Ynt: Türkiye'de Güvenilir İnsanları Nasıl Bulabilirim?
arkadaş bu kadaar insanla dalga geçiyorsun yok akaryakıt istasyonu yok araç filosu falan olsa? ne istiyorsun arkadaş sana aramızda para toplayıp akaryakıt istasyonumu alalım ;D ;D ;D bi git işine yaaa. statüm yüksek bilmem ne vizem var şuraya gidiyorum buraya gidiyorum diyosun ama bi önceki açtığın konudaki gibi milletle dalga geçiyosun.
turbolinea' Alıntı:maddiyattan yana sıkıntım şudur.
Ailemle sorunlar var...Onlar kazık attı ailem de faturayı bana çıkardı iş yapmama izin vermedi.
İş yapacak imkanım var ama ailem maddi anlamda yardım etmiyor.
Bana kötülük eden ise SİZİN YERLERE GÖKLERE SIĞDIRIMADIĞINIZ MİLLETİNİZ...
hepsi kötü değil ama yüzde 65 i kötü niyetli...çünkü para için kötülük ediyorlar.
hukuk ise hiçbir şey yapmıyor.hukuk işliyor fakat yarım bir şekilde...
ben onlar yüzünden kısmen aç kaldım.
statüm yine yüksek ama bir birkaç iyi yerde akaryakıt istasyonu işleten bir yerin ve 100 araçlık bir araç filosunun alım satımını yapmakta olup işi başında olmak var...
bir de şu an ayda 2000 tl gelirle kimsenin uğramadığı bir yerde 3. sınıf olmasam da kendimi 3. sınıf bir insan olarak çalışmak var.
Ben milletim yüzünden aç kaldım...hukuk hiçbir şey yapmıyor...
SİZE SORUYORUM ki iyi insanları nasıl bulabilirim?
çünkü bu memlekette sokakta milyon da bulsa sahibine götürecek insanlar var %35 i...
bir daha kötü olaylar yaşamak istemiyorum.
arkadaş bu kadaar insanla dalga geçiyorsun yok akaryakıt istasyonu yok araç filosu falan olsa? ne istiyorsun arkadaş sana aramızda para toplayıp akaryakıt istasyonumu alalım ;D ;D ;D bi git işine yaaa. statüm yüksek bilmem ne vizem var şuraya gidiyorum buraya gidiyorum diyosun ama bi önceki açtığın konudaki gibi milletle dalga geçiyosun.