Türkiye'de Güvenilir İnsanları Nasıl Bulabilirim?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan turbolinea Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 130
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,565
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Türkiye'de Güvenilir İnsanları Nasıl Bulabilirim?

Ergün AYGÜN' Alıntı:
nereden nerelere gelmişiz yahu en iyisi bu adam bizleri bir yere davet etsin orda konuşalım ;D

forumda trabzon'da oturan bu konuya dahil olan birine dedim ki...sürekli trabzon'a geliyorum...ziyaretinize uğrayabilir miyim dedim...gerek yok dedi...

her şey menfaat olduğu için insanlar zamanlarını bile ayırmıyorlar

Etiketler

turbolinea' Alıntı:

Bizlere borclusun o zaman. Biz sana zaman ayirdik `adam` yerine koyduk... hem de karsiliksiz...

Ode borcunu... borclusun bize

turbolinea' Alıntı:
forumda trabzon'da oturan bu konuya dahil olan birine dedim ki...sürekli trabzon'a geliyorum...ziyaretinize uğrayabilir miyim dedim...gerek yok dedi...

Esenler Karabayır'da Nedim abinin kıraathanesi var (kime sorsan gösterir, lakabı "Ayı Nedim") biz akşamları orada okey döndürüyoruz. Hemen hemen her akşam oradayız. Gel bir akşam, çayımızı iç. Derdini anlat. Gerçi bizim arkadaşlarımızın statüsü düşüktür ama yine de belli mi olur. Akıl akıldan üstündür. Sana yardımcı olacak biri çıkar. Hem orada gerçekten çok iyi niyetli ama işi olmayan arkadaş var. Bakarsın onlardan birini işe alırsın, olmaz mı?

mrdnmz' Alıntı:
Bizlere borclusun o zaman. Biz sana zaman ayirdik `adam` yerine koyduk... hem de karsiliksiz...

bırak allah aşkına...normal hayatta olsan 1 dk bile ayırmazsın...

burada değer verdiğinden değil...alay etmek için yazmak için yazıyorsun.

antalyaya gelirsen uğramamazlık etme bana gerçi benimde statüm düşük belki burdakilerin en düşüğüdür ( o da neyse statü denilen şey) belki lüks bir lokantaya götürüp yemek yediremem ama en azından çay içeriz :smiley:O istersen numaramıda vereyim

turbolinea' Alıntı:

Bak görüyor musun gelen mesajları. Sana normal hayatta bir dakika değil, bir saat ayırmak isteyen iyi insanlarla dolu burası. Şimdi yürüme sırası sende. Seç, beğen. Derdini kime anlatmak istiyorsun. Nedim abi (Ayı Nedim) ile de konuştum. "Ne demek gözüm, dertli adamı severiz biz." dedi. Gelirsen burada en az 20-25 kişi seni dinlemeye hazırız. ;)

lynx255' Alıntı:
Bak görüyor musun gelen mesajları. Sana normal hayatta bir dakika değil, bir saat ayırmak isteyen iyi insanlarla dolu burası. Şimdi yürüme sırası sende. Seç, beğen. Derdini kime anlatmak istiyorsun. Nedim abi (Ayı Nedim) ile de konuştum. "Ne demek gözüm, dertli adamı severiz biz." dedi. Gelirsen burada en az 20-25 kişi seni dinlemeye hazırız. ;)

ben kesinlikle türk milletinin hepsine kötü niyetli demedim...belli bir kısmı kötü dedim.

başıma çok kötü olaylar geldi...sığınacak bir dal arıyorum...

ve size soruyorum ki bir daha bunları yaşamak istemiyorum!!!

turbolinea' Alıntı:
sen dalga geçiyorsun benle...

yüzde 65 i kötü diyorum %35 i iyi dedim...

bu kanıya söyle vardım...yolda yüksek meblağ para bulsan sahibine götürür müsün diye anket yaptım!

%65 i götürmem %35 i götürürüm dedi...

anket yanılması ve zorunlu sebepleri göze alırsak...

en az yüzde 50si ile 65 i çok ama çok kötü niyetli ve iyi değiller.

Senin bunca insanla geçtiğin kadar olamasa da evet seninle dalga geçiyorum ve bunu açıkça söylüyorum.
Vize var, statü var daha ne olsun? İtalya bileti burada satılmıyor, hadi sen ufak ufak şu linkten yürü http://www.alitalia.com/. Bak özellikle yabancı havayolu linki verdim, ne de olsa %65'i kötü olan Türk'lerin havayolu bozar seni.

nkurtkaya' Alıntı:
Senin bunca insanla geçtiğin kadar olamasa da evet seninle dalga geçiyorum ve bunu açıkça söylüyorum.
Vize var, statü var daha ne olsun? İtalya bileti burada satılmıyor, hadi sen ufak ufak şu linkten yürü http://www.alitalia.com/. Bak özellikle yabancı havayolu linki verdim, ne de olsa %65'i kötü olan Türk'lerin havayolu bozar seni.

yolda para bulsan sahibine yüzde %65 i götürmem diyor.

namaz kılıyor...sonra da diyor ki para bulsam aptal mıyım sahibine götüreyim? nerede kaldı din nerede kaldı iman...

paranı alıp hile yoluyla seni dolduruşa getireni...sen sevebilir misin?

trafikte sana saldıranı sen sevebilir misin?

bana italya'da kimse trafikte saldırmadı.

sürekli gürcistan dayım...gürcistan da da kimse bana saldırmadı trafikte...

mesela bir gürcü canımı sıktığı zaman bağırdığım zaman benim ülkemdeki insanlar gibi iki parmağını gözüme sokmaya çalışmıyor...gürcüye bağırdığım zaman gidiyor uzaklaşıyor...(de get benden belanı bulma uzak dur dediğim zaman uzaklaşıyor...bunu türke kürde söyle...iyice üzerine geliyor)

anladın mı?

ben kesinlikle türk milletinin hepsine kötü niyetli demedim...belli bir kısmı kötü dedim.

başıma çok kötü olaylar geldi...sığınacak bir dal arıyorum...

ve size soruyorum ki bir daha bunları yaşamak istemiyorum!!!
Tamam işte Nedim abinin telefonunu vereyim sana. Ondan daha iyi sığınacak dal bulamazsın. Sana kol kanat gerer. Kolunun altına alır seni. İster misin?

turbolinea' Alıntı:
yolda para bulsan sahibine yüzde %65 i götürmem diyor.

namaz kılıyor...sonra da diyor ki para bulsam aptal mıyım sahibine götüreyim? nerede kaldı din nerede kaldı iman...

paranı alıp hile yoluyla seni dolduruşa getireni...sen sevebilir misin?

trafikte sana saldıranı sen sevebilir misin?

bana italya'da kimse trafikte saldırmadı.

mesela bir gürcü canımı sıktığı zaman bağırdığım zaman benim ülkemdeki insanlar gibi iki parmağını gözüme sokmaya çalışmıyor...gürcüye bağırdığım zaman gidiyor uzaklaşıyor...(de get benden belanı bulma uzak dur dediğim zaman uzaklaşıyor...bunu türke kürde söyle...iyice üzerine geliyor)

anladın mı?

sen bana bağırıcan bende arkamı dönüp gidicem ;D ;D ;D ;D madem kimse saldırmasın istiyorsun canını sıkan insanlar olduğunda bağırmak yerine o örnek verdiğin insanlar gibi davran arkana bakmadan uza oradan ;) ;D

Ama bunu burda yapma! Çok tehlikeli hareketler bunlar.
Esasında bu durum trafikte hangi ilde ve hangi semtte başına geldiği ile çok alakalı. Mesela bunun aynısını Karabayır'da yapsan kalkıp kimse sana parmağını sokmaya çalışmaz. ;D Yada ne bileyim ikisini birden sokmaya çalışmaz en azından. Yada hiç yoktan gözüne sokmaya çalışmaz. Anlıyorsun değil mi?

mrdnmz' Alıntı:

turbolinea' Alıntı:

Artik moderatorler mi mudahale eder psikoloji uzmanlari mi... biri mudahale etsin. Yoksa Nedim abi devralacak konuyu.

lynx255' Alıntı:
Esenler Karabayır'da Nedim abinin kıraathanesi var (kime sorsan gösterir, lakabı "Ayı Nedim") biz akşamları orada okey döndürüyoruz. Hemen hemen her akşam oradayız. Gel bir akşam, çayımızı iç. Derdini anlat. Gerçi bizim arkadaşlarımızın statüsü düşüktür ama yine de belli mi olur. Akıl akıldan üstündür. Sana yardımcı olacak biri çıkar. Hem orada gerçekten çok iyi niyetli ama işi olmayan arkadaş var. Bakarsın onlardan birini işe alırsın, olmaz mı?
Patron esenler diyon ,karabayır diyon, bilen var bilmeyen var ;D ;D ;D

Artik moderatorler mi mudahale eder psikoloji uzmanlari mi... biri mudahale etsin. Yoksa Nedim abi devralacak konuyu.
;D ;D ;D

Hayır, sabırlı da bir adam, hiç kızmıyor. Ya çok salak, imadan hiç bir şey anlamıyor. Yada aldırmış, hiç alınmıyor. Bu kadar kişi s.ktir çekti, hala bıkmadan aynı soruları yazıyor. Bilgisayar olmasın sakın bu? Yada iyi eğitilmiş bir papağan?

Forum kurallarında üçüncü kişilere giydirmek yasaktır yazıyor. Peki üçüncüleri karıştırmadan direk olarak ikinciye yardırabiliyor muyuz? Ona göre gideyim de, bir su içeyim, ön hazırlığımı yapayım. Lügattan çoktandır kullanmadığım küflü, gün güneş yüzü az görmüş olanlardan seçeyim, güzel bir aranjman yapayım kendisine..

devit3' Alıntı:
Patron esenler diyon ,karabayır diyon, bilen var bilmeyen var ;D ;D ;D
O sorsun bir Nedim abinin kıraathanesi, nasıl olsa O'na kim olsa gösterir Karabayır'da..

Walla millet burada, buna, can sıkıntısına yazıyor ama yazdıkça da daha çok can sıkıyor.. Acayip bir kısır döngü..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri