedin ya yolda para bulsam sahibine götürmem diyorlar diye artık o parayı bulmak için neler yapıyorlar neler. Mesele rte yada başkası değil mesele artık güvendiğin kişi kurum yada topluluk ta kendi k.çını kurtarma derdinde olması. Milyar € kazanan adamın daha çok kazanmak için senin benim üstüme basması. Hayatta kimseye güvenmeyeceksin ben bunu bilirim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Etiketler

Ynt: Türkiye'de Güvenilir İnsanları Nasıl Bulabilirim?

dturan' Alıntı:
Ecevit i herkes severdi. Halk adamıydı. Neyse...

Hani dedin ya yolda para bulsam sahibine götürmem diyorlar diye artık o parayı bulmak için neler yapıyorlar neler. Mesele rte yada başkası değil mesele artık güvendiğin kişi kurum yada topluluk ta kendi k.çını kurtarma derdinde olması. Milyar € kazanan adamın daha çok kazanmak için senin benim üstüme basması. Hayatta kimseye güvenmeyeceksin ben bunu bilirim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

ecevit in büyümeme nedeni şuydu...
güvendiği adamlar onu yarı yolda bıraktı...yoksa gerçekten iyi biriydi.

bu ülkede iyi insanlar da var...ülkemde yine güvenilecek insanlar var çünkü %35 i para ne kadar olursa olsun sahibine götürürüm diyor.

işte iyiler onlardır...onlar kötülük nedir bilmezler...

ben ülkemde o iyi insanları seviyorum.

yasakşehir07' Alıntı:
birincisi asıl diğerlerinin arasına karbon kağıdını koyarsın :D
Bu yöntem ile birincinin kıvamını tutturdun mu diğerleri de aynı olur. Amma tutmadım mı da yedisi de boktan olur. Sonra giderler Turbo Linea'yı bulurlar. Olan yine bize olur. ;D

bu ülkede iyi insanlar da var...o insanlar %35 i para ne kadar olursa olsun sahibine götürürüm diyor.
Götürürüm diyene bakmayacaksın, gerçekten götürüyor mu ona bakacaksın. "Aynası iştir kişinin, lafa bakılmaz." diye boşuna mı söylemiş atalarımız? Ben senin kalbini biraz daha karartayım: Bence o yüzde %35'in de yarısından çoğu götürmezdi parayı. Götürende kendi evine götürürdü. Onlar onu söylemiştir, götürürüz derken. ;D ;D ;D

lynx255' Alıntı:
Götürürüm diyene bakmayacaksın, gerçekten götürüyor mu ona bakacaksın. "Aynası iştir kişinin, lafa bakılmaz." diye boşuna mı söylemiş atalarımız? Ben senin kalbini biraz daha karartayım: Bence o yüzde %35'in de yarısından çoğu götürmezdi parayı. Götürende kendi evine götürürdü. Onlar onu söylemiştir, götürürüz derken. ;D ;D ;D

götürürüm diyen internette ankette neden yalan söylesin...götürmem der...

götürmemek bir kötülük değil midir?

turbolinea' Alıntı:
ecevit in büyümeme nedeni şuydu...
güvendiği adamlar onu yarı yolda bıraktı...yoksa gerçekten iyi biriydi.

bu ülkede iyi insanlar da var...ülkemde yine güvenilecek insanlar var çünkü %35 i para ne kadar olursa olsun sahibine götürürüm diyor.

işte iyiler onlardır...onlar kötülük nedir bilmezler...

ben ülkemde o iyi insanları seviyorum.
İşte bak işin bu tarafından bakınca başka görünüyor :smiley: bardağın ne tarafını görmek istersen o tarafından bakmayı denemek lazım ;)
Iyi akşamlar.
Derya

lynx255' Alıntı:
Bu yöntem ile birincinin kıvamını tutturdun mu diğerleri de aynı olur. Amma tutmadım mı da yedisi de boktan olur. Sonra giderler Turbo Linea'yı bulurlar. Olan yine bize olur. ;D

;D ;D ;D
buda iyiymiş,kendi kendime gülüyorum şuan ;D ;D ;D

insanlar çok kötü niyetli...%65 i kötü niyetli olduğu zaman nasıl sevebilirim söyler misiniz?

ben inkar etmiyorum.iyi niyetli ekmeğinin peşinde de olan var?

sadece sormak istediğim kötü niyetli kendini nasıl belli eder?

Forumlara abuk sabuk başlıklar açabilirler mesela..

lynx255' Alıntı:
Forumlara abuk sabuk başlıklar açabilirler mesela..
kardeşim ben burada derdimi anlatıyorum çözüm yolu bulmaya çalışıyorum sen dalga geçiyorsun.

Tamam , bu da bizim derdimiz; Sen neden bizim derdimize bir çare bulmuyorsun? Bak biz daha kalabalığız. Bu da daha çok dert yapar. Hepimizin derdi ortak ve çözümü sende. Senden çözüm istiyoruz, dalga geçmiyoruz. Anlayabiliyor musun. Kibarca çık ve kapıyı yavaşça kapa lütfen. Huzur bulalım..

Sevgili Turbo, bak, "kardeşim" demiyorum çünkü kardeş değiliz (bkz. Efsane 2)
Önce adam gibi cevap almak istiyorsan üslubunu adam olarak değiştirmek zorundasın. Hatırlatayım dedim. Görüyorsun ya bak, burası da kötü dolu. Zaten her özlü sözde derin manalar vardır. Ne demiş büyükler; Zaman kötü..
İyi insanlar forumlarda iyi insan arayışında olmazlar. Beni anlayabiliyorsun değil mi?

lynx255' Alıntı:
Sevgili Turbo, bak, "kardeşim" demiyorum çünkü kardeş değiliz (bkz. Efsane 2)
Önce adam gibi cevap almak istiyorsan üslubunu adam olarak değiştirmek zorundasın. Hatırlatayım dedim. Görüyorsun ya bak, burası da kötü dolu. Zaten her özlü sözde derin manalar vardır. Ne demiş büyükler; Zaman kötü..
İyi insanlar forumlarda iyi insan arayışında olmazlar. Beni anlayabiliyorsun değil mi?

cevap nekadar doğru olsada bu arkadaş anlamaz fazla dil dökmeye gerek yok ;) onun derdi milletle alay etmek :smiley:

hakkı57' Alıntı:
cevap nekadar doğru olsada bu arkadaş anlamaz fazla dil dökmeye gerek yok ;) onun derdi milletle alay etmek :smiley:

dalga geçmiyorum...işinize gelmiyorsa yazmayın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri